Geçicidir bence damakları rahatsız olabilir.Kızlar yardımcı olur musunuz... bebeği biberon reddi yaşayan var mı ? Biliyrsnz hem emzirip hem mama veryrdum dün sabahtan beri kesnlkle biberon dan bir yudum ble içmedi devamlı döktm mamaları gndz arada emdi ısırıyr dha çok oynuyr gece emdi sadece dün ve bugün aşırı zorlandm sürekli kaşık maması yaptm çorba ygrt irmkle sütle mamalarböyle birşey yaşayanınız var mı olduysa çözebildinz mi?
Geçmş olsun cnm bz d vitaminini şuan kullanmyrz başta prd600 multivitaminle brlkte kullnmştık şuan sadece prd600 kullnyrz. O zmnlrı da 1 damla kullndk prd600 de de d vitamini varSonunda 6. Ay aşımızı olduk Çöl ağladı minik((
1 çay kaşığı pedifen verdim şimdilik sıkıntımız yok
68 cm 8 kilo bıngıldağı geriden geliyor bir tarafındedi d vitamini 5-6 damla ver dedi
Kan ilacını da kiloya göre damlasını ver dedi
Sizler d vitamini kaç damla veriyorsunuz diş çürütüyormuş sanırım d vitamini biraz kararsızım 2 dişimiz çoktu şimdiden
Galiba diş gelicek sürekli benide ısırıyr,bugün biberonu hiç vermedm anne sütünü de mamalara ilave ettm inşallah kısa sürede geçer gelişimi etkilenr dye korkuyrm.Geçicidir bence damakları rahatsız olabilir.
Yok canım bir şey olmaz kaşıkla yiyormuş ya ona yetiyordur. Ben 3 aydan sonra sırf yemek yemişim gelişim bildiğin gibi değilGaliba diş gelicek sürekli benide ısırıyr,bugün biberonu hiç vermedm anne sütünü de mamalara ilave ettm inşallah kısa sürede geçer gelişimi etkilenr dye korkuyrm.
Hadi yaYok canım bir şey olmaz kaşıkla yiyormuş ya ona yetiyordur. Ben 3 aydan sonra sırf yemek yemişim gelişim bildiğin gibi değil
Bikaç günde hiçbir şey olmaz. Dişlerden olabilir.Hadi yaiçim rahatladı cnm
Benim oglum.Kızlar yardımcı olur musunuz... bebeği biberon reddi yaşayan var mı ? Biliyrsnz hem emzirip hem mama veryrdum dün sabahtan beri kesnlkle biberon dan bir yudum ble içmedi devamlı döktm mamaları gndz arada emdi ısırıyr dha çok oynuyr gece emdi sadece dün ve bugün aşırı zorlandm sürekli kaşık maması yaptm çorba ygrt irmkle sütle mamalarböyle birşey yaşayanınız var mı olduysa çözebildinz mi?
Bildiğim kadarıyla mamayı 3 saatte bir veriyorlar saat başı fazla olmuş o yüzden kusuyordur canım ya kıyamam bebişe Belkide reflüsü fln vardır fışkırır tarzda kusuyorsa reflüden şüpheleniyolarTeyzeminde bebegi 2 aylık anne sütü çok az mama ağırlıklı besleniyo saat başı 60 cc veriyo istiyo ama çok kusuyo öyle böyle değil sık besliyo ama bebek o emmek ister bişeyleri sürekli mamada fazla geliyo kullandığı mama sma prebiyotik değil gaz sancısı oluyo çok belli ona bebelac gold önermiştim kullandı uyuyodu geldiğimde bitince sma varmış onunla devam etti ve huysuzlaştı, gaz damlası kullanmasını söylüyorum ama anlamıyo beni gazını çıkarıyo diyo diama öyle gaklamıyo kabız 2 günde veya 3 günde yapıyo mamadan diyorum,
Doktoru gaz damlasına gerek yok demiş ben arya 1 aylıkken 13 saat uyumadığı günü biliyorum hiç unutamam o günü araştırıp eşime gelirken aldırmıştım hayatımı o damla kurtardı arya çok rahatlamıştı ki anne sütüyle besleniyodu o zamanlar doktor falan gözüm görmedi o ağlamalardan sonraama bu kadar çok kusması normal değil ne yapmak gerek ki acaba
Ben 5 damla veriyorum günlük d vitamini. D vit değilde demir dişelerin rengini değiştiriyo diye biliyorum ben ama bi araştırmak lazımSonunda 6. Ay aşımızı olduk Çöl ağladı minik((
1 çay kaşığı pedifen verdim şimdilik sıkıntımız yok
68 cm 8 kilo bıngıldağı geriden geliyor bir tarafındedi d vitamini 5-6 damla ver dedi
Kan ilacını da kiloya göre damlasını ver dedi
Sizler d vitamini kaç damla veriyorsunuz diş çürütüyormuş sanırım d vitamini biraz kararsızım 2 dişimiz çoktu şimdiden
Alıştırma bardağıyla içirmeyi denedin mi?Emzikli ve pipetli çeşitleri var. Kaşıkla ziyan olur illaki akıtır çünkü yazık.Benim oglum.
Mecbur sagdigim sutleri kasikla iciriyoruz. Umarim sizinki gecicidir. İsiriyosa damaklari kasiniyodur buyuk ihtimal.
Evet onuda isiriyo istemiyo suyu da ilk baslarda iciyodu sonradan biberona napiyosa ona da onu yapmaya basladiAlıştırma bardağıyla içirmeyi denedin mi?Emzikli ve pipetli çeşitleri var. Kaşıkla ziyan olur illaki akıtır çünkü yazık.
Zeyfcim senin bebişin miydi gece uykusunda dönüyo sonrada uyanıyordu öyle demiştin sanki yanlış hatırlamıyorsam. Geçti mi o durum. Şuan bizde aynı şeyi yaşıyoruz da gece uyurken dönüyo bi kolu altında kalıyo sonra o kol uyuştuğu için mi rahatsız olduğu için mi bilmiyorum uyanıyo geri de dönemiyo başlıyo ağlamaya bu kez de uykusu açılıyoKaan da oyle.
Uyandiktan 1.5 saat sonra uyumak istiyo ama uyutmaya calismakta bi yarim saat suruyo. Hem uykusu var hemde yatirinca sanki cocugu dikene yatirmissin gibi katila katila agliyo. Uyutmasan surekli agliyo her kosulda agliyo yaniama uyuyo sonunda.
Gecelerimiz bi kere bozuldu bi daha duzene giremedi hala. Tek umudum disi. Umarim disini cikarttiktan sonra saat basi kalkmasi son bulur
Evet bizdik. Suan cok nadir yuz ustu dönüyo. İlk uykuya daldiginda yuz ustu donerse sorun degil o zaman uyuyo ama gece donerse uyaniyo. Cok sukur ki yan yatiyo artik su siralar cok dönmüyoZeyfcim senin bebişin miydi gece uykusunda dönüyo sonrada uyanıyordu öyle demiştin sanki yanlış hatırlamıyorsam. Geçti mi o durum. Şuan bizde aynı şeyi yaşıyoruz da gece uyurken dönüyo bi kolu altında kalıyo sonra o kol uyuştuğu için mi rahatsız olduğu için mi bilmiyorum uyanıyo geri de dönemiyo başlıyo ağlamaya bu kez de uykusu açılıyoeskiden uyanır gibi olur emerken tekrar uyur sonra hemen yatırırdım ne güzel şimdi 2-3 saatte bir tekrar uyutmaya çalışıyorum. Bu dönme işinden gündüz uykuları da nasibini alıyo tabi yarım saat demeden uyanıyo bi daha da uyumuyo uykusunu alamayınca da sürekli mızmız Ne zaman biter ki bu durum yada biter mi
İçim rahat etmedi doktora da anlattım diş çkmışmı diye kontrol et dedi dr da dişten olabilir dedi geçmezse tekrr haberleşelm demiş artık gelsin bu diş yaBikaç günde hiçbir şey olmaz. Dişlerden olabilir.
Baktın uzun sürüyor mamayı değiştirirsin bazen de yeni tatlara alıştıkça içmek istemiyorlar.
İnşallah geçicidir biberonu kullanmasını isterim meyve suları da verrdik içerlerdi sıvı alımı için büyük kolaylık oluyordu hala pek sulukta kullanamıyor ama bakalım ne olucak bilemiyorumBenim oglum.
Mecbur sagdigim sutleri kasikla iciriyoruz. Umarim sizinki gecicidir. İsiriyosa damaklari kasiniyodur buyuk ihtimal.
Merhaba cnm bende az da olsa mama kullanıyorum hipp combiotic bnde kullandım arada organik dye alıyorum...similac,golden goat bunları kullanıyorum içeriklerini de araştırablrsin hepsi diğer mamalara göre daha iyiler.palm yağı içermiyorarkadaşlar mama kullananlar hangi markayi kullaniyor acaba? hipp combiotic kullaniyorum günde 1 veya 2 kez. 7 aylık olmak üzereyiz. değişik marka kullaniyim istiyorum
Oğullarımız aynı resmen suyu bile zor içiyorum böyle oluncaEvet onuda isiriyo istemiyo suyu da ilk baslarda iciyodu sonradan biberona napiyosa ona da onu yapmaya basladi
Kaan Alp kendiliginden ziplayan bir bebek koltuk altlarindan tutmaKızlar günaydın aranızda hoppala yada yürüteç falan kullanan var mı? Ben artık alıcam sanırım çünkü baş edemiyorum. 10 dkka dursa velinimet benim için
Artik bende suyu bardakla iciriyorum direkOğullarımız aynı resmen suyu bile zor içiyorum böyle olunca