- 19 Temmuz 2019
- 636
- 888
- 35
Bir kaç günden bir şey olmaz25 Mayıs’tan yaptırdığım rota virüs aşısı 2. Dozunu normalde 27temmuzda yaptırmalıydık Asm tarihine göre . Yarın yaptırsam sorun olur mu başka ildeyiz
Belli bir miktar yok ne kadar istiyorsa içsin. Yediği miktara göre değişir. Tadımlara başladıysanız biraz suya ihtiyacı olacak.5. Ayını bitiren bebekler günde ne kadar su içmeli . En az . Biz 30 cc bile içmiyoruz sanırım hep geri çıkarıyor
Çarşafı aradan kaldırYere carsaf serip kenarlarina oyuncak diziyorum ki Kaan Alp emeklemeye calissin diye akilli cocugum oldugu yerde durup carsafi elleriyle cekistirip oyuncaklari kendine yaklastiriyo
Burda da kedi oldugu icin kaldiramiyorum her ne kadar temizlik yapilsada kardesimin kedisi cok tuy dokuyo cins kedi bir de uzun tuyleri kaan alp te agzini her yere degdiriyo mecbur seriyorum yaniÇarşafı aradan kaldır
Ben de seriyorum annemin halıları shaggy can yakıyor.Burda da kedi oldugu icin kaldiramiyorum her ne kadar temizlik yapilsada kardesimin kedisi cok tuy dokuyo cins kedi bir de uzun tuyleri kaan alp te agzini her yere degdiriyo mecbur seriyorum yani
Kaan bana hic emeklemeyecekmis gibi geliyo ugrasmiyo sinirleniyo hemen gidemeyinceBen de seriyorum annemin halıları shaggy can yakıyor.
Geri geri gidiyor örtüden çıkıyor ama yakında anlamı kalmayacak kaldırırım.
Ablamların sonuçları henüz çıkmadı onların sonucuna göre hareket edeceğiz. Bende eşimde eskiye göre çok iyiyiz.oğlumda hiçbir belirti yok. Kızım biraz huysuz diş sıkıntısı mı yoksa başka birşey mi bilmiyoruz onu da yarın kontrole götürmeyi düşünüyoruz.A Alisdendef canım nasılsın seni merak ettm, ablan dan haber var mı iyileşme süreci nasıl gidiyor? İnşallah sizde iyisinizdir bir sıkıntı yok değil mi çocuklar iyilerdir inşallah
Çok çok sevindimKızlar ablam aradı şimdi, sonucu negatif çıkmışÇok rahatladık.
Bi gün aniden yapıverecek işte daha küçük :)Kaan bana hic emeklemeyecekmis gibi geliyo ugrasmiyo sinirleniyo hemen gidemeyincesadece yuz ustu donmeyi seviyo sonra niye dondum diye pisman oluyo
Bizimkide öyle ya acayip insan seçiyor artık. İlk defa göreceği kişilerde beni Bi stres basıyo. Çoğunda da yabancılayıp basıyor yaygarayıHer gün gördüğü kişiler hariç herkesi yabancılıyor. Karşıdan sevseler bile ağlıyor.
Kucağa almayı deneyemedi bile kimse
Çok sevindm canım gözünüz aydınKızlar ablam aradı şimdi, sonucu negatif çıkmışÇok rahatladık.
Çok çok sevindim
Teşekkür ederim arkadaşlar. İki ablam ve bir eniştem test yaptırdı negatif çıktı. Ama ablamın ciğerler buzlu çıkmıştı o ne olacak bilmiyorum hala öksürüyor. Olmazsa tekrar göğüse görünecek.Çok sevindm canım gözünüz aydınEe peki tomografi de neden öyle demişler ama çok sevndm gerçekten sizin adınıza
Kızlar bizim Deniz inatçı çıktı bir gram tuvalete çiş yapmıyor. Oğlum nere yapacaksın diyorum gülerek üstüme diyorve üstüne yapıyor alıştırma külodunu bez sandı galiba yarın naylon bezi bağlayacağım artık. Çoktan pes edecem de dişimi sıkıp bitirmek istiyorum bu süreci. Alınacak diye kaşımı bile karartmıyorum ama adam bildiğiniz inatçı kayınpederime çekmiş
Kızlar Yamanın çişi baya azaldı ya sizinkiler nasıl?? Çok öyle aman aman sıcak da değil ev eskişehirdeyiz ve evin içi serin. Gün içinde azar azar su da veriyorum hatta rengi sarardı biraz da kokuyor yani öyle kötü bi koku değil çiş kokusu ama önceden hiç kokmazdı sünnetten sonra hem azaldı hem sarardı hemde kokmaya başladı 5. Ay kontrolünü de atladık 6. Ayda gideriz dedim ama bilemiyorum napsam
Muz verdikten sonra kakasında siyah çay gibi şeyler çöktü bizde birde çok kaka yaptıMuz deneyen anneler kabizlikla karsilastiniz mi ?
Kaan Alp kabizliga cok yatkin bir bebek sanirim yine annesine cekmis bu konuda da
Bugun muzla anne sutu karistirip verdik insaAllah yine kabiz olmaz.
Bir de pekmez olarak ne kullaniyorsunuz ? Ben allerji ihtimali en dusuk olan keciboynuzu almistim ama pekmezini degil ozunu almisimo da ileriki donemlerde veriliyormus keciboynuzu pekmezi almam gerek yeniden
Bence kızlar yabancılıyor. Oğlum hiç yabancılamadı. Hala da tanımadığı insanlarla oynamaya çalışıyorBizimkide öyle ya acayip insan seçiyor artık. İlk defa göreceği kişilerde beni Bi stres basıyo. Çoğunda da yabancılayıp basıyor yaygarayı