Ayyy Allahim olmayana nasip etsin ben 2.yi suan hic ama hic dusunmuyorum kuzum yaa benim canavarla gurbet elde 2. Bir bebe daha mahfolurumcanım bide hamile çıkıyomuşsun ne güzel beraber takip ederiz
Kullanmıyorum mermercim :)Kızlar ya siz yastık kullanıyormusunuz? Benim bildiğim kadarıyla omurga gelişimi için en az 1 yaşına kadar yastık kullanamamak gerektiği ama bizimki sırt üstü yatmıyor hiç hep yan yatıyor sanki kafasının altına yastık koymam gerekiyor gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim. Hala regl olmadım. Aslında çok yanlış yapıyorum gitmeliydim :/Bu yasima kadar hic gaz problemim olmadi ama yani gazim olsun da afedersin geyiriyim osuruyim olmadim bilmem nedir cok cok cok nadirdir yanidirekt kontrole gidesim var aslinda ama vakalarda patladi gitti ona da gitmek istemiyorum 1 hafta daha gozlemleyecegim gecmezse eger 2. Bi test daha yaparim
kardeş kardeş büyürler yaaAyyy Allahim olmayana nasip etsin ben 2.yi suan hic ama hic dusunmuyorum kuzum yaa benim canavarla gurbet elde 2. Bir bebe daha mahfolurumya da direkt annemin evine yerlesirim
Sen ne durumdasin nasil gidiyo hamişlik
Bende kullanmama taraftarıyım da annem bugün kullanalım fln diyince kafamı karıştırdıKullanmıyorum mermercim :)
Sezeryan sonrası bağırsaklar maalesef Farklı çalışıyor. Eskisi gibi olmuyor. Ses gürültü rahatsızlık hissi oluyor.Bu yasima kadar hic gaz problemim olmadi ama yani gazim olsun da afedersin geyiriyim osuruyim olmadim bilmem nedir cok cok cok nadirdir yanidirekt kontrole gidesim var aslinda ama vakalarda patladi gitti ona da gitmek istemiyorum 1 hafta daha gozlemleyecegim gecmezse eger 2. Bi test daha yaparim
Kardeş kıskançlığı diye birşey var o çok fena. Öykü gel şunu yapalım dediğim ne varsa Deniz bana yap diyor. Gel kızım emzireyim seni diyorum beni emzir diyor. Gelip gidip bağırıp kardeşini uyandırıyor. Yakın yaşlar bazı açılardan sıkıntılı geçiyorkardeş kardeş büyürler yaaşaka bir yana Allah isteyene versin gerçekten büyük sorumluluk ve insanın hayatını çok etkileyen bir durum☺
benim de iyi gidiyor Allaha şükür yarın kontrole gidicem kalp atışını duyucaz inşallah daha inanamıyorum ama hamile olduğuma şaka gibi geliyor
Bende kullanmama taraftarıyım da annem bugün kullanalım fln diyince kafamı karıştırdı
Ben 1 hafta sonra gittim kendisi cagirdi dikislerime ve rahmime bakti her sey cok guzel dedi o kadar bir daha da cagirmadiBen doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim. Hala regl olmadım. Aslında çok yanlış yapıyorum gitmeliydim :/
8 ay oldu ama sezaryen olali simdiye kadar da olmasi gerekmez miydi eger ondan kaynaklaniyosaSezeryan sonrası bağırsaklar maalesef Farklı çalışıyor. Eskisi gibi olmuyor. Ses gürültü rahatsızlık hissi oluyor.
Hadi hayirli haberler al insaAllah :)benim de iyi gidiyor Allaha şükür yarın kontrole gidicem kalp atışını duyucaz inşallah daha inanamıyorum ama hamile olduğuma şaka gibi geliyor
Benim bildiğim sezeryanın bu etkisi geçmiyor . İnsan eli değdi mi eskisi gibi olmuyor demişti ablam. Ben üşütünce direk karnım ağrıyor hemen bir gürültü rahatsızlık hissi. Bu ara üşütmüş olabilir misin.Ben 1 hafta sonra gittim kendisi cagirdi dikislerime ve rahmime bakti her sey cok guzel dedi o kadar bir daha da cagirmadi
8 ay oldu ama sezaryen olali simdiye kadar da olmasi gerekmez miydi eger ondan kaynaklaniyosa
Bende kullanmıyorum yastık hatta uyuturken ayağımda sallıyorum yastıkta uyuyunca yavaşta çekiyorum yastığı altındanKızlar ya siz yastık kullanıyormusunuz? Benim bildiğim kadarıyla omurga gelişimi için en az 1 yaşına kadar yastık kullanamamak gerektiği ama bizimki sırt üstü yatmıyor hiç hep yan yatıyor sanki kafasının altına yastık koymam gerekiyor gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
İmkansiz yaniyo burasi nemden eriyoruzBenim bildiğim sezeryanın bu etkisi geçmiyor . İnsan eli değdi mi eskisi gibi olmuyor demişti ablam. Ben üşütünce direk karnım ağrıyor hemen bir gürültü rahatsızlık hissi. Bu ara üşütmüş olabilir misin.
Aynı şeyleri yaşamışız canım test yaptım negatif ama kasik ağrısı ve o tekme olayı benim psikojiyi bozdu ve 7 aydır regli olmadımKarnimin icinde sanki bebek tekme atiyomus gibi bir hisler var Allahim ya neden boyle oluyo sizce kizlarayni kaandayken oldugu gibi. Lohusaliktan sonra regl olmadim gecenlerde test yaptim her ne kadar emin olsamda icim rahat etsin diye negatif cikti hamilelikte yok ama ayni bebek tekmesi ay kafayi yiyecegim
Ay niye boyle olduk bizAynı şeyleri yaşamışız canım test yaptım negatif ama kasik ağrısı ve o tekme olayı benim psikojiyi bozdu ve 7 aydır regli olmadım
Regl olmak hiç özlenecek birşey değil benim açımdan. İnsan bu kadar yoğun olur mu arkadaş işe gitsem ne yaparım hiç bilmiyorumAy niye boyle olduk biz
Valla çok dikkat de ediyoruz ama bir yandan da korkuyor insan o yüzden en acilinden yeni korunma yöntemi ayarlamam lazımAy niye boyle olduk biz
Ben ozluyorum cunku oldugumda rahatliyorum o yuzden biran once olup duzene girmesini bekliyorum ama sanirim ben emzirdigim surece olmayacagim bu gidisleRegl olmak hiç özlenecek birşey değil benim açımdan. İnsan bu kadar yoğun olur mu arkadaş işe gitsem ne yaparım hiç bilmiyorum.
Emzir kız onu da nolcak zaten versen bence kendiside çok emmezKardeş kıskançlığı diye birşey var o çok fena. Öykü gel şunu yapalım dediğim ne varsa Deniz bana yap diyor. Gel kızım emzireyim seni diyorum beni emzir diyor. Gelip gidip bağırıp kardeşini uyandırıyor. Yakın yaşlar bazı açılardan sıkıntılı geçiyor
Ben emzirirken uyutuyorum o yüzden hiç yastığa ihtiyaç duymadımBende kullanmıyorum yastık hatta uyuturken ayağımda sallıyorum yastıkta uyuyunca yavaşta çekiyorum yastığı altındanzaten yastıkta bıraksam 2dk sonra dönmek isteyip düşer üstünden. O kadar çok dönüyoki gece uyurken bütün odayı tavaf ediyo
Bizede ilaç vermedi aynen sıvı tüketsin dedi ne kadar sürdü sizinBizimde usg temiz tahlil de çıktı ne yazıkki sıcaklardanmış ne zormuş ilaç kullandınız mı bize bol bol sıvı tüketsin dedi gelmiş geçmiş olur bizede inşallah ne acı çekiyor yazık minikler hasta olmasın ya