2020 Şubat Anneleri

bizimkinin de çişi sarı oldu kokusu var ama keyfi yerinde su vermeye başlayınca çişi arttı ama eskisi gibi değil çok terliyor bu arada su içinde hep ama suyu sevmiyor bebek suyu deneyeceğim .

su
Bende verdiğim su miktarını arttırdım 25-30 cc veriyorum bayılarak içiyor bide kaşıkla veriyorum çok mutlu oluyor. Çiş miktarı da biraz arttı ama hala hafif kokulu ve sarı Yarın asm ye gideceğim bi sorucam bakalım doktora test yaptırayımmı diye idrar yolu enfeksiyınu için olmazsa şu pine smart bezlerden alıp deniyim diyorum

Evet bende denemek istiyorum Bezi bizim ASm bayramdan sonra bende sorayım . Benimki gün içinde toplam okadar içmiyor bebek suyu verecek bakalım ne yapacak

Kızlar bizimkinin burnu hep tıkalı açıyorum ama hala tıkalı çok sinir bozucu ne zaman geçecek bu sefer çok uzadı tıkanıklığı.

Kızlar ben hep Batuhan büyüdükçe bişeyler daha kolay olucak zannediyordum. Herkes bunlar iyi günlerin diyordu da inanmıyordum. 1 aydır bütün huysuzluğumuz tavan yaptı. Atak haftası normalde doğacağını güne göre olur diyorlar ama acaba bizde doğduğu güne göre mi gidiyor. Eğer öyleyse bu en uzun atak hatasıydı sanırım ve 5 gün var. Ben öyle olduğuna ve 5 gün sonra geçeceğine inanmak istiyorum. Artık tahammülüm ve gücüm kalmadı. Sürekli ağlıyor kucak istiyor ama kucakta da mutlu değil. Ana kucağı oyun halısı hiç Bi sey kar etmiyor. O böyle oldukça bende toparlayamıyorum kendimi uykusuzluk yorgunluk. Hafife değil ki 9 kilo kollarım yatağa yattığımda sızlıyor. Çok kötüyüm çok

Kuzum cok iyi anliyorum seni benim oglum normalde de hicbir seyden memnun olmayan cok cabuk sıkılan bir bebek dogdugu gunden beri huyu mizaci bu sekilde atak haftasinda hepten iş cigirindan cikiyo beni de 2 kati fazla bunaltiyo. Yaninda yardimci olacak kimsen yok mu ? En azindan atak haftalarinda falan tek kalmasan. Buyudukce zihinleri algilari daha cok aciliyo her seyin daha cok farkinda oluyolar isimiz daha da zorlasiyo Allah hepimizin ozellikle ben dahil gurbettekilerin yardimcisi olsun. Bende bayramdan sonra 1 2 hafta icinde eve donecegim annem birakacak bizi ama o geri dondukten sonra yine tek basima maratonum baslayacak simdiden dusunuyorum ne yapacagim diye

Bizimkide öyle canım sürekli kucak istiyo kesinlikle yatmıyo biz çareyi bebek arabasıyla evin içinde gezdirmekte bulduk eğer sizinkide seviyorsa bebek arabasını tekerleklerini çamaşır suyuyla güzelce sil evin içinde gezdir. İnşallah bikaç ay sonra emeklemeye başlayınca (tabi kucakta gezmekten öğrenebilirse emeklemeyi) daha rahat ederiz

Canımm yalnız değilsin. Benimkide aynı bende çıldırmak üzereyim 4 haftalık atak haftamız az kaldı ama yinede insanda sabır bırakmıyor. Elimden geldiğince sabırlı olmaya çalışıyorum. Gece yatağa yattığımda her yerim zonkluyor benimde. Bir yere koysam ııı ıııı diye huzursuzlanmaya başlıyor. Sürekli ben benimle olmak istiyor. Sanırım bu dönemlerde bizim bırakmamızdan mı ne korkuyorlarmış. Oysa ki içime sokacağım sevgimden . Seni çok iyi anlıyorum. O bunlar daha iyi günlerincilerden de nefret ediyorum. Canavar değil ki bu sevgi isteyen bir bebek Daha güzel günlerimiz olacak inşallah

6. Ay asimizi olduk geldik cok sukur bir sorun cikmadi.
7900 kg 65 cm cikti.
Bu ay 300 gr almis.
Kilosu iyi oldugu icin cok takmiyorum.
Cocuk sicaktan ememiyo zaten kafasi ter icinde kaliyo boncuk boncuk oluyo gozlerinin alti bile terliyo garibimin.

Bizde oğlumla öyleyiz canım, artık alıştım da...
yenidoğan iken kolikti geceleri uyumazdı bir saat uyuycam dye beklerdm geceleri arabayla gezdrrdk eşim de bende uyuyamazdk. O günler geçti şmdi yaramazlıklar başladı dediğinz gbi oyun halısında durmaz bende yanına uzanırsam o zmn 5 10 dk oyalanır zaten brakıp gdemezsn hemen yaygarayı kopartr.Gurbet ellerdeym bir de tek başıma eşimin yardımyla bakıyorum arada yorgunluktan tansynm düşüyor eşim bakıyor bana o gnleri gene toparlıyorm devam...

Dün tansynm 8/5 oldu ve malesef mideme de vurdu istifra ble ettm eşim idare etti ama şmdi düşe kalka idare ediyorm.Annelik zor ama yıkılmadık ayaktayız Güzellikleri çok olan güzel bir duygu artık yaramazlıkları görmezden gelicez Bu oğlanlar da böyleymiş ama inanıyorm emekledikçe yürüdükçe byle kucak istemezler daha farklı olurlr belki de uyurlark dzene girer hemen o kötü olacak diyenlere kulak asma.

Kızlar bizde işler ters işliyor Deniz file içinde kayısı emmek istiyor . Öyküde ondan görüp basıyor çığlığı şimdi ikisi de kayısı emiyor. Öykü elimizde yemek görsün kendi ağzına sokmaya çalışıyor. Soğan ve sarımsaklı püreleri seviyor. Hayretler içindeyim. Deniz aromatik hiçbirşey yemez. Aventin buharda pişirme makinasını tavsiye ederim 15 -20 dakikada hazır oluyor. Çocuklar büyüyünce mutfakta kullanacağım

Bugun ki bilgilerimizi mesajla hemsiremize attim musait olunca aradi. Neler verdin ek gida olarak diye sordu artik kahvaltiyada basla dedi. Kahvalti, corba ya da sebze puresi, yogurt, meyve bunlarin hepsini 1 gunde verecekmisim miktari az olarak. Bende bazen 3 ogune cikiyoruz acaba cok mu yukleniyoruz diye sorguluyodum

6. Ay asimizi olduk geldik cok sukur bir sorun cikmadi.
7900 kg 65 cm cikti.
Bu ay 300 gr almis.
Kilosu iyi oldugu icin cok takmiyorum.
Cocuk sicaktan ememiyo zaten kafasi ter icinde kaliyo boncuk boncuk oluyo gozlerinin alti bile terliyo garibimin.
Canım demir ilacı kullanıyordun demi? Bizimkide çok terliyordu 15 gündür demiri çok düzenli veriyorum(arada vermeyi unuttuğum veya emmeden hemen önce verdiğim oluyordu) terlemesi azaldı demir eksikliği terlemeye neden oluyormuş bilgin olsun diye yazmak istedim

Evet canim biliyorum veriyorum ama degisen bir sey yok babasida cok terler ona cekti sanirim.
Benim vucudum yazin ates gibidir Kaan in teni de oyle havada cok sicak ikimizde birbirimize ciplak tenle degince hepten terliyo.
Emzirirken aramiza muslin falan seriyorum ama nafile bir de sakince emmiyo yakami cekistiriyo ayaklariyla kolumu sıkıstırıyo beni tekmelemeye calisiyo haliyle 2 kati efor sarfediyo emme esnasinda

Kizlar bu arada 1 yasa kadar keciboynuzu verilmiyormus dut ve uzum pekmezi ver dedi bugun hemsire bana

Ben başladım kahvaltı ve öğlen veriyorum birşeyler. eşimde akşam yoğurt meyve veriyor . Ne kadar yese de peşine emmek istiyor.

Zeyfcim bizim bebekler ne kadar benziyor Batu da hep böyle huysuz. Yarın aşısı var bide o eklenicek napıcam bakalım. Annem kayınvalideme hepimiz aynı sitede oturuyoruz ama ablam ameliyat oldu oyüzden annem artık ilgilenemiyor bizimle. Kayınvalideme saten alış böyle böyle düzen kuracaksın hepimiz böyle büyüttük diyo eşim zaten sabah gidiyor akşam 7 7buçuk ancak geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

İki gündür koca ile limoniyiz. İnsan ilişkilerini Farklı yürütüyoruz. Herkesle konuşuyor selam veriyor ben öyle yapmıyorum bu yıl. Normalde sosyal bir varlıktım Benim çocuk görmeye hediye alıp gittiğim bayan ben doğum yapınca hayırlı olsun bile demedi. Araba aldık hayırlı olsun demeyen bir arkadaşı araba almış bizimki pencereden hayırlı olsun diyor akıl veriyor. kocası şehir dışında olan bir bayan vardı. Başı ağrısa ilaç ister geç kalsa eşim gideceğe yere bırakırdı. kaç kez yemeğe çağırdım. Eşi geldi daha çocuğumu görüp hayırlı olsun demedi. Selamı sabahı bile kesti. Şimdi ben bunları yaşayınca kimseye selam dahi vermek istemiyorum. Eşimde bana kızıyor. Birbirimize kırgınız diğer insanları bu kadar önemsiyor benim bu durumlar karşısında ne hissettiğimi umursamıyor. Başımı alıp gitmek istiyorum ama çocuklarıma kıyamıyorum.

Ablana cok gecmis olsun.
Bizde bugun olduk cok sukur asidan yana bi sıkıntımız olmadi.
Kv den de cok yardimciymis sagolsun
6 ayi bir sekilde atlattik en kotu onumuzde bi 6 ay daha var diye dusunuyorum ben artik umarim duzelmeleri icin o kadar bile surmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…