Evet çok iyi oldu denizin odası küçüktü. Oyuncak dolabının karşısında da çadırları var o alan onların eşimin fikriydi sonradan ısındım bende. Normalde yaşları bu kadar yakın olunca da sorun olabiliyor ama Deniz sevgi dolu bir çocuk öykü’yü de kabullendi.Maşallah ne güzel oynuyorlar öylesalonun bir köşesini çocuklara ayırmak çok mantıklı bende inşallah izmire taşınınca öyle yapmayı planlıyorum burdaki salonda pek mümkün değil accık küçük zaten 1.5 seneye anca bu kıvama gelir bizimkilerde Bu arada bizim bebişin cinsiyeti de kız Senin yolundan ilerliyoruz bakalım
Aminn canım inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsunBende merak ediyodum hadi gozunuz aydin bi prenses geliyo :) saglicakla kavusun birbirinize
İlk oğlumu öğrendiğimizde çok üzülmüştüm kızımız olsun istiyordum hatta doğuma kadar doktor yanlış görmüştür belki diye içimde bir ümit vardıEvet çok iyi oldu denizin odası küçüktü. Oyuncak dolabının karşısında da çadırları var o alan onların eşimin fikriydi sonradan ısındım bende. Normalde yaşları bu kadar yakın olunca da sorun olabiliyor ama Deniz sevgi dolu bir çocuk öykü’yü de kabullendi.
Benimde aklımdaydı soracaktım çok sevindimevladın sağlıklısı hayırlısı tabi ama iki duyguyu da tadacak olmana ayrıca sevindim. Bebek malzemelerini unisex renklerde almanı tavsiye ederim. Ben denizin ilk alışverişini bile o şekilde yapmıştım sanki o günlerden hissetmişim gibi.
Şimdiki zamanda bile bebek yoğurt sevmiyor diye şekerle tatlandıran, canı çeker diye abur cubur yediren birini tanıyorum hatta kendisi sağlıkçıOnceden bu kadar bilgi olmadigi icin dikkat etmiyolarmis ki benim annemde muhallebilerimin icine seker koyarmis az bir sey tadi olsun diye Allahtan cok fazla sacma sapan seyler yapmamis kv bu konuda daha beter 6 aydan sonra her sey mubah modunda takilmislar
Boyu kaç olmuş canım ya bizimkini kasımın 19 unda ölçtüler 75 cm bana kısa geliyo sanki daha uzun olması gerekmiyor mu? 1 yaş kıyafetleri 80 cm 3 ay kaldı 1 yaşına sanki 3 ayda 5 cm uzamaz gibi geliyo banaKızlar bizde bugün kontrole gittik 2 ay aradan sonra 1 yaş kilo ve boyuna erişmiş büyümesi çok güzel dedi. Menectra ilk dozunu olduk ikincisi 1 yaşında
Erkek bebek 1 yaş ortalaması 76 cm. Yani oğlun uzun bile.Şimdiki zamanda bile bebek yoğurt sevmiyor diye şekerle tatlandıran, canı çeker diye abur cubur yediren birini tanıyorum hatta kendisi sağlıkçı
Deniz de ben ıslak kek yerken mammmaaa diye diye kendini yerlere attı ne anladıysa kapkara şeyden
Hiç aynı gün gitmedim sanırım. Ama elden ele fark eder.Asm ile bizim dr muzun olcumleri hep farkli oluyo sizinde oyle oluyor mu ?
Kullanilan cihazlar farkli oldugu icin sanirim. Ayni gun bende gitmedim ama 1 2 hafta arayla hep farkli cikiyo sonuclar. Dogdugundan beri asm ye duzenli gittigimiz icin bende oranin olcumlerini baz aliyorumHiç aynı gün gitmedim sanırım. Ama elden ele fark eder.
Bebek durmuyor, üstün körü ölçülmek zorunda kalınabiliyor. Kilo pek değişmez de boy ölçümü fark eder.Kullanilan cihazlar farkli oldugu icin sanirim. Ayni gun bende gitmedim ama 1 2 hafta arayla hep farkli cikiyo sonuclar. Dogdugundan beri asm ye duzenli gittigimiz icin bende oranin olcumlerini baz aliyorum
Dr harici herkes kiyafetle tartiyo zaten asmlerde. Kilo cok oynamiyo ama boy cok oynuyo gecen ay asm de 74 cm dr da 71 cm cikti mesela boyuBebek durmuyor, üstün körü ölçülmek zorunda kalınabiliyor. Kilo pek değişmez de boy ölçümü fark eder.
Bizim asm zaten kıyafetle tartıyor. Öyle afaki ölçüyorlar.
Evde ölçüyorum genelde 1 cm oynuyordu. Alt açma örtüsünde başının ve ayaklarının olduğu noktayı işaretliyorum,Deniz kalkınca iki işaret arasını ölçüyorum :)Dr harici herkes kiyafetle tartiyo zaten asmlerde. Kilo cok oynamiyo ama boy cok oynuyo gecen ay asm de 74 cm dr da 71 cm cikti mesela boyu
Kaan in gotu bi yerde durmadigi icin oyle bir sey yapamiyorumEvde ölçüyorum genelde 1 cm oynuyordu. Alt açma örtüsünde başının ve ayaklarının olduğu noktayı işaretliyorum,Deniz kalkınca iki işaret arasını ölçüyorum :)
Bade de tam 74.5 cm çıktı canım doktor boyu da kilosu da önden gidiyor dedi sizde kısa değilsiniz yaniBoyu kaç olmuş canım ya bizimkini kasımın 19 unda ölçtüler 75 cm bana kısa geliyo sanki daha uzun olması gerekmiyor mu? 1 yaş kıyafetleri 80 cm 3 ay kaldı 1 yaşına sanki 3 ayda 5 cm uzamaz gibi geliyo bana
Bizimde öyle oluyor ben asm deki ölçümlere hiç güvenmiyorum kıyafetiyle kilo ölçüyo boyunu da düzgün ölçtüğüne inanmıyorum o yüzden doktorumuzun ölçümlerine daha çok güveniyorumAsm ile bizim dr muzun olcumleri hep farkli oluyo sizinde oyle oluyor mu ?
Benim evde kendi ölçtüklerimde hep daha uzun ölçüyorumErkek bebek 1 yaş ortalaması 76 cm. Yani oğlun uzun bile.
Maşallah Bade ye kız bebekler daha kısa olur derler Bade selvi boylu olacak yaniBade de tam 74.5 cm çıktı canım doktor boyu da kilosu da önden gidiyor dedi sizde kısa değilsiniz yani