- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Yatarak emzirmek çok rahat oluyor aslında ama yatarken uyuma riski var oda tehlikeli o yüzden ben çok yatarak emzirmiyorum çok yorgun hissedersem emziriyorum aradaBen hiç yatarak emzirmedim hep kucakta bizimde ama sabaha karşı çok ağrıyo belim bulamadım çaresini
Canım ya geçmiş olsun çok kötü bir hastalık aileden birine bulaştımı diğerlerine de bulaştırıyor inşallah annen sorunsuz atlatırKızlar ne yapıyorsunuz. Bizde yine kötü haberler var. Annemde de covit belirtileri başlamış. Yemeden içmeden kesilmiş. Ambulansla almaya geleceklermiş. Nedir bu hastalıktan çektiğimiz
Geçmiş olsun umarım hafif atlatırKızlar ne yapıyorsunuz. Bizde yine kötü haberler var. Annemde de covit belirtileri başlamış. Yemeden içmeden kesilmiş. Ambulansla almaya geleceklermiş. Nedir bu hastalıktan çektiğimiz
Gecmis olsunKızlar ne yapıyorsunuz. Bizde yine kötü haberler var. Annemde de covit belirtileri başlamış. Yemeden içmeden kesilmiş. Ambulansla almaya geleceklermiş. Nedir bu hastalıktan çektiğimiz
Çok çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşirKızlar sağolun . Şimdi haber verdiler tomoğrafisi kötüymüş covit demişler. Diğer testi yarın çıkacakmış. O negatif çıksa bile bizim için pozitif demişler. İlaç vermişler 3 gün sonra tekrar gidip tomoğrafi çekilecekmiş. Kadın bir anda çökmüş ben böyle ömrümce hasta olmadım diyormuş. Eve göndermişler.
Bugün yarın oturur aslında :)Kızlar merhaba aranızda anakucapı kullanan var mı hala? Bizim oğlumuz hala oturmadığı için ana kucağı benim elim ayağım. Bu emanetti yarın göndermem gerekiyor. Yerine yeni almam lazım ama 11 kilo üzeri olması gerekiyor. Nuna ve fisher price İn bir modeli var emin olamadım. Kullanan varsa yada tavsiye edebileceğiniz başka bişey çok sevinirim
Sağol canım. Sizede geçmiş olsun. İki aşı bir arada mi oldu. Kaçıncı dozları bunlar.Birde biz az önce nimenrixi ve bexsero aşkımızı oldukinşallah sorunsuz atlatırız
Anakucağı bir dönem bende düşündüm ama almadım oğlum devirir kardeşine zarar verir diye. Ama çoğu anne kurtarıcım diyor ilk çocukta almadığıma pişman dahi oldum. joie ninde var sanki ama ne kadar kilo taşıyor bilmiyorum.Kızlar merhaba aranızda anakucapı kullanan var mı hala? Bizim oğlumuz hala oturmadığı için ana kucağı benim elim ayağım. Bu emanetti yarın göndermem gerekiyor. Yerine yeni almam lazım ama 11 kilo üzeri olması gerekiyor. Nuna ve fisher price İn bir modeli var emin olamadım. Kullanan varsa yada tavsiye edebileceğiniz başka bişey çok sevinirim
Teşekkür ederim. İlk dozlarımız bu zamana kadar hep kararsızdım. Kendim için olsa yaptırmazdım ama evlat söz konusu olunca insan risk alamıyormuşSağol canım. Sizede geçmiş olsun. İki aşı bir arada mi oldu. Kaçıncı dozları bunlar.
Sizde mi cok gecmis olsunKum döküyormuş miniğim ya o yüzden hep ağlıyormuş birde reflü çıktı başımıza iştahsızlığın ve kusmaların nedenleri çıktı ortaya
Amin tüm bebekler inşallahSizde mi cok gecmis olsunumarim biran once sagligina kavusur minnak
Sunnetten once usg de cikmisti cok sukur sunnet sonrasi cekilen temiz ciktiAmin tüm bebekler inşallah
Sizinde mi kum döküyor
İnşallah ama otururken yalnız bırakmaya ilk zaman korkarım lavaboya falan giderken malum.Bugün yarın oturur aslında :)
Gerçekten benim de kurtarıcım şimdi elindekini verince ne yapıcam diye düşünüyorum kara karaAnakucağı bir dönem bende düşündüm ama almadım oğlum devirir kardeşine zarar verir diye. Ama çoğu anne kurtarıcım diyor ilk çocukta almadığıma pişman dahi oldum. joie ninde var sanki ama ne kadar kilo taşıyor bilmiyorum.
Bizimde usg temiz tahlil de çıktı ne yazıkki sıcaklardanmış ne zormuş ilaç kullandınız mı bize bol bol sıvı tüketsin dedi gelmiş geçmiş olur bizede inşallah ne acı çekiyor yazık minikler hasta olmasın yaSunnetten once usg de cikmisti cok sukur sunnet sonrasi cekilen temiz cikti