Ah ahh keske elimizde olsa. Yok canim kullanmadik boyutu kucuktu cunku kendi dusurur dedi dr. Bizimde idrar temiz usg de cikmisti tam tersi olmus sizdeBizimde usg temiz tahlil de çıktı ne yazıkki sıcaklardanmış ne zormuş ilaç kullandınız mı bize bol bol sıvı tüketsin dedi gelmiş geçmiş olur bizede inşallah ne acı çekiyor yazık minikler hasta olmasın ya
Bizde fisher price ın var şu titreşimli 3 yaşına kadar kullanılabilenden ama bizimki kesinlikle oturmuyor ona artık oturmayı öğrendiği için çok yatık kalıyor sadece üstündeki hayvan resimlerine bakmaya bayılıyorKızlar merhaba aranızda anakucapı kullanan var mı hala? Bizim oğlumuz hala oturmadığı için ana kucağı benim elim ayağım. Bu emanetti yarın göndermem gerekiyor. Yerine yeni almam lazım ama 11 kilo üzeri olması gerekiyor. Nuna ve fisher price İn bir modeli var emin olamadım. Kullanan varsa yada tavsiye edebileceğiniz başka bişey çok sevinirim
Niye geri alıyorlarGerçekten benim de kurtarıcım şimdi elindekini verince ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara
Bende klasik modeli vardı bi süre kullandım fazlada değil ama sürünmeye ve emekleyemeye başladığında durmucak emin ol boşuna alma derim oturması bizde sürünmeyle birlikte tam oturuşa geçti sonra emekledi sonra emeklerken oturmaları falan başladı çok kısa sürede ilerliyo bu aşamalar bırakıyosun oturuyo bak diyemiyosun başka bişey öğreniyo çabucak bizde böyle oldu açıkçası onun yerine ilk adım arabası alabilirsin mama sandalyeside iyidir tabiGerçekten benim de kurtarıcım şimdi elindekini verince ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara
Mama sandalyesi var ama oturmadığı için keyifli durmuyor. Doktor 9 aya kadar oturabilir prematüre olduğu için dedi oyüzden en azından 2. El almak istiyorum. Yerde bırakamıyorum TV ünitesinin altına girip kafasını vurabiliyor. Bende fisher price bakıyorum 18 kiloya kadar olanı var sanırım onu alıcam sizinki de ondan mı şu ayakları yeşilli olanBizde fisher price ın var şu titreşimli 3 yaşına kadar kullanılabilenden ama bizimki kesinlikle oturmuyor ona artık oturmayı öğrendiği için çok yatık kalıyor sadece üstündeki hayvan resimlerine bakmaya bayılıyorbence siz de çok kısa bir zaman kullanırsın alırsanda bence mama sandalyeniz yoksa onu al derim ona oturtursun tuvalete fln giderken hem bebişe de oturma alıştırması olur sağı solu önü arkası destekli sonuçta
Başkasına vericeklermiş hayır 100 lira bişey ikinci eli parasını veriyim diyorum yok diyorlar. İşte kayınvalidem zamanında aldırmadı kullan onlar bidaha kullanmazlar diye şimdi böyle olunca sinirlendim bende.Niye geri alıyorlar
Bizim ki seviyor herhalde. Çok güzel vakit geçiriyor ana kucağında oyuncaklar asıyorum oynuyor konuşuyor falan. Bakalım hayırlısı artıkBende klasik modeli vardı bi süre kullandım fazlada değil ama sürünmeye ve emekleyemeye başladığında durmucak emin ol boşuna alma derim oturması bizde sürünmeyle birlikte tam oturuşa geçti sonra emekledi sonra emeklerken oturmaları falan başladı çok kısa sürede ilerliyo bu aşamalar bırakıyosun oturuyo bak diyemiyosun başka bişey öğreniyo çabucak bizde böyle oldu açıkçası onun yerine ilk adım arabası alabilirsin mama sandalyeside iyidir tabi
Aynen canım 18 kiloya kadar olanmış ben 3 yaş diye uydurmuşumMama sandalyesi var ama oturmadığı için keyifli durmuyor. Doktor 9 aya kadar oturabilir prematüre olduğu için dedi oyüzden en azından 2. El almak istiyorum. Yerde bırakamıyorum TV ünitesinin altına girip kafasını vurabiliyor. Bende fisher price bakıyorum 18 kiloya kadar olanı var sanırım onu alıcam sizinki de ondan mı şu ayakları yeşilli olan
Zeytin daha vermedim.Merhaba kızlar pek giremedim umarım herkez ve bebişler iyilerdir,
Evime geldim düzen oturtmaya çalışıyorum daha yerleşemedim bile ev işi falan yorucu geçiyo
Aryanın dişi daha gelmedi dört gözle bekliyorum
Dün uyurken mırıldanıyodu huysuzdu dalana kadar 5 kere falan uyandı yine gaz çıkarırken zorlanıyo galiba yinede normal gidiyo şükür herşey
2 gün sonra 8. Ay bitiyo artık nasıl büyüdü bu kadar diyorum yüz hatları bile değişti
Geçen eşim evdeyken kahvaltısında zeytin verdim boğazına takıldı gözünden büyük büyük yaşlar geldi zor sankinleştirdik ne yapıcağımızı şaşırdık şuan tek başıma veremiyorum yine olursa naparım
Arya koltuktan tutup ayağa kalkıyo ama daha adım atmıyo koltuk kenarlarında yani yürütünce çok heyecanlanıyo mutlu oluyo, ilk adım arabası için erken mi alsam mı acaba alan oldumu aranızda acaba ? Yürüteç almak istemiyodum zaten hala aynı fikirdeyim eğer biraz yavaş ilerleseydi düşünürdüm belki ama şuan için hiç gerek duymuyorum ilk adım arabası içinde erken mi bilemedim
Sağol canım. Allah razı olsun .A Alisdendef çok geçmiş olsun başın sağolsun, Anneninde Rabbim şifasını versin hemen iyileşsin inşallah
mermermermer ilk hamilelik haberi gözün aydın sağlıkla gelsin bebegin
Oda ayrı bir ilginçlik olmuş. Şeninde ihtiyacın var. İlk çocuğunsa al bir tane. İkinciyi düşünüyorsan da tabiBaşkasına vericeklermiş hayır 100 lira bişey ikinci eli parasını veriyim diyorum yok diyorlar. İşte kayınvalidem zamanında aldırmadı kullan onlar bidaha kullanmazlar diye şimdi böyle olunca sinirlendim bende.
Bizim oğlan 3 yaşına gelecek 16 kilo bayadır aynı kiloda sayılır. Ama bizim oğlan fitAynen canım 18 kiloya kadar olanmış ben 3 yaş diye uydurmuşumyani çok kısa bir süre kullanıcaksın o yüzden bence de 2. El almak mantıklı temiz bulursan
Biz kullandık iki aşamalı araba oluyor üzerine oturuyorsun. bir yeri var açınca yürüme arkadaşı. Ama bu arabalar hafif bilginiz olsun. Ağır olsa itemez. Ama devrilme riski var. İlk aşamada çocuğa siz destek olacaksınız sonra kendileri yapıyor.Zeytin daha vermedim.
İlk adım arabası almayı ben de düşünüyorum. Tutmalı olanlardan mı diyorsun içine oturulanlardan mı?
Fisher price 4 ü bir aradaya baktım. 12 ay sonrası için diyor ama bence ilk iki aşama şimdi için uygun. Yani oturma ve dayanarak adım atma özelliği bize göre. 12 aydan sonra gereksiz gelir gibi duruyor. Sonra da araba olarak binebiliyor güzel bi şeymiş.Biz kullandık iki aşamalı araba oluyor üzerine oturuyorsun. bir yeri var açınca yürüme arkadaşı. Ama bu arabalar hafif bilginiz olsun. Ağır olsa itemez. Ama devrilme riski var. İlk aşamada çocuğa siz destek olacaksınız sonra kendileri yapıyor.
uZeytin daha vermedim.
İlk adım arabası almayı ben de düşünüyorum. Tutmalı olanlardan mı diyorsun
ğeii içine oturulanlardan mı?
Bizim oğlan 3 yaşına gelecek 16 kilo bayadır aynı kiloda sayılır. Ama bizim oğlan fittontiş olanlar için küçük olabilir.
Deniz yürüdükten sonra bile oynadı onunla. İlk zamanlar küçük kazalar olabiliyor. Sonra alışıyorlar. Öykü üzerindeki zımbırtıları çeviriyor tutunup dizlerinin üzerinde yükseliyor. Bu tarz ürünleri yorumlarına bakarak almak lazım. Bize bir akraba vermişti. Ben IKEA’nınkini de beğenmiştim. Ama onunki çok basit .Fisher price 4 ü bir aradaya baktım. 12 ay sonrası için diyor ama bence ilk iki aşama şimdi için uygun. Yani oturma ve dayanarak adım atma özelliği bize göre. 12 aydan sonra gereksiz gelir gibi duruyor. Sonra da araba olarak binebiliyor güzel bi şeymiş.
Ama hafifse güven vermez :/