Aynen benim öyle oldu 1 ay çalıştım sonra izne ayrıldım 32 ye kadar 32 de çalışabilir alıp tekrar işe gittim 1 ay sonra doğum iznine çıktım
Yok canım yapma bence
çok güzel ama çok zor gerçekten kesinlikle tek başına bakılmıyor birde büyük olan hareketliyse baya zor oluyor biz eşim hariç annem ve babamla beraber bakıyoruz bildiğin yetişemiyoruz hiç bişeye
Canım 2 çocuk olunca eşle iletişimde çok zor oluyormuş ben bunu anladım şu 1,5 aylık süreçte. Bizim 10. Yılımız bu sene ve hiç bukadar uzak olmamıştık eşimle bildiğin ortak paylaştığımız hiç bişey yok şu ara eminim sizinde öyledir çocuklar az daha büyüyünce rahatlaycaksınız bence
Aileleden uzak yaşamaya alışınca sonrasında aynı şehir çok zor oluyor gerçekten bizde seneye memlekete döneceğiz ben çok istiyorum tüm akrabalarım orda çocuklar kuzenlerini tanısın istiyorum ama iyimi olacak kötü mü olacak bizim için yaşayıp göreceğiz
Kamuda öyle sadece canım 24-32 hafta arası idari izinlisin. 32 de kimi doktor direkt çalışmaz raporu veriyormuş benim doktorum çalışabilir raporu veriyormuş istersem o yüzden ben çalışabilir alıp 32-37 arası tekrar işe gidip 37 de izne ayrıldım