2020 Şubat Anneleri

Kızlar yarın diş tedavisine gidicem emzirirken sıkıntı olur mu acaba. muhtemelen dolgu yapıcak. Amalgam dolgu önerilmiyormuş bu aklınızda bulunsun. Bakalım gideceğim doktor bu konuda nasıl bir yol izleyecek. Normalde ertelerdim ama gebelikten de önce gitmeyi düşünüyordum ama kalmıştı. En son 2017 ocakta gitmiştim

Sıkıntı olmaz antibiyotik almak zorunda kalsan bile emzirirsin. Geçmiş olsun kolay gelsin.
Dolgum düşmüştü iğne bile yapmadan temizleyip yeniledi. Bir tane diş çekildi sonrasında antibiyotik kullandım. Ama emzirebilirsin dedi doktor.

Teşekkür ederim inş. Sorunsuzca olur. Acayip geriliyorum, özellikle iğne yapılırken

unutuluyor vallahi sanki hic yasanmamis gibi oluyor
ilk kizimi saatlerce fön sesiyle carsafta sallardik,gecengun kardesim hatirlatti .ben hangi cesaretle 2. yapmisim dedim

dusunmek lazim ileriyi tabi.sonucta bunlar daha en masrafsiz gunlerimiz

butun maddeler bizde de var.birinin kucagina verip odadan bile cikamiyorum,aglama krizine giriyor.gece gunduz heryerde yapisik geziyoruz

Kızlar herkes uykudan dert yanmış durun bende katılayım aranıza geçen gün gece yıkayıp yatırdım üşüdü mü ne oldu bilmiyorum burunları tıkalı kaç gündür. Ne illet bişey ya bu burun tıkanıklığı çocuğum ne nefes alabiliyor ne meme emebiliyor bu durumda uykusunu etkiliyor tabiki huy değiştirdi resmen zaten normalde de erken uyumazdı 12-1 arası uyurdu dün gece 3te bu gece 2 de uyudu normalde ayakta sallardım şimdi asla uyumuyo sallayarak başını kaldırıyo kucakta pışpışlıyorum öyle uyuyo. Hafif de değil artık kollarım kopuyo inş geçer burun tıkanıklığı da uykusu da düzene girer

giydirirken bez değiştirirken kaçmalar bizde de mevcut o da gelişiminin bir parçasıymış çok tatlı oluyor o anlarda aslında ama ben savaştan çıkmış gibi hissediyorum

Ayyy hepimiz ne dertliyiz uykudan benimkide 4 te uyandı anca uyutabildim saat 6 oldu Allahtan şu anda işe gitmiyorum bide iş olsa yanmıştım valla şimdi de kucağımda yatağa koysam uyanırmı korkusu var inşallah uyanmaz

bizim oğlanım saçları kıvırcık siz burda bebişlerin resimlerini paylaşıyorsunuz ya bana çok garip geliyor düz saçlı bebek inşallah 2. De kıvırcık saçlı olurda garipsemem

Eklentiler

• F73F3EC3-F547-49DF-963A-DF6EB8BD8227.jpeg
    111,2 KB · Görüntüleme: 63
Düz de iyidir. Fıskıye yaparsınız.

Eklentiler

• A524FF60-F40B-44D9-8168-B41FD7356853.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 79
bizim oğlanım saçları kıvırcık siz burda bebişlerin resimlerini paylaşıyorsunuz ya bana çok garip geliyor düz saçlı bebek inşallah 2. De kıvırcık saçlı olurda garipsemem
Cok guzel ama ya bende kaani cok istedim çiğ sari olsun (esimin kucuklugu oyleymis) ve kivircik olsun saclari ama normal sari pirasa oldu

Arkadaşlar aryanın üst dişi kabarık alt dişine dokuntuğumda geçen hissetmiştim bariz ucunu kabarık değil ben üstten bekliyodum aylardır ama sanırım alttan çıkıcak, böyle ucunu hissedenler ne zamana çıkar acaba çok uzun sürermi baktığımda çok minik görünüyo yeri açılmış alttan yani dişleri çıkaranlar yaşamıştır böyle durumu sanırım kabarıklık yok ya kabarıcak mı daha acaba patlıyo yada patladı diyosunuz ya ben bunu anlamıyorum ben ucunu hissettim ya patlamış mı oluyo yani

Ucu çıkmışsa patlamış :)

Bu konudan cok muzdarip biri olarak bir sey diyemiyorum kaan in 2 alt disi kabarik hemde oyle boyle degil acile gittigimizde dr bile disi geliyo demisti kontrolde kendi dr muz cikti mi disi diye sordu no noo nooo bizim disler cikmiyordu cikmayacak ben artik umidi kestim kaan dede modundan cikamayacak valla su virus olmasa disciye goturmustum bakin su cocugun damaklarina diye insaAllah sizinki cabuk patlar ugrastirmaz

Aşkım ya ne tatlısın sen. Tü maşallah sana. Benim oğlumunda dümdüz babası kılıklı. Bana benzeyeydi yine biraz dalgası olurdu. Erkek çocuklarında bayılıyorum kıvırcıklara

Aynı aynıyız bende aynı şekilde 4. Ayından beri diş gelicek diye bekliyorum üst te kabarıklık git gide artıyo ha çıkıcak diye diye alttan Çıkıcak heralde inşallah hepimizin bebekleri ağrısız rahat çıkarsınlar i ,geç çıkan diş daha sağlam olur diyolar duymuşsundur kesin bende söyleyim bari bana çok söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…