2020 Şubat Anneleri

Bizim ilk adım için araba vardı dediğin gibi çok hafif devrilebilir. koltuklara tutunmaya başlayınca kullanabiliyor. Sonrasında Deniz çok sevdi iki fonksiyonlu bizimki üzerine oturuyordu. Denizin oyuncakları ile öykü defne de oynuyor . Bir anda bir sürü şeye dokunuyor bu gelişimi için iyi oluyor.
Suyu çok seviyor benimkiler kız kana kana içmek istiyor. Hatta abartıyorlar birazını çıkarıyorlar. Şimdilik biberonla içiyor. Sonrası için aventin pipetli suluğu var. Çocuk çekince geliyor üzeri fazla ıslanmıyor. Hatta denizin iki tane biri meyve suyu içindi. Ama çok kullanmadık çünkü ağzına alıp alıp boşaltmak gibi bir huy edinmişti o ara halılar batıyordu. Suluk olarak kullanıyorum.Tutma yerlerinden gece yatağın köşesine tutturuyordum. Deniz ordan alıp içiyor tekrar uyuyordu.

Bardakla rahat içebiliyor mu denemedm onu boğazına takılır dye korktum ufak ufak deneyim inşallah içerse iyi olurAhhh ahhh vallahi çok zor bu küçük adamlar

Yürüteç de yürütmem tabi erken ama bu sabitlenen hem hoppala hem yürüteç hem ilk yürüme arkadaşı olan Bi yürüteç var bakalım ondan alıcam 10 dkka dursa kardır

Yürüteç uzun süreli tutmadıkça zarar vermez alabilirsiniz. Ben kullanmıyorum. 8 aydan sonra hele hiç gerek yok, emekleyerek vakit geçiriyor yakında tutunup kalkmaya da başlar. Yürümesini geciktirmekten başka bir işe yaramaz. Şuan kullanmak isteyen varsa sanırım 10dk kadar tutmaya izin veriyorlar doktorunuza da danışın tabi.

İsilik Arya isilik oldu belli yerleri ne yapmak lazım acep
Çokmu terliyor acaba sık sık duş aldırmak iyi gelebilir ter vücutta kaldıkça isilik devam edicektir suyla bile olsa hergün yıkayın sıcakladıkça...vücudunu neyle nemlendiriyorsunuz yağ ile mi losyon mu bize dr umuz yağı önermiyor ter bezlerini tıkar dye o yzden losyon sürüyoruz tabi ne kdr korursan koru havalar çok sıcak isiliktr oluyor

Zeyf canım dün sormayı unuttum sen neden anne sütünü kaşıkla veriyordun meme reddi mi yaşıyorsun ? Yoksa dişlerin den mi sıkıntı var ?

Kızlar doktorumuzla tekrr görüştüm şmdi bir jel önerdi ona geçiyoruz,benim gbi sorun yaşayan olursa dye yazmakta istedim, belki işinize yarar dye dentigel alıyorsun damaklarına masaj yaparak sürüyorsun 1 2 dk sonra emzirmeyi ya da biberonla süt vermeyi deniyorsun demiş snra tekrr haberleşicez doktorlar( 4 saat arayla yapıyorsun dedi) inşallah iyi gelir

Oy maşallah alıştırma bardağımı nasıl bir bardak malum bizim oğlanlar benziyor belki bizim ki de o bardağı sever alayım
Canim alistirma bardagi bizimkine ilk basta cok cazip gelmisti yanlarindan tutup iciyodu suyu ama sonra ona da biberon muamelesi yapti ucuyla dis kasiyo icmiyo ondan artik. Agzi kalin cay bardagiyla iciriyorum suan koca adam gibi iciyo onda

Zeyf canım dün sormayı unuttum sen neden anne sütünü kaşıkla veriyordun meme reddi mi yaşıyorsun ? Yoksa dişlerin den mi sıkıntı var ?
Sagdigim sutleri biberonla icmiyo canim o yuzden gidalarina katip ya da direk kasikla iciriyoruz. Meme reddi degil dislerinden sorunumuz buyuk ihtimal cunku emmek icin elinden geleni yapiyo ama emerken agliyo sonra tekrar emiyo ama boyle tam karnini doyurmuyo cok nadir. Tazyikli gelincede bogazina kaciriyo sinirleniyo o zamanda birakiyo emmeyi. 2 aydir geceleri de emmeden hayatta uykuya gecmiyo duzen falan kalmadi bakalim hayirlisiyla su dislerini bi cikartsin da ondan sonra duzene girecek ins

Canim alistirma bardagi bizimkine ilk basta cok cazip gelmisti yanlarindan tutup iciyodu suyu ama sonra ona da biberon muamelesi yapti ucuyla dis kasiyo icmiyo ondan artik. Agzi kalin cay bardagiyla iciriyorum suan koca adam gibi iciyo onda
Maşallah yaa bende az bir suyla deneyim bakalım belki içer

İnşallah canım inşallah düzene girersiniz siz de biz deDişlerinden huzursuz demek ki kıyamam ne zor diş çkartıyorlr insan da üzülüyor ağrı acı çekmelerine gönül dayanmıyor. Kısa sürede gelir inşallah dişler

Garibim 3. Ayindan beri cikarmaya calisiyo. Zor tabi biz koca insanlarin bile disi agridiginda nasil zonkluyo zorluyo bizi onlarin ki bir de yeni cikiyo. Umarim hepsi en az aciyla arka arkaya cikarirlar hepsini de kurtulurlar

Etrafımda kullanan çok doktorumuzdan yürüteç değil ama hoppala 5. Aydan sonra uzun süreli bırakmamak kaydıyla kullanabilirsiniz dedi. Yine de sizlerden de fikir almak istedim oyalanabilir mi diye benimki tembel çıktı selozy destekli bile oturmak istemiyor derdi hep kucak

Garibim 3. Ayindan beri cikarmaya calisiyo. Zor tabi biz koca insanlarin bile disi agridiginda nasil zonkluyo zorluyo bizi onlarin ki bir de yeni cikiyo. Umarim hepsi en az aciyla arka arkaya cikarirlar hepsini de kurtulurlar
Aman arka arkaya çıkarmasınlar Zeyf cim benimki iki tane patlattı şimdi köpek dişleri şiş deli gibi oldu cocuk keşke biraz ara verseydi o da bende bittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…