(Çok uzun uzun içimi döktüm okumasanıza gerek yok kızlar kendimi rahatlatmak için yazdım
)
Peş peşe 2 çocuk çokkk zormuşşş
birde aynı dili konuşamadığım annem babam var o ayrı dert
okadar zorlanıyorum ki resmen kimse beni anlamıyor depresyona girmeme ramak kaldı.
Sürekli evdeyim çocuksuz herhangi bir aktivitem yok. Melisa biberon kabul etmiyor hani süt sağıp bırakıp biryere gitme şansım yok evdem en fazla yarım saat uzaklaşabiliyorum melisa heran meme isteyebiliyor melisanım emdiğini gören yaman da meme istiyor günün 20 saati meme veriyorumdur kesin
yaman yemek yemeyi azalttı memeye iyice düştü sütüm baya var sağıyorum tek memeden 200 cc süt çıkıyor ama bebişler üçmediği için döküyorum sağmasam göğüslerim ağrıyor
Annem yaptığım hiç bişeyi beğenmiyor resmen geçen gün kızı giydireceğim bırak ben giydireyim sen heycanlanıyosun diyo
hiçte heycanlanmıyorum sadece yeni meme emdiği zaman çok sarsmadan yavaş giydirmeye çalışıyorum kusmasın diye annem onu heycanlanıyorum sanıyo
Dünde yaman oynasın diye banyo küvetine çeşmeden su doldurdum yamam tabi içine daldı annemde melisayı uyutuyordu seslermzi duymuş odaya birgelişi var bana bir baktı ki sanki çocuğu buzlu suya yatırmışım diyo ki çocuğu zaatüre etçen
Bem psikopatım ya saatlerce ıslak tutup hasta olmasından mutlu olucam vallahi okadr bunaldım ve yoruldum ki. Kimseyede anlatamıyorum bunları tabi işe gitsem biraz rahatlayacağım ama ona da daha vakit var. Babam ayrı alem izin versem çocuğa tüm gün tv izletecek. Sürekli yamana dur oraya gitme elleme yapma düşcen diyip duruyor ve sürekli elini kolunu tutuyor biyere gitmesin diye babamı uyarmaktan fenalık geldi içime sonra da diyorki ben böyle bakıyorum istemiyosan bakmam
Çocukta merak ediyor doğal olarak geçen gün çekmeceler açıyor içine bakıyor fln babam diyoki tut çekmeceleri açmasın eli sıkışır bi yandan babama laf yetiştirmeye çalılıyorum bi yandan yamana bakıyorum babama sinirlenip çocuğa bağırdım sonra kendi kendime kızdım niye bağırdım diye
Babam diyoki melisa için fotoğraf seç bastırayım onları tamam diyorum bi bilgisayarı açmam lazım fotolar orda 2 haftadır foto seçiçem tam bilgisayrı aççam annem diyoki ee senin bilgisayar zamanalrın geçti niye açıyon heee anne oyun oynucam ben bilgisayarda
Şöyle 1 saat yanlız kalıp hüngür hüngür ağlayasım var resmen ayy neyse burayı da iyice ağlama duvarına çevirdim gerçi yazacak okadar çok şey varki daha bi dahaki emzirme sonrası uykusuzluğunda yazarım artık