2020 Şubat Anneleri

Kızlar dişçiden geliyorum. Gelir gelmez oğlum diş hekimi olacaksın dedim. Diş temizleme 300 TL. İçimden yuh dedim. 10 dakika sürdü . Daha bunun dolgusu var. Randevu verdi.

Kızlar benim sürekli karşıma anketi doldurun ücretsiz ped gönderelim gibi şeyler çıkıyor burada, gerçekten geliyor mu?
Yapan oldu mu aranızda

Aşkım ya ne tatlısın sen. Tü maşallah sana. Benim oğlumunda dümdüz babası kılıklı. Bana benzeyeydi yine biraz dalgası olurdu. Erkek çocuklarında bayılıyorum kıvırcıklara
Ya bide benim saçlar pırasa eşimin saçlar desen oda öyle kv nin kıvırcık saçları ona çekmiş zaten çocukta bize çeken bi taraf yok hep baba tarafı
Kızlar dişçiden geliyorum. Gelir gelmez oğlum diş hekimi olacaksın dedim. Diş temizleme 300 TL. İçimden yuh dedim. 10 dakika sürdü . Daha bunun dolgusu var. Randevu verdi.
Dolguda en az 400 canım valla bide girdin mi şu var şunu da yapalım bunu da yapalım diyolar yok desen insan kötü hissediyor yaptırsan en az 1000 lira ile çıkıyosun ben 2 sene önce pembe estetik diyorlar ya ondan yaptırcaktım bide lamine yaptırcaktım gülüş tasarımı işte bi gidiyim dedim fiyat alayım 10 bin dedi bide okadar rahat söylüyo ki sanırsın 10 lira demiş neyse yaptıramadım o zaman şimdi de bu dolar kuru ile kim bilir kaça çıkarım ama yaptırıcam eşime inat olsun diye eltimler ev alıcaklardı eşim tutturdu oğlanın altınlarını borç verelim ee dedim işte paraları olunca öderler(paraları da ananesinin tarlası var o satılcak kv ye miras kalacak oda çocuklarına verecek o zaman olacak paraları artık ne zaman olur allah bilir) yok dedim kusura bakma valla biriktirsinler paralarını eltim de işe girsin çalışsın ben hamile halimle bide 9 aylık bebeği bırakıp işe gitçem sıkışıyoz diye eltim iş beğenmiyo bide daha yeni 5 bine 2 dişini yaptırdı oh ne güzel dünya o diş yaptırsın ben çok pahalı diye yaptırmayım sonra ev alırken çocuğun altınlarını verelim ne güzel dünya ay ne sinir olmuşum bak içimi döküverdim

Kızlar bebekleriniz artık tam anlamıyla desteksiz uzun süre oturabiliyorlarmı. Benim oğlum arada devriliyor tam anlamıyla dengesini sağlıyamıyor daha

Bizim doktor pek bir nazlı. bir bakıyor muayene ediyor 100 TL. Sonra gün veriyor. Çalışmak istemiyor mu ne. Sürekli öteliyor hastalarını 2 hafta sonraya gün veriyor. Artık yokluktan gidiyoruz birde hızlı ve eli iyi gibi eşime kaplama yaptı beğendi. Bizim kredi kartı bu ay uçar artık
benim eltim değilde kaynım sorun çıkarıyor. Benimle yaşıt ama aile sorumluluğu almak eşine çocuklarına bakmak istemiyor. Kayınvalidem eşime söylüyor konuşsun diye. Eşimde bıkmış 36 yaşındaki adama sürekli ben ne diyebilirim diyor. Kayınpederim hiçbir şey söylemiyor. İzne gidince dert dinliyoruz. Eşime karışma herkes kendi çözsün dedim. Karışmıyor oda benimde bir ailem var onları düşünmek zorundayım diyor. Etlimle dünyalarımız çok ayrı. Numarası bile yoktur bende. Bencede altın para vs. vermeyin herkes ayağını yorganına göre uzatsın. Kimse borcunu ödemiyor. Bizde de benim ailemden birine borç verdi eşim (10 bin ) hala ödemediler eşim hibe ettim artık istemiyorum dedi. Birgünde benim önüme koymadı sağolsun.

Kızlar bebekleriniz artık tam anlamıyla desteksiz uzun süre oturabiliyorlarmı. Benim oğlum arada devriliyor tam anlamıyla dengesini sağlıyamıyor daha
Dakikalarca oturuyor mu? Bir şeyle ilgilenirken dengesini kaybedip mi düşüyor yoksa kendiliğinden mi?
Bir de tutunup kalkabiliyor mu?

Dakikalarca oturuyor mu? Bir şeyle ilgilenirken dengesini kaybedip mi düşüyor yoksa kendiliğinden mi?
Bir de tutunup kalkabiliyor mu?
4 5 dakka belki daha fazla oturuyor. Dediğin gibi bişiyle ilgilenince yada uzanıp almaya çalışınca hop devriliyor. Henüz tutunup kalkmıyor. Sadece ellerinden tutup evi dolanıyorum. 9 ay 3 günlüğüz.yorumla bakalım selozycim

Eline bişey alıp sevinçle havaya kaldırdığında kızımın da geri doğru düştüğü olmuştu. Sanırım 9.aydan beri olmuyor.
Sürekli değilse sorun olduğunu sanmam daphness :)

Çok kızıyorum ben belli bir yaşa gelmiş insanların sorumluluklarını almamasına evlenip çocuk yapmayı bilmiş e sorumluluğunu alsın bi zahmet ki böyle insanlarla konuşmakta sorun çözmez. Valla ben borç vermeye de almaya da karşıyım bankalar var ihtiyacı olan gitsin bankadan alsın. Oda çokmuş ya insanın içi gider yani para kolay kazanılmıyo ki

Canım emeklemeye başladı mı peki bazı bebekler geç emekliyor ya emeklemeye başlayınca daha dengeli oluyorlar. Bizimki emekliyor ve 5 dk boyunca hiç oturmadığı için bişey diyemeyeceğim ama doktoruna sor yinede bence ihmal etme

Oyle hep diyolar ama bi asli yok :)

Aynen bizde öyle düşünüyoruz. Keşke evlenmeseydi. Ailesi düzelir diye evlendirmiş. Ama eşimin ailesi bütün kararları kendi almış sorumluluk vermedikleri için şimdi de kendisi almıyor. Maaşını hep kendine harcamak istiyor. Biz çocuklar için kılı kırk yarıyor sürekli bütçemizi artırmanın yoluna bakıyoruz. Evet çok eşim parayı benim hatırım için verdi. İstemedi de. Zaten ödeyecek durumda da değiller. Şimdi kimse ile bu tür bir ilişkiye girmiyoruz.

Tecrübeli anneler! 1 yaşında bebekler için en verimli eğitici oyuncaklar nelerdir? benim çocuğum en çok şununla oynadı dediğiniz süpersonik oyuncak önerisi istiyorum.

Tecrübeli anneler! 1 yaşında bebekler için en verimli eğitici oyuncaklar nelerdir? benim çocuğum en çok şununla oynadı dediğiniz süpersonik oyuncak önerisi istiyorum.

En çok pet şişeyle oynadı şu anda tek derdi ağzına götürüp kemireceği şeyler.
Eğitici olarak da 3 4 aylıktan beri kulak burun gösterme 12345 sayma. Kısa cümleler kurma. Şunu mu diyorsun bunu mu diyorsun ye sorma. Bunlar işe yarıyor.

Benimki daha çok aksiyon seviyor pet şişeyle oynamadı. Taslarla baya oynadı ama.
Ya eğitici diyorum kız
Ben en çok numaralı kaplardan memnun kaldım mesela. Top kaydırağı alayım diyorum. Şu hayvanlı bultaklar,manyetikler,aktivite masaları?

Daha oynamaz onlardan bultak aldım ben de kule de aldım daha bakmıyor onlara. Top kaydırağı çok eğitici zaten
Sen dediklerimi yap onlar daha eğitici bakma sen.

Çocuklar o kadar çabuk sıkılıyor ki. Öykü şu an bile bıkmış durumda Denizin hiçbir oyuncağının yüzüne bakmıyor. Deniz thomas trenleri çok sevdi hala aşkla oynar. Bul tak ,tak çak gibi ahşap oyuncakları sevdi. Küçük arabaları çok seviyor. Pille çalışan pilastik oyuncaklarla kısıtlı bir süre oynadılar. Ama deniz bugün hepsini aynı anda çalıştırıp oyun yaptı kendince . Erkek çocuk böyle ama Öykü abisinin arabaları ile diş kaşıyor. Ona sadece eğitici köpekçiğin kız versiyonu aldık pek ilgilenmedi. Oyuncaklar için dolap bile aldık. Seçiçi davransak da dünya kadar oyuncak var evde. Sürekli şu da iyi bu da geliştirir oyalanır umuduyla oluyor bunlar son olarak çay yemek fincan seti alıp çocuklarla evcilik oynamayı düşünüyorum. Pek seviyorlar o oyunu.

Numaralı hayvanlı kule yapılan iç içe geçen kapları bende tavsiye ederim deniz bayılırdı ona. Sürekli dizip devirirdi. Şimdi yoklar bizimki sert kartondu yıpranınca attık.

Numaralı hayvanlı kule yapılan iç içe geçen kapları bende tavsiye ederim deniz bayılırdı ona. Sürekli dizip devirirdi. Şimdi yoklar bizimki sert kartondu yıpranınca attık.
Var işte biz aldık 3lü set şeklinde uyguna da gelmişti. Toplar havuzu bul tak ve kuleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…