2020 Şubat Anneleri

🙈🙈🙈 ya ben kestiremiyorum kaç yaşında kaç kilo olurlar diye Çevremde de bebekli pek yakın tanıdığım yok bizim oğlan 12 kilo olmuş onun üstünden hesap yapıyorum sanki 3 yaşına gelince 25 kilo olur gibi düşünüyorum hep ama tabi bir zaman sonra kilo alımı duracak onu hesap etmiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Seninkini kestirmek zor. 🤣 Emekliyor muydu. Emekleme başlayınca kilo alımı yavaşlıyor. Sürekli egzersiz yaptıkları için yoruluyorlar ve kilo alımları azalıyor. Öykü sürekli peşimizde artık. Emekleme işi bitti şimdi tutunma Yükselme dönemi başladı. Bunlar hep bir efor.

Deniz yürüdükten sonra bile oynadı onunla. İlk zamanlar küçük kazalar olabiliyor. Sonra alışıyorlar. Öykü üzerindeki zımbırtıları çeviriyor tutunup dizlerinin üzerinde yükseliyor. Bu tarz ürünleri yorumlarına bakarak almak lazım. Bize bir akraba vermişti. Ben IKEA’nınkini de beğenmiştim. Ama onunki çok basit .
Ona da bakayım teşekkür ederim.
Şimdilik bir yürüme arkadaşı alıp sonra araba tarzı bir şey bakmak daha iyi olacak o zaman. Hafif bir şeyi araba amaçlı kullanmak riskli olabilir.
Sizinki neydi memnundun dimi?

Ona da bakayım teşekkür ederim.
Şimdilik bir yürüme arkadaşı alıp sonra araba tarzı bir şey bakmak daha iyi olacak o zaman. Hafif bir şeyi araba amaçlı kullanmak riskli olabilir.
Sizinki neydi memnundun dimi?
Bizimki bu playskool. Eşimin akrabası verdi. Ben memnunum ama piyasadakileri bilmiyorum tabi, daha işlevsel olanları da olabilir !

Eklentiler

• 7329E4A1-5097-4BFB-9069-7361720D1522.jpeg
    7329E4A1-5097-4BFB-9069-7361720D1522.jpeg
    110,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 36E572F1-1195-4B19-8DEC-B07DBE2BB11B.jpeg
    36E572F1-1195-4B19-8DEC-B07DBE2BB11B.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 29
Seninkini kestirmek zor. 🤣 Emekliyor muydu. Emekleme başlayınca kilo alımı yavaşlıyor. Sürekli egzersiz yaptıkları için yoruluyorlar ve kilo alımları azalıyor. Öykü sürekli peşimizde artık. Emekleme işi bitti şimdi tutunma Yükselme dönemi başladı. Bunlar hep bir efor.
Yok canım daha emeklemiyor yüz üstü yatıp geri geri kaydırabiliyor anca kendini bu kiloyla da biraz geç emekler gibime geliyor ama olsun napalım sağlığı yerinde olsun da biraz geç oluversin. Öykü maşallah hızlı hızlı level atlıyor🙈🙈

Karnimin icinde sanki bebek tekme atiyomus gibi bir hisler var Allahim ya neden boyle oluyo sizce kizlar 🙄 ayni kaandayken oldugu gibi. Lohusaliktan sonra regl olmadim gecenlerde test yaptim her ne kadar emin olsamda icim rahat etsin diye negatif cikti hamilelikte yok ama ayni bebek tekmesi ay kafayi yiyecegim :KK34:

Bence kesinlikle 1 yaş sonrası tek doz yapılmalı. Zaten bu pandemide çocuklarımızı nereye kalabalığa sokuyoruz ki. Biz şimdi 2 doz daha yaptırcaz aynı aşıdan. Çok pişmanım oğlum resmen perişan oldu 😔
Bana 7. Ayda yapıyorum dedi ama istanbulda değildim yaptırmadım bu ay sorucaktım 1 yaşta yapılınca tek doz mu yapılıyo hiç araştırmadım bilgim yok.
Kıyamam ya düşücektir 2. Günü bugün dimi fitil dahamı iyi gelir acaba

Karnimin icinde sanki bebek tekme atiyomus gibi bir hisler var Allahim ya neden boyle oluyo sizce kizlar 🙄 ayni kaandayken oldugu gibi. Lohusaliktan sonra regl olmadim gecenlerde test yaptim her ne kadar emin olsamda icim rahat etsin diye negatif cikti hamilelikte yok ama ayni bebek tekmesi ay kafayi yiyecegim :KK34:
Gaz hareketidir herhalde. Tekme hissetmek için 20 haftalık filan olması lazım testte çıkmama ihtimali yok.
Sen yine için rahat etsin belki test sorunludur diye aklında kalmaması için bi tane daha yap istersen.

Gaz hareketidir herhalde. Tekme hissetmek için 20 haftalık filan olması lazım testte çıkmama ihtimali yok.
Sen yine için rahat etsin belki test sorunludur diye aklında kalmaması için bi tane daha yap istersen.
Kaan da 16. Haftada hissetmistim ay hamile degilimdir heralde yaa 🤦🏻‍♀️ gaz da degil olsa cikar yani 😆 gaz gibi de degil zaten bildigin pit pit bir sey atiyo oynuyo gibi

Kaan da 16. Haftada hissetmistim ay hamile degilimdir heralde yaa 🤦🏻‍♀️ gaz da degil olsa cikar yani 😆 gaz gibi de degil zaten bildigin pit pit bir sey atiyo oynuyo gibi
İşte onlar bağırsak hareketi. Eminim önceden de oluyordur ama önemsemediğimiz için farketmemişizdir. Bana da oluyor,dostlar başına :)
Ben de 18.hafta gibi hissetmiştim.
Minnaklar o zaman gerçekten de minnaktı yaa parmak kadar bişiydiler :))

Bence kesinlikle 1 yaş sonrası tek doz yapılmalı. Zaten bu pandemide çocuklarımızı nereye kalabalığa sokuyoruz ki. Biz şimdi 2 doz daha yaptırcaz aynı aşıdan. Çok pişmanım oğlum resmen perişan oldu 😔
Bize 1 yaştan sonra demişti doktorumuz. Oğlumda öyle olmuştu.

Yok canım daha emeklemiyor yüz üstü yatıp geri geri kaydırabiliyor anca kendini bu kiloyla da biraz geç emekler gibime geliyor ama olsun napalım sağlığı yerinde olsun da biraz geç oluversin. Öykü maşallah hızlı hızlı level atlıyor🙈🙈
Öykü karnımdayken de çok hareketliydi. Tabi bizim abimiz var önümüzde şimdi baya oynuyorlar. Sizinki de yakında emekler bizimki gün gün farketti.

İşte onlar bağırsak hareketi. Eminim önceden de oluyordur ama önemsemediğimiz için farketmemişizdir. Bana da oluyor,dostlar başına :)
Ben de 18.hafta gibi hissetmiştim.
Minnaklar o zaman gerçekten de minnaktı yaa parmak kadar bişiydiler :))
Bu yasima kadar hic gaz problemim olmadi ama yani gazim olsun da afedersin geyiriyim osuruyim olmadim bilmem nedir cok cok cok nadirdir yani 🤣🤣 direkt kontrole gidesim var aslinda ama vakalarda patladi gitti ona da gitmek istemiyorum 🥴 1 hafta daha gozlemleyecegim gecmezse eger 2. Bi test daha yaparim

Kızlar ya siz yastık kullanıyormusunuz? Benim bildiğim kadarıyla omurga gelişimi için en az 1 yaşına kadar yastık kullanamamak gerektiği ama bizimki sırt üstü yatmıyor hiç hep yan yatıyor sanki kafasının altına yastık koymam gerekiyor gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

🙈🙈🙈 canım bide hamile çıkıyomuşsun ne güzel beraber takip ederiz🙈

X