2020 Şubat Anneleri

Bitter yiyebilirsin aslında ben de severim ama bitter harici almıyorum. Alınca yeniyor hiç eve almamak en iyisi

Ben de emzirdikten sonra çok acıkıyorum canım tatlı çekiyor. Ama neyseki çok zayıfladım ben. Takılmıyorum. :)
Emzirirken kilo çok rahat veriliyor neyseki.

Ben de emzirdikten sonra çok acıkıyorum canım tatlı çekiyor. Ama neyseki çok zayıfladım ben. Takılmıyorum. :)
Emzirirken kilo çok rahat veriliyor neyseki.
Süt üretirken günde ortalama 500 kalori harcıyoruz. Ek 500 kalori alma hakkımız var daha ne olsun :)
Sağlıksız beslenilmediği sürece emzirirken vermek kolay.

Bu bebeklere ne oldu ya kaan da uyumadi esniyo uyutmaya calisiyoruz bas bas bagiriyo aliyoruz iceri getiriyoruz gulluk gulistanlik konusup oyun oynuyo normalde en gec 9 bucukta uyurdu o da en gec saat 11 oldu hala uyanik ve uyumak istemiyo

Bimde yuzde 85 bitter var aci o bile beni kesmiyo biliyo musun oturup koca bir paketini yiyebilirim ama Allahtan o kadarini yapmiyorum
Onu biliyorum yemiştim, tüm paketi bile yesen üç dört kare sütlü çikolata anca eder herhalde :)
Benim normalde 8lerde uyuyan kızım da şimdi uyudu. Bikaç zamandır böyle. Ben de aylardır karanlıkta uyanıyordum değişiklik oluyor. Biraz geç kalkıyor bari.
İyi tarafından bakayım. Nasılsa düzelir :)

Bak verdigi gaza bak simdi bana butun paketi yedirtcek
Ya biz uyku konusunda duzene gircegimize gittikce daha beter oluyoruz of ooff

Benimki de uyumuyor saat kaç oldu sallıyorum ağlamıyor da uyumuyor da bıraksam kalkacak masalcı ayısıyla hoşbeş edecek.

Yine Acıktım tabi

Bir yandan giyinmemek için kaçarken bir yandan çekmece karıştırıp bir yandan da arabasını sürmeyi ihmal etmiyor
Ay o kaçmalar yedi bitirdi beni. Bez bağlamak üst değiştirmek çok yorucu oluyor sırtım ağrıyor değiştireceğim diye. Her seferinde aynı direnç. Birde sinirleniyor.eşyaları üstüme fırlatıyor. Eşim evde olunca başında bekliyor . Ah denizim öpüp başımın üstüne koyayım seni. Şimdi de yatakta oturuyoruz uyumuyor bu kız ayrı bir cins oldu

Az önce babası ile oturduk gel gel dedik babaya gitti. gözümün önünden hamilelik süreci geçti. Reva mı bu bana. Zaten dilinde baba baba. Artık baba, dede,mama, meme, gel diyor. Bu akşam anne dedi ilk defa. Eşim ne yapıp edip etkiliyor bebelerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…