- 8 Mayıs 2023
- 512
- 431
- 23
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür her şey yolundaydı ölçümleri filan normal 1 ay sonraya randevu verdiEvet ya, her şey normal iyi güzel diyene kadar doktorun gözünün içine bakıyorum
Güzel çıkmış ,rapora göre sorun yok görünüyorKızlar anlayan var mı?
Benim de 38mm dedi rahim ağzı uzunluğuna, sorun yok şu an serklaj gerekmez dedi. İkili tarama testi için kan verdim 15 gün sonra tekrar gelcem, bir de gelmişken ayrıntılı ultrason randevusu aldım. Çok şükür korktuğum gibi olmadıÇok şükür her şey yolundaydı ölçümleri filan normal 1 ay sonraya randevu verdi
Ne diyecekler acaba burayada yazar mısınızŞimdi hastanedeyim sorcam bakalım
Cok şükür tesekkur ederim çiçeğimGüzel çıkmış ,rapora göre sorun yok görünüyor![]()
Yapabilecek bir şey yok öyle abartı olur eğer kendiliğinden geçmezse 15 gün sonra sonuçlar için gidicem zaten bakarız tekrar dedi. Ben de içsem ne olur dedim rahatsız eder ama sen bilirsin bir de vajinal daba etkili tabii ki gibi yuvarlak cevaplar verdiNe diyecekler acaba burayada yazar mısınız
Bende ilk gebelikte ağızdan kullanmistim gerçekten çok yan etkileri olmuştu iki türlü de sıkıntılar oluyor umarım yakında atlatırız inşallahYapabilecek bir şey yok öyle abartı olur eğer kendiliğinden geçmezse 15 gün sonra sonuçlar için gidicem zaten bakarız tekrar dedi. Ben de içsem ne olur dedim rahatsız eder ama sen bilirsin bir de vajinal daba etkili tabii ki gibi yuvarlak cevaplar verdi
gayet iyiKızlar anlayan var mı?
İnşallah canımBende ilk gebelikte ağızdan kullanmistim gerçekten çok yan etkileri olmuştu iki türlü de sıkıntılar oluyor umarım yakında atlatırız inşallah
Bende geçen hafta gittim rahim ağzım kapalıydı ve rahim uzunluğum 6 cm çıktı doktor çok güzel suanlık düşük riskin de yok dediYapabilecek bir şey yok öyle abartı olur eğer kendiliğinden geçmezse 15 gün sonra sonuçlar için gidicem zaten bakarız tekrar dedi. Ben de içsem ne olur dedim rahatsız eder ama sen bilirsin bir de vajinal daba etkili tabii ki gibi yuvarlak cevaplar verdi
Benim 3.8cm ama sorun yok dedi. Bakalım serklaja gerek olmaması mutlu etti en azındanBende geçen hafta gittim rahim ağzım kapalıydı ve rahim uzunluğum 6 cm çıktı doktor çok güzel suanlık düşük riskin de yok dedi
Çok şükür canım Allah’ın izniyle de bi sorun yaşamayacaksın sağlıkla alacaksın kucağınaBenim 3.8cm ama sorun yok dedi. Bakalım serklaja gerek olmaması mutlu etti en azından
İnşallah ya valla bir tanesini cennete gönderdim, 26 haftalıktı şu an bunda pek aksiliğe tahammülüm yok ama yine de başa gelen çekiliyor vallaÇok şükür canım Allah’ın izniyle de bi sorun yaşamayacaksın sağlıkla alacaksın kucağına![]()
Maşallah sağlıkla gelsin
Olsun cennete kapın varİnşallah ya valla bir tanesini cennete gönderdim, 26 haftalıktı şu an bunda pek aksiliğe tahammülüm yok ama yine de başa gelen çekiliyor valla![]()
Kızlar da artıyor sanki gurupta maşallah