İçinde zaten domates varmış. Salçalamadan yese daha iyi olur.Kızlar ben şimdi bugün taze fasulye yapıcam yazdan domatesleyip buzluğa atmıştım. Salçalayıp soğanladıktan sonra tuz atmadan badeye ayırsam mı ? İlk kez domates salça yiyecek yoksa ayrı mı yapayım salçasız ?
Tamm canım öyle yapayım bencede daha çok içime sinecek benimde öyleİçinde zaten domates varmış. Salçalamadan yese daha iyi olur.
Daha önce yemediyse domatesten az tatmalı
Bsş çevresini ölçtürdünmü cnm kaç cmBenim eşim biraz sinirli bir yapıya sahip dediğin gibi çocukluktan kalma bişey bende tam tersi çok sakinimdir onlar hep babalarından korkarak büyümüşler ben hiç korkmadım babamdan korku yerine saygı daha önemli bence Allahtan eşimde farkında bu durumun çocuğa karşı sinirli bir tavrı hali yok. 2. Çocukta iş paylaşımı yapabilirmiyiz bilmiyorum çünkü eşim rahatına çok düşkün bir insan ilgiyi de çok sever 9 yıl çocuk olmayınca rahata iyice alışmıştı birde annemler olunca yanımızda işten ziyade çocukla oyun oynama kısmında bakalım 2. De nasıl olacak
ben hiç sevmiyorum zaten kıyas yapmayı sonuçta her çocuğun gelişimi genetiği farklı ama karşı taraftan böyle şeyler duyunca acaba kısa mı kaldı diye düşünmeye başlamıştımbizimki biraz kiloluydu emeklemeye başlayınca o bebeklik kilosu da gitti görüntülü konuşurken ayy zayıflamış diyolar ki hala kilosu normalden yüksek sağlıklı olduktan sonra ne önemi var ama maslesef hep bi yarış halindeler zorla yarışa çekiliyorum
Ya ben bide hamileyim ya ondan biraz da acaba sütüm azaldı o doymuyo mu da uzamıyo diyomvalla annelik delilik
Yediği bişey alerji yapmış olabilirmi? Ek gıda alıyor çünkü ilk defa yediği bişey oldumu son 3 gündürİki gündür de bunlar çıktı . Bu ne ya. Bi rahat nefes yok bize . ÖNce sinek ısırığı falan sandım ana arttı elinde yüzünde var . Doktora gitmeli miyiz ? Sert dokununca küçük bi boncuk gibi ele geliyor fikri olan var mi
46 cm çıktı baş çevresi canım normaldir herhaldeBsş çevresini ölçtürdünmü cnm kaç cm
Yediği bişey alerji yapmış olabilirmi? Ek gıda alıyor çünkü ilk defa yediği bişey oldumu son 3 gündürİki gündür de bunlar çıktı . Bu ne ya. Bi rahat nefes yok bize . ÖNce sinek ısırığı falan sandım ana arttı elinde yüzünde var . Doktora gitmeli miyiz ? Sert dokununca küçük bi boncuk gibi ele geliyor fikri olan var mi
46 cm çıktı baş çevresi canım normaldir herhaldeBsş çevresini ölçtürdünmü cnm kaç cm
Normal bizde dün aşı olduk. Orda ölçtü hemşiremiz 46.5 çıktı benimde oğlumunYediği bişey alerji yapmış olabilirmi? Ek gıda alıyor çünkü ilk defa yediği bişey oldumu son 3 gündür
46 cm çıktı baş çevresi canım normaldir herhalde
Bugün 3.günümüz duş aldıracak kadar kirletmedi üzerini. Şu anda tamamen öyküye bırakmadım arada bende veriyorum bazı yiyecekleri tutamıyor elinden kayıyor. Bu sabah çatal tutmayı gösterdim çok sevdi çatalın uçundakileri yemekten mutlu olduğu belliydi kendisi de almaya çalıştı. En azından birşeyler yemeye başladı. Diğer türlü kafamız hep yana çevriliyordu.Badenin yemek ayırma huyu yok çok şükür kendi yediğinde daha çok hoşuna gidiyor farkındayım bende ama duş aldırıp da hasta ederim korkusundan erteliyorum blwyi
Ya bizimki ölçümler sırasında hiç durmuyor asm de kıpır kıpır heryeri elleyeceğim diye zor tutuyorum birde benden başka kimseyi almıyorlar içeri ölçümlerde çok sağlıklı olmuyor sanki doktoru da erkek erkeklerden pek hoşlanmıyorNormal bizde dün aşı olduk. Orda ölçtü hemşiremiz 46.5 çıktı benimde oğlumun
Bence de yemeyen çocuklara kendileri yemeleri için bi şans verilmeli çocuklar bişeyleri kendileri başardımı sanırım çok daha hevesli oluyorlarBugün 3.günümüz duş aldıracak kadar kirletmedi üzerini. Şu anda tamamen öyküye bırakmadım arada bende veriyorum bazı yiyecekleri tutamıyor elinden kayıyor. Bu sabah çatal tutmayı gösterdim çok sevdi çatalın uçundakileri yemekten mutlu olduğu belliydi kendisi de almaya çalıştı. En azından birşeyler yemeye başladı. Diğer türlü kafamız hep yana çevriliyordu.
Ya artık kaç yıllık evli çoluk çocuk sahibi insanlarsınız neyin sorgusu bu seni dinlemiyormu fln ne saçma bence hiç kv için aranızı bozmaya değmez. Hangi erkek ailesi ile ilgili bişeyi kabul eder ki bizimki de öyle laf söyletmez kendi laf söyler ama ben bişey dedimmi ben kötü düşünüyor olurum onlar hasta zaten yaşlılar der hep. Bence uzaktan hiç aile huzurunuzu bozmalarına izin verme eski konuları da açıp canınızı sıkmayın belli ki çözüme ulaşacak konular değiller.Hanımlar yine eşimle aramız bozuldu. Geçen gün annesi aradı ben konuşurken eşim öksürüyor gibi yapıyor genelde. Kadında Ali hasta mı ince mi giyiniyor sen kalın giy diye söylemiyor musun dedi diyorum dedim senin dediğini yapmaz mı dedi. Bende yapmıyor oğlun inatçı dedim. Kendisi kocasına dinletiyormuş lafını. Bende 40 yaşındaki insana ne diyebilirim dedim. Sonra duymadı beni eşime verdim telefonu. Sinir oldum. Zaten kayınpederim yaz günü bile süveter ve ceket giyer.eşim sen yanlış anladın dedi. Ertesi günde benim annem aradı. Kadıncağız güzel güzel konuşuyor bir sıkıntımız vardı geçer üzülmeyin diye teskin ediyor. Eşimde diyor ki annenle konuşunca rahatladım moral buldum diyor. Bende tutamadım benim annem öyledir hep yapıcı umut verici konuşur dedim. Dün gece de eski defterler açıldı. Eşim ailesi hakkında asla eleştiriye gelemiyor orta yolu bulamadık öylece kaldı. Konuşuyorum eşimle ama beni hep haksız gören bir insana artık kendimi anlatmayı düşünmüyorum.
Bizim durumda aynı yazdığın gibi onlar yaşlı hasta. Bizimkilere saydırır ben birşey diyemem. Onlara karşı ön yargılıyım ben. Ben annesini şikayet etmek için söylemiyorum ya derdimi sıkıntımı kime açıcam ben diyorum biz aynı zaman da arkadaş olmalıyız desem de yok. Kocadan arkadaş olmuyorYa artık kaç yıllık evli çoluk çocuk sahibi insanlarsınız neyin sorgusu bu seni dinlemiyormu fln ne saçma bence hiç kv için aranızı bozmaya değmez. Hangi erkek ailesi ile ilgili bişeyi kabul eder ki bizimki de öyle laf söyletmez kendi laf söyler ama ben bişey dedimmi ben kötü düşünüyor olurum onlar hasta zaten yaşlılar der hep. Bence uzaktan hiç aile huzurunuzu bozmalarına izin verme eski konuları da açıp canınızı sıkmayın belli ki çözüme ulaşacak konular değiller.
Fasulyeyi tane olarak koydum parmakları cımbız gibi yapıp aldı . Sulu koymadım eminim bütün parmaklar içine girer. Salçalı ürünleri tek başına veremem ama yoğurt ve çorbasını verebilirim. Salçanın bulaşık halini silmeye gıcık oluyorumBence de yemeyen çocuklara kendileri yemeleri için bi şans verilmeli çocuklar bişeyleri kendileri başardımı sanırım çok daha hevesli oluyorlarAma her yemeği de veremiyosun ki ya ben dün akşam nohut yemeği verdim mecbur ben yedirdim düşünemiyorum önüne koyduğumu
Canım ben Konyalım ama gerçekten Konyalı kayınvalideler çok fena iyi ki uzaktasiniz boşver onlar yüzünden arani açma eşinle degmez inşallah düzelir aranız en kısa zamanda.Hanımlar yine eşimle aramız bozuldu. Geçen gün annesi aradı ben konuşurken eşim öksürüyor gibi yapıyor genelde. Kadında Ali hasta mı ince mi giyiniyor sen kalın giy diye söylemiyor musun dedi diyorum dedim senin dediğini yapmaz mı dedi. Bende yapmıyor oğlun inatçı dedim. Kendisi kocasına dinletiyormuş lafını. Bende 40 yaşındaki insana ne diyebilirim dedim. Sonra duymadı beni eşime verdim telefonu. Sinir oldum. Zaten kayınpederim yaz günü bile süveter ve ceket giyer.eşim sen yanlış anladın dedi. Ertesi günde benim annem aradı. Kadıncağız güzel güzel konuşuyor bir sıkıntımız vardı geçer üzülmeyin diye teskin ediyor. Eşimde diyor ki annenle konuşunca rahatladım moral buldum diyor. Bende tutamadım benim annem öyledir hep yapıcı umut verici konuşur dedim. Dün gece de eski defterler açıldı. Eşim ailesi hakkında asla eleştiriye gelemiyor orta yolu bulamadık öylece kaldı. Konuşuyorum eşimle ama beni hep haksız gören bir insana artık kendimi anlatmayı düşünmüyorum.
HAhaha biri sana komplo kurmuşKaan in odasindaki balkonun camasir teline 1 adet pembis sutyen dusmusoradaki balkonu kullanmadigimiz icin yeni gordum Allah bilir kac gundur orada asili kaldi. Karsi binadakilerde her balkona ciktiginda gormustur ama benim olmadigini anlamislardir heralde tek bir sutyeni ulu orta kabak gibi asmam koca tele
Hahah ben ceviz her gün veriyorum pekmez ve muzu bayadır vermedim iyi hatırlattın. Pekmez her gün yemeliler mi ya?Az oncede annemle konusuyoruz kaan her gun pekmez muz ceviz badem bu 4nu tuketiyo annemde dalga gecti cocuga oyle seyler yediriyosun ki gece ruyasinda kiz mi goruyoda saat basi uyaniyo acaba diye dalga geciyo benimleolabilir dedim gunduzde duz duvara tirmaniyo