- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Seninkini kestirmek zor.ya ben kestiremiyorum kaç yaşında kaç kilo olurlar diye Çevremde de bebekli pek yakın tanıdığım yok bizim oğlan 12 kilo olmuş onun üstünden hesap yapıyorum sanki 3 yaşına gelince 25 kilo olur gibi düşünüyorum hep ama tabi bir zaman sonra kilo alımı duracak onu hesap etmiyorum
Ona da bakayım teşekkür ederim.Deniz yürüdükten sonra bile oynadı onunla. İlk zamanlar küçük kazalar olabiliyor. Sonra alışıyorlar. Öykü üzerindeki zımbırtıları çeviriyor tutunup dizlerinin üzerinde yükseliyor. Bu tarz ürünleri yorumlarına bakarak almak lazım. Bize bir akraba vermişti. Ben IKEA’nınkini de beğenmiştim. Ama onunki çok basit .
Bizimki bu playskool. Eşimin akrabası verdi. Ben memnunum ama piyasadakileri bilmiyorum tabi, daha işlevsel olanları da olabilir !Ona da bakayım teşekkür ederim.
Şimdilik bir yürüme arkadaşı alıp sonra araba tarzı bir şey bakmak daha iyi olacak o zaman. Hafif bir şeyi araba amaçlı kullanmak riskli olabilir.
Sizinki neydi memnundun dimi?
Yok canım daha emeklemiyor yüz üstü yatıp geri geri kaydırabiliyor anca kendini bu kiloyla da biraz geç emekler gibime geliyor ama olsun napalım sağlığı yerinde olsun da biraz geç oluversin. Öykü maşallah hızlı hızlı level atlıyorSeninkini kestirmek zor.Emekliyor muydu. Emekleme başlayınca kilo alımı yavaşlıyor. Sürekli egzersiz yaptıkları için yoruluyorlar ve kilo alımları azalıyor. Öykü sürekli peşimizde artık. Emekleme işi bitti şimdi tutunma Yükselme dönemi başladı. Bunlar hep bir efor.
En korktuğum aşıBatuhanın gece 4 den beri ateşi var. Bexsero bize ateş yaptı. Daha hiç 37 nin altına inmedi. Az önce alından 38.6 yı gördük hemen calpol verdim. İnşallah bişey olmadan atlatırız
Gecmis olsun canimBatuhanın gece 4 den beri ateşi var. Bexsero bize ateş yaptı. Daha hiç 37 nin altına inmedi. Az önce alından 38.6 yı gördük hemen calpol verdim. İnşallah bişey olmadan atlatırız
Bence kesinlikle 1 yaş sonrası tek doz yapılmalı. Zaten bu pandemide çocuklarımızı nereye kalabalığa sokuyoruz ki. Biz şimdi 2 doz daha yaptırcaz aynı aşıdan. Çok pişmanım oğlum resmen perişan olduEn korktuğum aşıinşallah düşer hemen hemen
Bana 7. Ayda yapıyorum dedi ama istanbulda değildim yaptırmadım bu ay sorucaktım 1 yaşta yapılınca tek doz mu yapılıyo hiç araştırmadım bilgim yok.Bence kesinlikle 1 yaş sonrası tek doz yapılmalı. Zaten bu pandemide çocuklarımızı nereye kalabalığa sokuyoruz ki. Biz şimdi 2 doz daha yaptırcaz aynı aşıdan. Çok pişmanım oğlum resmen perişan oldu
Gaz hareketidir herhalde. Tekme hissetmek için 20 haftalık filan olması lazım testte çıkmama ihtimali yok.Karnimin icinde sanki bebek tekme atiyomus gibi bir hisler var Allahim ya neden boyle oluyo sizce kizlarayni kaandayken oldugu gibi. Lohusaliktan sonra regl olmadim gecenlerde test yaptim her ne kadar emin olsamda icim rahat etsin diye negatif cikti hamilelikte yok ama ayni bebek tekmesi ay kafayi yiyecegim
Kaan da 16. Haftada hissetmistim ay hamile degilimdir heralde yaaGaz hareketidir herhalde. Tekme hissetmek için 20 haftalık filan olması lazım testte çıkmama ihtimali yok.
Sen yine için rahat etsin belki test sorunludur diye aklında kalmaması için bi tane daha yap istersen.
İşte onlar bağırsak hareketi. Eminim önceden de oluyordur ama önemsemediğimiz için farketmemişizdir. Bana da oluyor,dostlar başına :)Kaan da 16. Haftada hissetmistim ay hamile degilimdir heralde yaagaz da degil olsa cikar yani gaz gibi de degil zaten bildigin pit pit bir sey atiyo oynuyo gibi
Bize 1 yaştan sonra demişti doktorumuz. Oğlumda öyle olmuştu.Bence kesinlikle 1 yaş sonrası tek doz yapılmalı. Zaten bu pandemide çocuklarımızı nereye kalabalığa sokuyoruz ki. Biz şimdi 2 doz daha yaptırcaz aynı aşıdan. Çok pişmanım oğlum resmen perişan oldu
Öykü karnımdayken de çok hareketliydi. Tabi bizim abimiz var önümüzde şimdi baya oynuyorlar. Sizinki de yakında emekler bizimki gün gün farketti.Yok canım daha emeklemiyor yüz üstü yatıp geri geri kaydırabiliyor anca kendini bu kiloyla da biraz geç emekler gibime geliyor ama olsun napalım sağlığı yerinde olsun da biraz geç oluversin. Öykü maşallah hızlı hızlı level atlıyor
Bu yasima kadar hic gaz problemim olmadi ama yani gazim olsun da afedersin geyiriyim osuruyim olmadim bilmem nedir cok cok cok nadirdir yaniİşte onlar bağırsak hareketi. Eminim önceden de oluyordur ama önemsemediğimiz için farketmemişizdir. Bana da oluyor,dostlar başına :)
Ben de 18.hafta gibi hissetmiştim.
Minnaklar o zaman gerçekten de minnaktı yaa parmak kadar bişiydiler :))
Karnimin icinde sanki bebek tekme atiyomus gibi bir hisler var Allahim ya neden boyle oluyo sizce kizlarayni kaandayken oldugu gibi. Lohusaliktan sonra regl olmadim gecenlerde test yaptim her ne kadar emin olsamda icim rahat etsin diye negatif cikti hamilelikte yok ama ayni bebek tekmesi ay kafayi yiyecegim