Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
Kızlar anlayan var mı?

Eklentiler

• 1000021751.webp
    1000021751.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 58
Çok şükür her şey yolundaydı ölçümleri filan normal 1 ay sonraya randevu verdi
Benim de 38mm dedi rahim ağzı uzunluğuna, sorun yok şu an serklaj gerekmez dedi. İkili tarama testi için kan verdim 15 gün sonra tekrar gelcem, bir de gelmişken ayrıntılı ultrason randevusu aldım. Çok şükür korktuğum gibi olmadı

Ne diyecekler acaba burayada yazar mısınız
Yapabilecek bir şey yok öyle abartı olur eğer kendiliğinden geçmezse 15 gün sonra sonuçlar için gidicem zaten bakarız tekrar dedi. Ben de içsem ne olur dedim rahatsız eder ama sen bilirsin bir de vajinal daba etkili tabii ki gibi yuvarlak cevaplar verdi

Kızlar kontrolden geliyorum. Ağır grip oldum 5 gündür Aksef antibiyotik kullanıyorum (göğüs hastalıları doktoruna göründüm) yüreğim agzimda gittim doktora o kadar önemsiz bir şey olarak gördü ki tavrıyla içim rahatladı. Kullanmazsam çok kötüleşeceğimi biliyordum. Pastil de kullandim bu süreçte zencefiller de kar etmedi. Doktor ayrıntılı ultrasondan önce 2 hafta sonra gel dedi. Kaçıncı haftadan sonra ayda 1 kontrola çağırmaya başlıyorlar?
Bir de ayrıntılı ultrasonu yaptıracağımız yer sizce önemli mi?

Yapabilecek bir şey yok öyle abartı olur eğer kendiliğinden geçmezse 15 gün sonra sonuçlar için gidicem zaten bakarız tekrar dedi. Ben de içsem ne olur dedim rahatsız eder ama sen bilirsin bir de vajinal daba etkili tabii ki gibi yuvarlak cevaplar verdi
Bende ilk gebelikte ağızdan kullanmistim gerçekten çok yan etkileri olmuştu iki türlü de sıkıntılar oluyor umarım yakında atlatırız inşallah

Bende geçen hafta gittim rahim ağzım kapalıydı ve rahim uzunluğum 6 cm çıktı doktor çok güzel suanlık düşük riskin de yok dedi

Kızlar aşırı batma yaşıyordum bir haftadır dün çorap ve papucla battaniye altında sol tarafa yattım tüm gün bugün geçti. Doktorum geçmezse magnezyum ve kalsiyum içeren ilaç başla dedi aklınızda bulunsun

Çok şükür canım Allah’ın izniyle de bi sorun yaşamayacaksın sağlıkla alacaksın kucağına 🫶
İnşallah ya valla bir tanesini cennete gönderdim, 26 haftalıktı şu an bunda pek aksiliğe tahammülüm yok ama yine de başa gelen çekiliyor valla 😀

İnşallah ya valla bir tanesini cennete gönderdim, 26 haftalıktı şu an bunda pek aksiliğe tahammülüm yok ama yine de başa gelen çekiliyor valla 😀
Olsun cennete kapın var ♥️ hep aynı olmaz zaten ama doğuma kadar insan da korku oluyor ya bende de öyle ki senin büyükmüş benim 8 haftalıktı

Back
X