2020 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba. Uzun zamandır yazamadım. Biz ailece corona ya yakalandık. Çok çok berbat durumdayız. Annem ve ablam pozitif cıktı babamda doğal olarak karantina da adam evin bir odasında yaşıyor resmen. Eşim teste gitti negatif cıktı ama tanışma olabiliyor sen corona sın dediler. Hemen peşine bende de tat ve koku gitti. Çok garip camasır suyu inun içine giriyorum resmen bir gram koku yok. Batuhan da atlatıypr sanırım. Kayınvalidem, teyzem, dayım hepimiz coronayız. Allah düşmanıma vermesin. Çocukla gerçekten cok zormuş. Eşim biraz toparladı şükür o ilgileniyor biraz ben 1 2 saat uyuyorum. Birde bu süreçte Batuhan 3 azısını patlattı düşünün halimi
Çok dikkat edin lütfen kendinize

Cok gecmis olsun canim

Uyku ile ilgili videolar izlerken uyku uzmani bu konuya deginmisti. Cocugum gece kalkip oyun oynamak istiyo cocugunuz istiyo olabilir ama siz ne yapiyosunuz eger bu istegini yerine getiriyosaniz yanlis yapiyosunuz gece 2 3 bir bebegin uyku saatidir ve o saatte oynamasi degil uyumasi gerekir diyodu. Ne yapip ne edip uykuya tekrardan dondurmek gerekiyomus.

Ben uyku konusuna hic girmiyim 4. Ayindan beri dogru duzgun uykumuz yok istisnasiz saat basi kalkiyo aylardir Allahtan gece emip uyuyo oynasa hepten yandik. Ne kadar uykusuda olsa uykudan bayilsada asla once bi aglamadan ve inat etmedende uykuya gecmiyo ve bu durum beni iyice zorluyo artik sinirlerim gercekten yiprandi.

İyi yonunden bakalim kilolar gitmis ne guzel :)

Ayrica bebekleriniz kati gidalari yutabiliyor mu? Bizimki birinci lokmayi yutuyor ikincide midesi bulaniyor birinciyide cikariyor
Pankek,omlet,zeytin,peynir bu tarz seyleri cigneyerek yiyebiliyor Kaan ama parcayi biraz buyuk verirsem o zaman oguruyo ama yutuyo yine de

Geçmiş olsun bende gribim korkuyorum ya baş ağrısı boğaz ağrısı var hiç dışarı çıkmadım nasıl corona olurum diyorum değilimdir inşallah

Ispanak yemeği kıymalı biber dolması karnibahar gibi yemeklere geçtik biz kızım 9 ay iki günlük erkenmi acaba hazımsızlık yaparmi

Ben ıspanak her hafta veriyorum özellikle ıspanaklı omlet bayılıyor bir de bulgurlu ıspanak çorbasını yapıyorum. Biber dolması değil de kabak dolması verdim çok sevdi bu hafta da yapicam hem yumuşak oluyor hem lezzetli. Belki biber dolması yerine deneyebilirsin.

Emzirdikten sonra tatli yeme isteginiz oluyo mu kizlar ? Sekerim mi dusuyo noluyo anlamiyorum ama emzirmeden sonra deli gibi cikolata falan yemek istiyorum ahh su cok guzel ama zararli olan sey yuzunden kilo aliyorum yemezsemde basim donuyo o an nolacak bu is boyle

Ben de çok zayıfladım 74 kiloya düştüm 95 ten ama çok dikkat ediyorum günde 2 öğün yiyorum neredeyse bir de spor Leslie yapıyorum haftada 5 kez bariz inceltiyor. Göbeğim çok az kaldı ama daha 14 kilo vereceğim inşallah 20 Ocak oğlumun doğum gününe fit gireceğim. Cumadan beri akşam sadece tavuklu veya sebzeli salata yiyorum ya da arada kabak detoksu yapıyorum. Sütüm hiç azalmadı şükür tabi ilk gunlerki gibi değil zaten emme aralığı da azaldı yetiyor şimdilik. Bu durum beni çok mutlu etti kendime güvenim ve eski neşem geldi kızlar.

Senin kilon yoktu değil mi eski kolona donmustun öyle hatırlıyorum az da olsa bence ye birşey olmaz canım benim diyetten beri aklıma gelmiyor artık önceden gün de 2 defa büyük çikolata yerdim

Bu sene kar geç kaldı geçen yıl erkenden yağmıştı. Deniz çok seviyor babasıyla çıkıyorlar hep. Geçen gün yağan kar hemen eridi günlük Gülistanlık bir hava var. Ama dışarı çıkınca buz. Çocuk giyimi çok pahalı ya. Ben öyküye denizinkileri giydiriyorum ablamda veriyor. Denize de civilden alıyorum. Çocukların eğitim masraflarını düşünüp kendimce tasarruf yapmaya çalışıyorum ama alışık olmayınca beceremiyoruz

Bizimki de bir ara gece kalkıp oynuyordu. Kabusum olmuştu. Hoş yine iki kez kalkıyor sonra emip uyuyor. Ama şimdi de akşam 9’da yatıp 10’da kalkmaya başladı gece 1’e kadar oturuyor. Denizde bu ara gece korkarak uyanıyormuş. Odasına kamera koyduk baktık ki öykü bağırarak uyandığı için denizde korkuyormuş. Çocuklar eşimi ve beni uyku yönünden perişan etti. Akşama kadar uykulu uykulu dolaşıyoruz. Herkes kim daha yorgun diye derdini döküyor birbirimizden masaj dileniyoruz yemek de yemiyorlar konuşsam sabaha kadar anlatabilirim.

Senin kilon yoktu değil mi eski kolona donmustun öyle hatırlıyorum az da olsa bence ye birşey olmaz canım benim diyetten beri aklıma gelmiyor artık önceden gün de 2 defa büyük çikolata yerdim
Vermistim emzirirken geri aldim en son 58 dim tartim bozuldugu icin guncel kilomu bilmiyorum korkuyorum almaktan ya 60 lari gorduysem diye amaninnnn
Senin adina cok sevindim kaan da 3 4 saat arayla emse bende spor diyet yapacagim ama yarim saatte bir emdigi icin elim kolum baglaniyo. Gerci ne yiyosun diye sor hicbir sey duzensiz ve dengesiz beslendigim icin aldim zaten kilo bir de su ahh cikolata bana en cok kilo yapan sey o. Gobegim cok yok ama yanlarda simit var cunku tatli yiyorum genel olarak

Masaj mi en sevdigim sabaha kadar masaj yapsinlar, sirtimi kasisinlar asla ama asla yeter demem bende esime surekli yaptiriyorum bugun sen yap yarin ben sana yapcam diyorum ama hic ona yapilmiyo garibim yarin yine bana o yapiyo

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çok zor biliyorum özellikle çocuk varken. Öykü de çok huysuzdu o dönem muhtemelen geçirdi. Benim de en son Dayım yakalandı hala yoğun bakımda atlamıyor çok ağır geçiriyor. Beslenmeyi ihmal etmeyin. Dayım beslenememiş uzun süre. Bu kelle paça çorbası diyorlar ya ondan baya içtik sarımsaklı ve acılı. Protein almaya çalıştık. C vitamini aldık. Benim koku ve tat tam olarak gelmiş değil. Dediğin gibi çamaşır suyunu hiç almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…