2020 Şubat Anneleri

Etrafımda kullanan çok doktorumuzdan yürüteç değil ama hoppala 5. Aydan sonra uzun süreli bırakmamak kaydıyla kullanabilirsiniz dedi. Yine de sizlerden de fikir almak istedim oyalanabilir mi diye 😊 benimki tembel çıktı selozy selozy destekli bile oturmak istemiyor derdi hep kucak 😂
Benim etrafımda da 5 aydan sonra kullanmaya başlayanlar oldu kısa süreli kullanıyorlar. Yavaş yavaş hepsi olacak :)

Garibim 3. Ayindan beri cikarmaya calisiyo. Zor tabi biz koca insanlarin bile disi agridiginda nasil zonkluyo zorluyo bizi onlarin ki bir de yeni cikiyo. Umarim hepsi en az aciyla arka arkaya cikarirlar hepsini de kurtulurlar
Bizim ki de öyle yaa 3.aydan beri dişleri kaşınıyor ve heryeri ıslanacak kadar da salyası akıyor ah yazık ya bebeklere😔 amin aminnn canım inşallah arka arkaya acısız hepsi dişlerini çkarsın inci gibi olsunlar🤲🏻☺️😍o yüzden böyle huysuz bu küçük adamlar

Çokmu terliyor acaba sık sık duş aldırmak iyi gelebilir ter vücutta kaldıkça isilik devam edicektir suyla bile olsa hergün yıkayın sıcakladıkça...vücudunu neyle nemlendiriyorsunuz yağ ile mi losyon mu bize dr umuz yağı önermiyor ter bezlerini tıkar dye o yzden losyon sürüyoruz tabi ne kdr korursan koru havalar çok sıcak isiliktr oluyor
hergün duş aldırıyorum bide suya sokuyum tekrar bakalım yağı ben bayadır kullanmıyorum losyon tarzında bi kremi var mustelanın onu kullanıyoruz burasıda çok sıcak etkilendi hemen

hergün duş aldırıyorum bide suya sokuyum tekrar bakalım yağı ben bayadır kullanmıyorum losyon tarzında bi kremi var mustelanın onu kullanıyoruz burasıda çok sıcak etkilendi hemen
Biz de mustelann losyonunu kullanıyoruz büyük ihtimal hava değişimi ve sıcak etkiledi...terleyince hemen silin teninde kalmasın inşallah kısa sürede geçer🤲🏻🙏🏻Siz dedikten snra baktım da doktorumuz da paylaşım da bulunmuş belki işinize yarar ekliyorum

Eklentiler

• 48EDF4EB-287A-49DD-AE11-63B57E0E7845.png
    48EDF4EB-287A-49DD-AE11-63B57E0E7845.png
    297,4 KB · Görüntüleme: 43
Ne kadar bekle dediler? Pek dikkat etmiyorum. Ama karnını doyurduktan 1 saat sonra vermek idealdir. Sık emen bir bebek için süre tutma şansı yok, olduğu kadar.
Demir eksikliği tedavisinde değilseniz çok umursama yani sıkma canını.
Mama ağırlıklı besleniyor az biraz kansızlığı vardı 4. Ay kontrolünde tekrar yapmadık test 1.5 saat ara vermeye çalışıyorum tabi zor oluyor acıkıyor uyumak istiyor :KK43:

Kızlar kızımın 6. Ay aşısından sonra (bacaklarının iki tarafında da)aşı yeri kırmızı ve şiş bastırınca acıyor neden acaba sizde böyle birşey oldu mu ne yaptınız aşıdan sonra acaba hemşire bozuntusu hiçbir Bilgi vermeden diğer aşılar neyse Buda öyle dedi gitti 😡

Mama ağırlıklı besleniyor az biraz kansızlığı vardı 4. Ay kontrolünde tekrar yapmadık test 1.5 saat ara vermeye çalışıyorum tabi zor oluyor acıkıyor uyumak istiyor :KK43:
1.5 saat ara versen 3 saatte 1 emer. İyi aslında. Ama çok takılma ağlarsa ver yani

Kızlar kızımın 6. Ay aşısından sonra (bacaklarının iki tarafında da)aşı yeri kırmızı ve şiş bastırınca acıyor neden acaba sizde böyle birşey oldu mu ne yaptınız aşıdan sonra acaba hemşire bozuntusu hiçbir Bilgi vermeden diğer aşılar neyse Buda öyle dedi gitti 😡
Şişlik olabilirmiş

1.5 saat ara versen 3 saatte 1 emer. İyi aslında. Ama çok takılma ağlarsa ver yani
Bizimki sürekli ağlıyor (huysuz) emiyor, altını değiştiriyorum. Herşey tamam biraz duruyor sonra başlıyor ağlamaya. Sürekli emmek istiyor. Herkes meme ver diyor 3saat olmadı diyorum.hatta 1saat bile olmuyor . Mecbur veriyorum. Virüs için koruyucu olsun diye bitkisel ilaç içiyorum oda aşırı süt yaptı galiba. memeler kocaman taş gibi ağrıyarak geziyorum.😩 Uyumuyor da sağolsun koca sesli oğlum hiç rahat vermiyor kıza.

Kızlar eşimin ablası da virüse yakalandı maalesef. Kızı kayınvalidesi hepsi kapmış. Hatta aynı sülaleden 20 kişi pozitifmiş .Kurbanın acısı yeni çıkıyor. Çok dikkatli olmak lazım . Kardeşim evleniyor düğüne gitmesek olmayacak. Kendimizi nasıl koruyacağız hiç bilmiyorum. Kız tarafı 3gün düğün istiyor. İnsanlar hiç diğer insanları düşünmüyor. Hepsi Birgün olup bitse olmuyor. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Bu dönemde olacak iş mi.

Bizimki sürekli ağlıyor (huysuz) emiyor, altını değiştiriyorum. Herşey tamam biraz duruyor sonra başlıyor ağlamaya. Sürekli emmek istiyor. Herkes meme ver diyor 3saat olmadı diyorum.hatta 1saat bile olmuyor . Mecbur veriyorum. Virüs için koruyucu olsun diye bitkisel ilaç içiyorum oda aşırı süt yaptı galiba. memeler kocaman taş gibi ağrıyarak geziyorum.😩 Uyumuyor da sağolsun koca sesli oğlum hiç rahat vermiyor kıza.
Hangi ilaci iciyosun 🤣

Kızlar eşimin ablası da virüse yakalandı maalesef. Kızı kayınvalidesi hepsi kapmış. Hatta aynı sülaleden 20 kişi pozitifmiş .Kurbanın acısı yeni çıkıyor. Çok dikkatli olmak lazım . Kardeşim evleniyor düğüne gitmesek olmayacak. Kendimizi nasıl koruyacağız hiç bilmiyorum. Kız tarafı 3gün düğün istiyor. İnsanlar hiç diğer insanları düşünmüyor. Hepsi Birgün olup bitse olmuyor. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Bu dönemde olacak iş mi.
Bu donemde dugun bile manasizken 3 gun istemek Allah akil fikir versin :KK43:

Emzir tabi yaa 3 saat bekletme. Hem Defne rahatlar hem de memeler :)
Benim de memelerim çok ağrıyor. Deniz uyudu süt sağıyorum. Yarın içecek anti memeci kızım :KK70:

Diyecek şey bulamadım

Emzir tabi yaa 3 saat bekletme. Hem Defne rahatlar hem de memeler :)
Benim de memelerim çok ağrıyor. Deniz uyudu süt sağıyorum. Yarın içecek anti memeci kızım :KK70:
Hiç 3 saat bekletemedim. Bugün sürekli emdi. Dişleri hala çıkamadı görünüyor ama patlamadı, sanırım onun sıkıntısını yaşıyor. Bende virüsten dolayı son zamanlarda çok su içiyorum ve takviye alıyorum oda acayip şişirdi göğüsleri. Niye emmiyor bu kuzucuklar ya. Allah yardımcın olsun sürekli sağmak ona da bu vakitsizlikte vakit ayırmak ekstra yorucu oluyordur.

X