2020 Şubat Anneleri

Ben kapya biberden bebek salçası yapmıştım tabi tuz koymadım annem çabuk bozulur hiç mi koymayalım dedi ve bozuldu 2 veya 3 kez kullanmışımdır biraz atsaydım iyi olurdu bozulmasını önlerdi en azından aryanın bişeye alerjisi var çözemedim tuzdan şüpeleniyorum 6. Aydaki kan testinde alerjiye yatkın demişti doktor ama herşeyi yedi hemen hemen öyle vücudunda büyük tepkiler görmedim sadece kahvaltıda bizim yediklerimizden tattırınca ağzının etrafında hemen kırmızı noktalar çıkıyo sonra kayboluyo doktoruyla konuştuğumda ige di sanırım testi yapalım dedi ama menenjit aşısı olmuştu hem kan alıcak hem aşı yapılıcak ağır olmasın diye yaptırmadık 10. Ayda yaparız dedik ama koronadan gitmiyorum şuan ortalık biraz sakinleşince bi alerji doktoruna götürmek istiyorum

Evet çok iyi oldu denizin odası küçüktü. Oyuncak dolabının karşısında da çadırları var o alan onların eşimin fikriydi sonradan ısındım bende. Normalde yaşları bu kadar yakın olunca da sorun olabiliyor ama Deniz sevgi dolu bir çocuk öykü’yü de kabullendi.
Benimde aklımdaydı soracaktım çok sevindim evladın sağlıklısı hayırlısı tabi ama iki duyguyu da tadacak olmana ayrıca sevindim. Bebek malzemelerini unisex renklerde almanı tavsiye ederim. Ben denizin ilk alışverişini bile o şekilde yapmıştım sanki o günlerden hissetmişim gibi.

Kaan uyaninca kahvaltisini yapti sonra sanki acmis gibi ustune emmek istedi vermeyince resmen gures yapiyo benimle ustume cikiyo kiziyo ittiriyo beni emzirdim sonrada kustu yuzume bakip guluyo bi de kizar misin yoksa totosunu disler misin simdi ya

Bu aralar ki takintisi ayakkabiligin kapaklari aciyo icine bakiyo geri kapatiyo cani sıkılana kadar tekrar ediyo birkac gun sonra ev terlikleri her yerde olur sanirim henuz onlari kesfedemedi

Bende merak ediyodum hadi gozunuz aydin bi prenses geliyo :) saglicakla kavusun birbirinize
Aminn canım inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun
İlk oğlumu öğrendiğimizde çok üzülmüştüm kızımız olsun istiyordum hatta doğuma kadar doktor yanlış görmüştür belki diye içimde bir ümit vardı ama tabi oğlum doğduktan sonra başka bir sevgi oluyormuş şimdi de kız dedi ya acaba oğlan mı olsaydı diye düşünüyorum arada sonra da yok yok iyi oldu iki duyguyuda yaşayacağız

bana hep yaşlarının yakın olması daha iyi olur gibi geliyordu daha rahat anlaşırlar diye düşünüyordum sizinkiler ne güzel anlaşıyorlar inşallah bizimkilerde anlaşır tabi anne babaya da çok iş düşüyor herhangi bir ayrımcılık hissettirmemek lazım büyük olana

Şimdiki zamanda bile bebek yoğurt sevmiyor diye şekerle tatlandıran, canı çeker diye abur cubur yediren birini tanıyorum hatta kendisi sağlıkçı
Deniz de ben ıslak kek yerken mammmaaa diye diye kendini yerlere attı ne anladıysa kapkara şeyden

Kızlar bizde bugün kontrole gittik 2 ay aradan sonra 1 yaş kilo ve boyuna erişmiş büyümesi çok güzel dedi. Menectra ilk dozunu olduk ikincisi 1 yaşında

Kızlar bizde bugün kontrole gittik 2 ay aradan sonra 1 yaş kilo ve boyuna erişmiş büyümesi çok güzel dedi. Menectra ilk dozunu olduk ikincisi 1 yaşında
Boyu kaç olmuş canım ya bizimkini kasımın 19 unda ölçtüler 75 cm bana kısa geliyo sanki daha uzun olması gerekmiyor mu? 1 yaş kıyafetleri 80 cm 3 ay kaldı 1 yaşına sanki 3 ayda 5 cm uzamaz gibi geliyo bana

Erkek bebek 1 yaş ortalaması 76 cm. Yani oğlun uzun bile.

Asm ile bizim dr muzun olcumleri hep farkli oluyo sizinde oyle oluyor mu ?

Hiç aynı gün gitmedim sanırım. Ama elden ele fark eder.
Kullanilan cihazlar farkli oldugu icin sanirim. Ayni gun bende gitmedim ama 1 2 hafta arayla hep farkli cikiyo sonuclar. Dogdugundan beri asm ye duzenli gittigimiz icin bende oranin olcumlerini baz aliyorum

Kullanilan cihazlar farkli oldugu icin sanirim. Ayni gun bende gitmedim ama 1 2 hafta arayla hep farkli cikiyo sonuclar. Dogdugundan beri asm ye duzenli gittigimiz icin bende oranin olcumlerini baz aliyorum
Bebek durmuyor, üstün körü ölçülmek zorunda kalınabiliyor. Kilo pek değişmez de boy ölçümü fark eder.
Bizim asm zaten kıyafetle tartıyor. Öyle afaki ölçüyorlar.

Bebek durmuyor, üstün körü ölçülmek zorunda kalınabiliyor. Kilo pek değişmez de boy ölçümü fark eder.
Bizim asm zaten kıyafetle tartıyor. Öyle afaki ölçüyorlar.
Dr harici herkes kiyafetle tartiyo zaten asmlerde. Kilo cok oynamiyo ama boy cok oynuyo gecen ay asm de 74 cm dr da 71 cm cikti mesela boyu

Dr harici herkes kiyafetle tartiyo zaten asmlerde. Kilo cok oynamiyo ama boy cok oynuyo gecen ay asm de 74 cm dr da 71 cm cikti mesela boyu
Evde ölçüyorum genelde 1 cm oynuyordu. Alt açma örtüsünde başının ve ayaklarının olduğu noktayı işaretliyorum,Deniz kalkınca iki işaret arasını ölçüyorum :)

Evde ölçüyorum genelde 1 cm oynuyordu. Alt açma örtüsünde başının ve ayaklarının olduğu noktayı işaretliyorum,Deniz kalkınca iki işaret arasını ölçüyorum :)
Kaan in gotu bi yerde durmadigi icin oyle bir sey yapamiyorum denedim olcmeyi ama ya kafasini salliyo ya bacaklarini yere vuruyo yana açıyo sabit kalamiyo

Boyu kaç olmuş canım ya bizimkini kasımın 19 unda ölçtüler 75 cm bana kısa geliyo sanki daha uzun olması gerekmiyor mu? 1 yaş kıyafetleri 80 cm 3 ay kaldı 1 yaşına sanki 3 ayda 5 cm uzamaz gibi geliyo bana
Bade de tam 74.5 cm çıktı canım doktor boyu da kilosu da önden gidiyor dedi sizde kısa değilsiniz yani

Asm ile bizim dr muzun olcumleri hep farkli oluyo sizinde oyle oluyor mu ?
Bizimde öyle oluyor ben asm deki ölçümlere hiç güvenmiyorum kıyafetiyle kilo ölçüyo boyunu da düzgün ölçtüğüne inanmıyorum o yüzden doktorumuzun ölçümlerine daha çok güveniyorum

Erkek bebek 1 yaş ortalaması 76 cm. Yani oğlun uzun bile.
Benim evde kendi ölçtüklerimde hep daha uzun ölçüyorum sonra bakıyorum gözüme kısa geliyor birde hiç çocuk olmadığı için etrafımızda sanki bana küçük geliyor birde eltiminde oğlu var gerçi bizimkinden 10 ay büyük ama onlarla konuştukça sürekli boyu kaç kilosu kaç diye soruyorlar ister istemez bir kıyasa giriyorum hernekadar çok yanlış bişey olduğunu her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu bilsemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…