Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
ama varya ben sahsen bırını kız dıyebılırlee dıye bekliyorum suan:) Cunku ben ilk hamilelıgımı ogrendıgımde ıkız olabılır dedı. Doktora gittik tek kese yok ıkız dedi. bırkac hafta öyle tek dedıler. Ordada ısrar etmıstı bak ıkız cıktı😀
Çok güzel olur bir kız bir erkek ❤️

Kızlar birşey soracağım, sigortalı çalışanlar için doğum izninden sonra bir doğum parası yardımı gibi birşey varmış. Detayını falan bilen var mıdır acaba?
İlk doğum için tek sefer 5000₺ bi doğum yardımı vardı evet, ama başvuru mu yapılıyor nasıl oluyor detayını bilmiyorum doğum yaklaşınca araştırırız

Arkadaşlar 11+4 oldum bu bı kaç gündür oturup kalkarken kasıklarım da acı ağri anlık hissediyorum böyle hisseden var mı acaba

Kızlar Allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Bir sorum olacak size. Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu yaşadığım bir geçmişim var. Şu an 11+4 teyim ve belirtileri yine yaşıyorum. Yanma, sürekli idrarım varmış gibi hissetme vs. Ama idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıyor önceden de belirtim olurdu ama idrarda çıkmazdı. Böyle olunca da doktor bir şey yapmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Nioli yağı kullanmak çok ferahlatıp rahatlatıyordu ama şimdi chapgbt ye sordum kullanma diyor. Şaştım kaldım 😞
Chatgbt neye dayanarak kullanma diyo aa bak sen şu yapay zekaya.Bari bi doktorunuza danışın falan diyeymiş. Bana da bugün doktor nioli yağı önerdi.Hatta önermedi baya reçeteye yazıp verdi.Ama tabi bende enfeksiyon çıktı.O yüzden yanlış yönlendirmek istememekle beraber rahatlatıyorsa kullanabilirsiniz gibi geldi bana😊

Back
X