2020 Şubat Anneleri

Bende tam yediklerime dikkat edicem derken yeni bebişi öğrendik yalan oldu ama şimdi daha çok dikkat etmem lazım yoksa baya alır başımı giderim Ben çok özeniyorum ilk 3-4 ayda kilo verenlere sanırım metabolizmayla alakalı ben 1 kilo bile veremedim doğumdan sonra

Ben ilk 2 ay on kilo verdim. Sonra takıldım gitmiyor. 59 kiloyum şimdi Ekmeği azaltmak çok fayda etti. Dikkat ediyorum spor yapmaya çalışıyorum ama çabuk yoruluyorum çocuklardan ve ev işlerinden fırsat bulunca yapmaya çalışıyorum. Allah sana kolaylık versin hamilelik boyunca emzirmeye devam edecek misin . Bana edebilirsin demişti doktorum ama ben perişandım 47 kiloya düştüm 2ay sonra denizi memeden ayırdık .

Valla benim maşallahım var doğumdan sonra 10 kilo verdim ama 20 kilo alınca 10 u kaldı şu anda 80 kiloyum şimdilik bir sıkıntın yok emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum inşallah bi aksilik olmaz
Kaan Alp dun aksam ilk vukuatini gerceklestirdi aksam yemegi yiyoduk kaan da mama sandalyesindeydi uzanip babasinin kasigini aldi masaya sertce vurdu vee masa delik Allahim bunlar neden bu kadar guclu yaa
maşallahhh Kaan Alp e baya orantısız güç kullanmış çok tetikte olmak lazım canım kaşla göz arasında napıcakalrı belli olmuyor valla

maşallahhh Kaan Alp e baya orantısız güç kullanmış çok tetikte olmak lazım canım kaşla göz arasında napıcakalrı belli olmuyor valla
Gercekten oyle cok hizlilar bir de cok seviyo elindekileri yere atmayi ve bir yerlere vurmayi umarim buyudukce bu huyundan vazgecer yoksa yandim. 2 kat ustumde ikiz erkek var yazin ne bulurlarsa balkondan asagi atiyolar balkonuma dusuyo hep kac kere balkondan bakarken kedimin kafasina dustu attiklari umarim Kaan da oyle olmaz

Oğlun o sırada artık büyümüştü. Artık zamanıydı kafana takma.
Ben 2 hafta hamur işi ve şekeri tamamen beslenmemden çıkardım. Yediklerimin kalorisini kaba taslak hesapladım. Spor yapamadım ama gün içinde yaktığım kalorinin haddi hesabı yok zaten :) akşamları Deniz uyuyunca çıkıp yürüdüm. Ciddi fark etti.
Şimdi biraz esnettim.

O kadar çok huyları değişiyor ki. Yere atma bitiyor başka birşey çıkıyor. Bizimkilerde bugünlerde baba ile anlaşamıyor. Parktan ağlayarak geliyorlar. Bir oyuncak kırılsın kahroluyor ağla ağla. Eşimde sert çıkıyor konuşup ikna etmiyor. Ben giriyorum devreye Konuşup anlatmaya çalışıyorum Ama serde biraz inatçılık var

Deniz in gece uzun uykularindan azcikda kaan a versek olma mi masaAllah diyeyim nazar degmesin

Sen zaten uzundun hemen farketmiştir. Öykünün gece kalkması bütün enerjimi almaya başladı gün içinde pertim yani. Denizde ergen gibi sağolsun herşeye alınıyor. Bende beslenmemi düzenliyorum inş. Bu kez gidecek

Benimde belim yine tutulmaya basladi tam anlamiyla tutulursam o zaman ayvayi yedik kaanla hayatta ilgilenemem

Benimde belim yine tutulmaya basladi tam anlamiyla tutulursam o zaman ayvayi yedik kaanla hayatta ilgilenemem
Benimde belim çok tutuluyo ama sadece geceleri gündüz hiç birşeyim yok gece de ilk başlarda ağrısız uyanıyorum saat 5-6 dan sonra her emzirmeye kalktığımda ağrıyo belim anlamadım nasıl bişey

Yakında yürümek isteyecekler o zaman beline dikkat et. Bir arkadaşın çocuğu inat etmişti yürümüyordu ama elinden tutup gezmek istiyordu. Arkadaş ağlıyordu artık. Öyküden yakında öyle bir atak bekliyorum. Bize tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor.

Kaan onu aylardir yapiyo ki 4. Ayindan beri ev turluyoruz elinden tutup

Benimde belim çok tutuluyo ama sadece geceleri gündüz hiç birşeyim yok gece de ilk başlarda ağrısız uyanıyorum saat 5-6 dan sonra her emzirmeye kalktığımda ağrıyo belim anlamadım nasıl bişey
Ben artık gece olsun istemiyorum 2-5-7 muhakkak kalkıyor yatarak emmek istemiyor illa kucakta. Sanki gece biri beni dövmüş gibi kalkıyorum

Deniz in gece uzun uykularindan azcikda kaan a versek olma mi masaAllah diyeyim nazar degmesin
Gündüz uykularından bi kıt alırım
İlk dalınca hemen çıkıyorum. Eve gidince bu lüksüm kalmayacak tabii. Burada evde annem var uyurken bırakabiliyorum.

Gündüz uykularından bi kıt alırım
İlk dalınca hemen çıkıyorum. Eve gidince bu lüksüm kalmayacak tabii. Burada evde annem var uyurken bırakabiliyorum.
Eskisi gibi kaan da gunduz uyumuyo ama hic uyumuyo degil 1 vaktini veririz bizde biraz geceden aliriz ne demek

Bu atma huyları bi süre daha devam edecek bizimkide ne bulsa atıyor Vermeyince de bağırıyor sürekli eğilip yerden bişeyler topluyoruz

Ben artık gece olsun istemiyorum 2-5-7 muhakkak kalkıyor yatarak emmek istemiyor illa kucakta. Sanki gece biri beni dövmüş gibi kalkıyorum
Ben hiç yatarak emzirmedim hep kucakta bizimde ama sabaha karşı çok ağrıyo belim bulamadım çaresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…