2020 Şubat Anneleri

Yarın sınava gireceğim. İlk defa süt sağıyorum. İçer belki biberonda
İşi bıraktım dün. Değişik bir psikolojideyim

Kizlar bebisleriniz yere bastirdiginizda parmak uclarinda mi duruyo hala yoksa tabaniyla basmaya gecen oldu mu ?

Yarın sınava gireceğim. İlk defa süt sağıyorum. İçer belki biberonda
İşi bıraktım dün. Değişik bir psikolojideyim
KPSS filan mı yoksa. Hemşire miydin sanki öyle hatırlıyorum.?bizim kız biberon almıyor bir yere gidince hala koşturarak geri dönüyorum. İnş. Seninki içmiştir.

Kızlar az önce öykü defneyi emzirmek için hemde uyutmak için yatak odasına geçtim. Deniz salonda yalnızdı beni bulamadı ağlamaya başladı. O haline nasıl üzüldüm anlatamam. Seslendim buldu beni gözleri dolmuş . sonra ses yapmaya başladı tabi artık gitmiyorda yanımdan gitmesini istedim diye bana kızıyor.

Hiç denemedim biliyor musun. İkisinin farkı nedir?
Yurumek icin tabana basmak gerek
Kaan Alp surekli parmak uclarina basiyo parmaklarini ice katliyo ve surekli ayak tirnaklari kiriliyo bu yuzden.
Suan icin tabana basmasi erken olabilir sizleri merak ettim

Kızlar kamera sormuştum size biraz araştırdım be geçen hafta aldık xiami nin kamerasını aldık bebek kamerası değil ama çok iyi çok memnun kaldık hemde 250 tl ye diğer bebek kameraları biraz pahalıydı. Tek eksisi internet üzerinden bağlantı sağlanıyor almak isteyen olursa bi bakın derim

Bizde eşimle bugün bunu konuştuk. Arabaya kamera taktı ve gayet kolay bir şekilde izleyebiliyorsun. Bebek kamerası yerine böyle bir şey mi alsak diye düşündük.

Bizde eşimle bugün bunu konuştuk. Arabaya kamera taktı ve gayet kolay bir şekilde izleyebiliyorsun. Bebek kamerası yerine böyle bir şey mi alsak diye düşündük.
İnstagram da mühendisinoğlu var çok güzel ürünler inceliyor. Bakarsanız o bir kamera tavsiye etmişti hemde bebek kamerası diye geçmediği için çok uygun ve mükemmeldi resmen.

Kizlar bebisleriniz yere bastirdiginizda parmak uclarinda mi duruyo hala yoksa tabaniyla basmaya gecen oldu mu ?
Benimki normal düz basıyor Arada büzüyor parmaklarını
KPSS filan mı yoksa. Hemşire miydin sanki öyle hatırlıyorum.?bizim kız biberon almıyor bir yere gidince hala koşturarak geri dönüyorum. İnş. Seninki içmiştir.
Evet hemşireyim ama lisede okudum hemşireliği. Bugün DGS ye girdim.
ilk defa içmiş Biberondan bişey
bide küsmüş bana Sınavdan sonra ilk yüz vermedi ama sonradan şımardı
allahtan ben yokken huysuzlanmamış
Zorda kalınca seninki de alır

Blde kızlar bişey soracağım sizinkiler meme filan diyo mu? Bizimki acıktığı zaman memmmeee emmmmeee annnneee diye ağlıyor gözlerime bakıyor al beni der gibi gözler yaşlı

Aryada 3 4 gündür ayakta duruyo tabanına basıyo ama bazende parmak ucuyla basıyo tabi yeni başladı yatarken kolundan tutup kaldırmaya çalışırken direk ayakta kalkmak istiyo :)

Bu biz değil miyiz

Eklentiler

• 842C2D30-4BD7-4847-8904-0681D1397E49.png
    496 KB · Görüntüleme: 38
Allah muvaffak etsin inş. Gönlünce olur. Kazanırsan okula mı başlayacaksın. Bizimki beni isterse yada acıkırsa ağlıyor memeyi yakalamak için bir heyecan yaşıyor anlatamam. kafasını gömüyor sonra biraz emip yüzüme bakıp gülüyor. Ben bakmıyorum ona gülerken boğazında kalacak diye.
benim çocukların maalesef inatçı bir tarafları var. Öykü karekter olarak istemediği birşeyi asla yapmıyor. Suyu içiyor sütü diliyle itiyor. Denizde aynı sayıları sayıyor 10’a kadar 2’yi atlıyor eşim bugün saçını başını yoluyordu nerden babamın adını koyduysam diyordu çişini öğretmek istiyoruz üstüme yapıcam diyor artık nasıl bir fantaziyse bu iki çocuk ev işleri kocayla uğraşmak gerçekten çok yorucu.

Kazanırsam inşaaallllaaah dondururum bir süre sonra başlarım.
Benim kızımda öykü inat inat bağırıyor filan
İki çocuk gerçekten zordur yaaaa
Kocayla uğraşmakta zooor
Benim adamında libidosu yüksek bu ara anlamıyorum noluyor zaten yorgunum bide arkamda önümde geziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…