- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Bizim ilk adım için araba vardı dediğin gibi çok hafif devrilebilir. koltuklara tutunmaya başlayınca kullanabiliyor. Sonrasında Deniz çok sevdi iki fonksiyonlu bizimki üzerine oturuyordu. Denizin oyuncakları ile öykü defne de oynuyor . Bir anda bir sürü şeye dokunuyor bu gelişimi için iyi oluyor.Kaan Alp kendiliginden ziplayan bir bebek koltuk altlarindan tutmakol dayanmadigi icin ben almistim zipzip ama 10 dk yi gecirmedim suresini ben aldigimda erkendi daha sonra sunnet falan oldu derken kaldirdik rizeye dondugumuzde kurariz belki yeniden.
Yurutec 8. Aydan sonra oneriliyo suan onun icin erken.
İlk adim arabasi var ama ben onu saglikli bulmuyorum cok kolay dusebilir ondan.
Artik bende suyu bardakla iciriyorum direkcok zorlar anacim adami parmaklarinda oynatiyolar ayak uydurmak zor
Bardakla rahat içebiliyor mu denemedm onu boğazına takılır dye korktum ufak ufak deneyim inşallah içerse iyi olurKaan Alp kendiliginden ziplayan bir bebek koltuk altlarindan tutmakol dayanmadigi icin ben almistim zipzip ama 10 dk yi gecirmedim suresini ben aldigimda erkendi daha sonra sunnet falan oldu derken kaldirdik rizeye dondugumuzde kurariz belki yeniden.
Artik bende suyu bardakla iciriyorum direkcok zorlar anacim adami parmaklarinda oynatiyolar ayak uydurmak zor
Likir likir iciyo bardaktanBardakla rahat içebiliyor mu denemedm onu boğazına takılır dye korktum ufak ufak deneyim inşallah içerse iyi olur☺Ahhh ahhh vallahi çok zor bu küçük adamlar
Maşallah süphanallah barikallahUykusu 35 dakikayı geçmeyen oğluşum 3 saattir uyuyo tarihe not etcem bugünü. Ben şokkkk
Yürüteç de yürütmem tabi erken ama bu sabitlenen hem hoppala hem yürüteç hem ilk yürüme arkadaşı olan Bi yürüteç var bakalım ondan alıcam 10 dkka dursa kardırKaan Alp kendiliginden ziplayan bir bebek koltuk altlarindan tutmakol dayanmadigi icin ben almistim zipzip ama 10 dk yi gecirmedim suresini ben aldigimda erkendi daha sonra sunnet falan oldu derken kaldirdik rizeye dondugumuzde kurariz belki yeniden.
Oy maşallah alıştırma bardağımı nasıl bir bardak malum bizim oğlanlar benziyor belki bizim ki de o bardağı sever alayımLikir likir iciyo bardaktan
Çokmu terliyor acaba sık sık duş aldırmak iyi gelebilir ter vücutta kaldıkça isilik devam edicektir suyla bile olsa hergün yıkayın sıcakladıkça...vücudunu neyle nemlendiriyorsunuz yağ ile mi losyon mu bize dr umuz yağı önermiyor ter bezlerini tıkar dye o yzden losyon sürüyoruz tabi ne kdr korursan koru havalar çok sıcak isiliktr oluyorİsilikArya isilik oldu belli yerleri ne yapmak lazım acep
Oyy maşallah darısı da bize olsunUykusu 35 dakikayı geçmeyen oğluşum 3 saattir uyuyo tarihe not etcem bugünü. Ben şokkkk
Canim alistirma bardagi bizimkine ilk basta cok cazip gelmisti yanlarindan tutup iciyodu suyu ama sonra ona da biberon muamelesi yapti ucuyla dis kasiyo icmiyo ondan artik. Agzi kalin cay bardagiyla iciriyorum suan koca adam gibi iciyo ondaOy maşallah alıştırma bardağımı nasıl bir bardak malum bizim oğlanlar benziyor belki bizim ki de o bardağı sever alayım
Sagdigim sutleri biberonla icmiyo canim o yuzden gidalarina katip ya da direk kasikla iciriyoruz. Meme reddi degil dislerinden sorunumuz buyuk ihtimal cunku emmek icin elinden geleni yapiyo ama emerken agliyo sonra tekrar emiyo ama boyle tam karnini doyurmuyo cok nadir. Tazyikli gelincede bogazina kaciriyo sinirleniyo o zamanda birakiyo emmeyi. 2 aydir geceleri de emmeden hayatta uykuya gecmiyo duzen falan kalmadi bakalim hayirlisiyla su dislerini bi cikartsin da ondan sonra duzene girecek insZeyf canım dün sormayı unuttum sen neden anne sütünü kaşıkla veriyordun meme reddi mi yaşıyorsun ? Yoksa dişlerin den mi sıkıntı var ?
Maşallah yaa bende az bir suyla deneyim bakalım belki içerCanim alistirma bardagi bizimkine ilk basta cok cazip gelmisti yanlarindan tutup iciyodu suyu ama sonra ona da biberon muamelesi yapti ucuyla dis kasiyo icmiyo ondan artik. Agzi kalin cay bardagiyla iciriyorum suan koca adam gibi iciyo onda
İnşallah canım inşallah düzene girersiniz siz de biz deSagdigim sutleri biberonla icmiyo canim o yuzden gidalarina katip ya da direk kasikla iciriyoruz. Meme reddi degil dislerinden sorunumuz buyuk ihtimal cunku emmek icin elinden geleni yapiyo ama emerken agliyo sonra tekrar emiyo ama boyle tam karnini doyurmuyo cok nadir. Tazyikli gelincede bogazina kaciriyo sinirleniyo o zamanda birakiyo emmeyi. 2 aydir geceleri de emmeden hayatta uykuya gecmiyo duzen falan kalmadi bakalim hayirlisiyla su dislerini bi cikartsin da ondan sonra duzene girecek ins
Garibim 3. Ayindan beri cikarmaya calisiyo. Zor tabi biz koca insanlarin bile disi agridiginda nasil zonkluyo zorluyo bizi onlarin ki bir de yeni cikiyo. Umarim hepsi en az aciyla arka arkaya cikarirlar hepsini de kurtulurlarİnşallah canım inşallah düzene girersiniz siz de biz deDişlerinden huzursuz demek ki kıyamam ne zor diş çkartıyorlr insan da üzülüyor ağrı acı çekmelerine gönül dayanmıyor. Kısa sürede gelir inşallah dişler
Etrafımda kullanan çok doktorumuzdan yürüteç değil ama hoppala 5. Aydan sonra uzun süreli bırakmamak kaydıyla kullanabilirsiniz dedi. Yine de sizlerden de fikir almak istedim oyalanabilir mi diyeYürüteç uzun süreli tutmadıkça zarar vermez alabilirsiniz. Ben kullanmıyorum. 8 aydan sonra hele hiç gerek yok, emekleyerek vakit geçiriyor yakında tutunup kalkmaya da başlar. Yürümesini geciktirmekten başka bir işe yaramaz. Şuan kullanmak isteyen varsa sanırım 10dk kadar tutmaya izin veriyorlar doktorunuza da danışın tabi.
Aman arka arkaya çıkarmasınlarGaribim 3. Ayindan beri cikarmaya calisiyo. Zor tabi biz koca insanlarin bile disi agridiginda nasil zonkluyo zorluyo bizi onlarin ki bir de yeni cikiyo. Umarim hepsi en az aciyla arka arkaya cikarirlar hepsini de kurtulurlar