Geçmiş olsun Denize.Kızlar kontrole gittik. Kilomuz 8.5 kg boyumuz 71 cm. Gelişimi yaşıtlarına göre ilerdeymiş. Ek gıda listesi verdi. D vitamini devam, Keçiboynuzu özü verebiliriz dedi. Poposuna baktırdım çatlak var mı diye bazen kaka yaparken ağlıyordu. Kulakları gayet temiz dedi. Doktorumuz hastaneden ayrılıp özel muayenehane açacakmış. Fiyatı makul olursa oraya gideriz artık.
Denize test yapılmıştı sonucu almayı ihmal etmiştik. Değer Yüksek çıkmış çocuk alerjisine gidip bir dizi test olacakmış. Muhtemelen arı sokması sonucu olmuştu. Bölge araştırma hastanesinde varmış. Gideceğiz en kısa zamanda.
Teşekkürler. Birden boy attı galiba altlar kısa gelmeye başladı. Halası ve babaannesi uzun ve yapılı onlara çekti galiba.Geçmiş olsun Denize.
Defne ortalamadan 4cm uzun maşallah :)
Bende bestiron kullanıyorum her sabah mamadan önce veriyorum. D vitamininin de bir sonraki mamadan sonra veriyorum.AAa bunu bilmiyodum ben dikkat etmedim sordum aslında doktora ama farketmez dedi çocukları aç yakalamak zor zaten dedi mama ile besleniyo şuan arya memeyi kestim sağmıyorum artık, kusmada olmadı bizde
Nasıl saklıyosun ? Şuan bulunduğum yer çok sıcak diye dolaba koydum ben bişey olmaz heraldeBende bestiron kullanıyorum her sabah mamadan önce veriyorum. D vitamininin de bir sonraki mamadan sonra veriyorum.
Ben henüz hiç dolaba koymadım. Güneş görmeyen rafta tutuyorum. Burasıda çok sıcak ama dolapta saklayın yazmıyordu ama koyarsan da bişey olucağını sanmıyorum canımNasıl saklıyosun ? Şuan bulunduğum yer çok sıcak diye dolaba koydum ben bişey olmaz heralde
Belki sıcaklardan bunalıyordur canım bizim bile kafamız kalkmıyor bide her çocuk bir değil ne güzel uyusun minik kuşKızlar arya uykuyu seviyo ya gün içinde 1 saat 1 saat 2 3saattw uyumak istiyo ama gözleri gidiyo zaten belli uykusu olduğu gecede uyuyo maşallah,
Bana çok uyutuyosun flan diyolar uyukusu gelince uyutmaya çalışınca ama uykusu gelen çocuğu napım huysuzlanıyo zaten normal mi uyumak istemesi kafama takıldı
Kaan da oyle.Kızlar arya uykuyu seviyo ya gün içinde 1 saat 1 saat 2 3saattw uyumak istiyo ama gözleri gidiyo zaten belli uykusu olduğu gecede uyuyo maşallah,
Bana çok uyutuyosun flan diyolar uyukusu gelince uyutmaya çalışınca ama uykusu gelen çocuğu napım huysuzlanıyo zaten normal mi uyumak istemesi kafama takıldı
Uyku belirtisi veriyorsa uyuyacak tabi. Keşke hepsi öyle olsa :)Kızlar arya uykuyu seviyo ya gün içinde 1 saat 1 saat 2 3saattw uyumak istiyo ama gözleri gidiyo zaten belli uykusu olduğu gecede uyuyo maşallah,
Uykusu gelen çocuğu uyutmak lazım canım zaten ki uyutmazsan gece de zor uyur biz nasıl çok yorgun olduğumuzda uyumakta zorlanıyorsak bebeklerde öyle gün içinde yeteri kadar uyumazsa gece uykusuda zorlaşıyor. Bizimkide gün içinde 4 kere uyuyor 45dk-1 sa arası akşamda 8:30-9:00 gibi gece uykusuna yatıyor valla ben çok memnunum uyumasındanKızlar arya uykuyu seviyo ya gün içinde 1 saat 1 saat 2 3saattw uyumak istiyo ama gözleri gidiyo zaten belli uykusu olduğu gecede uyuyo maşallah,
Bizde 6 ay 9 günlüğüz aynı şey bizdede var. Hala 1 saat durup 1 saat uyumak istiyor. Çevremdekilerde bana aynı şeyi söylüyor. Bence çocuğun başka sıkıntıları yoksa olabilir bi durum buKızlar arya uykuyu seviyo ya gün içinde 1 saat 1 saat 2 3saattw uyumak istiyo ama gözleri gidiyo zaten belli uykusu olduğu gecede uyuyo maşallah,
Aynıymış bizimdeUykusu gelen çocuğu uyutmak lazım canım zaten ki uyutmazsan gece de zor uyur biz nasıl çok yorgun olduğumuzda uyumakta zorlanıyorsak bebeklerde öyle gün içinde yeteri kadar uyumazsa gece uykusuda zorlaşıyor. Bizimkide gün içinde 4 kere uyuyor 45dk-1 sa arası akşamda 8:30-9:00 gibi gece uykusuna yatıyor valla ben çok memnunum uyumasındantek sıkıntı meme emerken uyuması oda hala 2 saatte bir emdiği için mutlaka uyku anına denk geliyor şimdilik
Arya saat başo değil mesela 2 veya 3 saat sonra uyumak istiyo oda 1 saat veya 1 buçuk sürüyo buda çok normal geliyo bana,Bizde 6 ay 9 günlüğüz aynı şey bizdede var. Hala 1 saat durup 1 saat uyumak istiyor. Çevremdekilerde bana aynı şeyi söylüyor. Bence çocuğun başka sıkıntıları yoksa olabilir bi durum bu
Teyze pek tavsiyeden hoşlanmıyor galibaTeyzeminde bebegi 2 aylık anne sütü çok az mama ağırlıklı besleniyo saat başı 60 cc veriyo istiyo ama çok kusuyo öyle böyle değil sık besliyo ama bebek o emmek ister bişeyleri sürekli mamada fazla geliyo kullandığı mama sma prebiyotik değil gaz sancısı oluyo çok belli ona bebelac gold önermiştim kullandı uyuyodu geldiğimde bitince sma varmış onunla devam etti ve huysuzlaştı, gaz damlası kullanmasını söylüyorum ama anlamıyo beni gazını çıkarıyo diyo diama öyle gaklamıyo kabız 2 günde veya 3 günde yapıyo mamadan diyorum,
Doktoru gaz damlasına gerek yok demiş ben arya 1 aylıkken 13 saat uyumadığı günü biliyorum hiç unutamam o günü araştırıp eşime gelirken aldırmıştım hayatımı o damla kurtardı arya çok rahatlamıştı ki anne sütüyle besleniyodu o zamanlar doktor falan gözüm görmedi o ağlamalardan sonraama bu kadar çok kusması normal değil ne yapmak gerek ki acaba
Evet her çocuk farklı işte. Bğnyesi istiyorsa napalım uyuma çocuğum diyelimArya saat başo değil mesela 2 veya 3 saat sonra uyumak istiyo oda 1 saat veya 1 buçuk sürüyo buda çok normal geliyo bana,
Teyzemde bu durumu yeni doğmuş bebek gibi uyuyo sürekli diyove bu çok saçma uyumak istiyen bebegi uyutmayım mı napım yani ağlayıp dursun mu bu seferde huysuzluğa başlıyo nasıl alışırsa öyke gider zaten
Kızlar arya uykuyu seviyo ya gün içinde 1 saat 1 saat 2 3saattw uyumak istiyo ama gözleri gidiyo zaten belli uykusu olduğu gecede uyuyo maşallah,
Kaan da oyle.
Uyandiktan 1.5 saat sonra uyumak istiyo ama uyutmaya calismakta bi yarim saat suruyo. Hem uykusu var hemde yatirinca sanki cocugu dikene yatirmissin gibi katila katila agliyo. Uyutmasan surekli agliyo her kosulda agliyo yaniama uyuyo sonunda.
Gecelerimiz bi kere bozuldu bi daha duzene giremedi hala. Tek umudum disi. Umarim disini cikarttiktan sonra saat basi kalkmasi son bulur
Bizimkide gündüz uykusu arttı sıcaklardan ve büyüyorlar bence çünkü artık çok hareketli ve yoruluyor bence maşallah diyelimBizde 6 ay 9 günlüğüz aynı şey bizdede var. Hala 1 saat durup 1 saat uyumak istiyor. Çevremdekilerde bana aynı şeyi söylüyor. Bence çocuğun başka sıkıntıları yoksa olabilir bi durum bu