Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sabah surdum canim Kaan in dr u sunnet sonrasi pansuman icin aldirmisti bana da yaradi insaAllah cabucak gecer yarisi gitmis resmenEvet canımm
Kıyamam ya Benim de ilk zamanlar Batuhan emdiği zamanlar olmuştu Bi kaç kere kantaronla geçmişti. Görümce üç çocuğunda öyle büyütmüş normalde de günde bir kere sürüyormuş yara olmaması için inşallah çabucak geçer ya insanın canı kopuyor resmenBu sabah surdum canim Kaan in dr u sunnet sonrasi pansuman icin aldirmisti bana da yaradi insaAllah cabucak gecer yarisi gitmis resmen
İnsaAllah canimKıyamam ya Benim de ilk zamanlar Batuhan emdiği zamanlar olmuştu Bi kaç kere kantaronla geçmişti. Görümce üç çocuğunda öyle büyütmüş normalde de günde bir kere sürüyormuş yara olmaması için inşallah çabucak geçer ya insanın canı kopuyor resmen
Ayrı ayrı ısıtıp birleştirSabah sagip dolaba koydugum sutle oglen sagip dolaba koydugum sutu tek biberonda birlestirip icirebilir miyim ?
Taktırmadım ama takıyorlar biliyorumKızlar 1.5 aylık zor sürecin sonunda dişimiz bugün çıktı çok mutluyum.
Sizlere bi sorum olacak.Ben 6 aydır adet görmüyorum spiral taktırmak istiyorum ama nette düzenli olarak adet gören kadınlara takılır diye bi yazı okudum.Görümcem ise hemşire ve adet olmana gerek yok takarlar dedi aramızda taktiran var mi
Anne miye(meme demek ) sonradan emme meme demeye başladı başka da yok herşey ıııhh ııhhhBebekleriniz konuşuyor mu söyledikleri ilk sözcük ne oldu
valla benimki babacıydı aşıktı resmen beni gözü görmüyordu acıkırsa anca ama son günlerde sürekli beni istiyor benim kucağımdayken babası gel gel yapıyor bana sarılıp saklanıyor onun kucağındayken bana geliyor kollarını açıyor beni al der gibi hoşuma gitmiyor da değil haniKızlar düğünümüz oldu bitti sonunda. Ama hava bir soğudu. Ağustos ayında donduk resmen. İki küçük çocukla düğün hiç kolay olmuyor. Sürekli onları korumak zorunda olduğumuz için birşey anlamadık. Hoş çokta koruyamadık denizin parmaklarını saç maşası yaktı
Kızım acayip huysuz zirve yaptı artık. İşin garibi ben bu durumu hiç sorun etmiyorum herkeste hem güzel hem huysuz diyor sevmeye korkuyorlar çığlığı basıyor. Haliyle hep üstümde çocuk. Bir tek babasında duruyor. Oda yoğundu zaten. Sizinkiler de böyle mi . 7aylık çocuk bu kadar anacı olur mu
kuzenimin eşi doğum yaptı arkadaşım zaten normalde de kendisi. Doğum yapmadan önce bildiklerimi anlattım valla sezeryan yerim o kadar acımadı çok farklı bir acı meme acısı ciğerim sökülüyor zannediyordum sen şimdiden önlemini al dedim. Dinlemedi inanmadı o yanlış emzirmeden oluyor olmaz bende dedi. Oda sezeryan oldu şimdi açıdan duramıyormuş.İnsaAllah canim
Hic sorma ya dislerimi sıka sıka emziriyodum ama daha fazla gitmeyecek duzelmesi lazim
Cok sukur gecenki gibi olmadi daha rahat gectiİnşallah yolculuğunuz rahat geçer canım benim
İns canimDarısı başıma