Bitter yiyebilirsin aslında ben de severim ama bitter harici almıyorum. Alınca yeniyor hiç eve almamak en iyisiKilom boyuma gore iyi degil kiz minigim ben 160 anca varim
Cikolata benim hayat felsefem kizlar
Kahrolasi sey cok guzel ama cokta zararli keske hic zarari olmasa 7 24 yesem diyebilirim sutlusu bitteri beyazi hic farketmez her turlusune bayiliyorum
Ama iste hem vucuda zararli hemde fizik bozuyo namıssızz
selozy kiz beni kesmiyo onu yicem illa helva falan tutmuyo yerini ama diyete baslasam ve yemicem desem yemem suan diyet falan yapmiyorum ya o yuzden kafamda bitirmis degilim kendisini
Çekiştir kuzumm.. attan düşeni gene en iyi attan düşen anlarmış. Karşılıklı çekiştirelimBilemedim ki valla ben meyveyi fazla vermiyorum , en fazla yarısını verirdim.
Ayy sorma ya yediler bizi. Şuan çok Denizi çekiştiresim var
Süt üretirken günde ortalama 500 kalori harcıyoruz. Ek 500 kalori alma hakkımız var daha ne olsun :)Ben de emzirdikten sonra çok acıkıyorum canım tatlı çekiyor. Ama neyseki çok zayıfladım ben. Takılmıyorum. :)
Emzirirken kilo çok rahat veriliyor neyseki.
Bimde yuzde 85 bitter var aci o bile beni kesmiyo biliyo musun oturup koca bir paketini yiyebilirim ama Allahtan o kadarini yapmiyorumBitter yiyebilirsin aslında ben de severim ama bitter harici almıyorum. Alınca yeniyor hiç eve almamak en iyisi
Onu biliyorum yemiştim, tüm paketi bile yesen üç dört kare sütlü çikolata anca eder herhalde :)Bimde yuzde 85 bitter var aci o bile beni kesmiyo biliyo musun oturup koca bir paketini yiyebilirim ama Allahtan o kadarini yapmiyorum
Bak verdigi gaza bak simdi bana butun paketi yedirtcekOnu biliyorum yemiştim, tüm paketi bile yesen üç dört kare sütlü çikolata anca eder herhalde :)
Benim normalde 8lerde uyuyan kızım da şimdi uyudu. Bikaç zamandır böyle. Ben de aylardır karanlıkta uyanıyordum değişiklik oluyor. Biraz geç kalkıyor bari.
İyi tarafından bakayım. Nasılsa düzelir :)
Cok hamarat kizin varBir yandan giyinmemek için kaçarken bir yandan çekmece karıştırıp bir yandan da arabasını sürmeyi ihmal etmiyor
Hepsi haberlesti bize oyun yapiyolar sanirimBenimki de uyumuyor saat kaç oldusallıyorum ağlamıyor da uyumuyor da bıraksam kalkacak masalcı ayısıyla hoşbeş edecek.
Yine Acıktım tabi
Ya da bugün gezegenlerde falan bi dizilim falan var bebeleri etkiliyor:))Hepsi haberlesti bize oyun yapiyolar sanirim
Rahat birakin bebelerimizi uyusunlar bizde azcik dinlenelim yahuYa da bugün gezegenlerde falan bi dizilim falan var bebeleri etkiliyor:))
Aynen valla sırtım belim ayak bileklerim falan çok ağrıyor.. uyumadı kalktık karnımı doyuruyum bariRahat birakin bebelerimizi uyusunlar bizde azcik dinlenelim yahu
Bende yulafimi yedim geceye hazirlikAynen valla sırtım belim ayak bileklerim falan çok ağrıyor.. uyumadı kalktık karnımı doyuruyum bari
Kaşar ekmek mayonezli bi de ceviz.:)Bende yulafimi yedim geceye hazirlik
Ay o kaçmalar yedi bitirdi beni. Bez bağlamak üst değiştirmek çok yorucu oluyor sırtım ağrıyor değiştireceğim diye. Her seferinde aynı direnç. Birde sinirleniyor.eşyaları üstüme fırlatıyor. Eşim evde olunca başında bekliyor . Ah denizim öpüp başımın üstüne koyayım seni. Şimdi de yatakta oturuyoruz uyumuyor bu kız ayrı bir cins olduBir yandan giyinmemek için kaçarken bir yandan çekmece karıştırıp bir yandan da arabasını sürmeyi ihmal etmiyor