Sağ olun kızlar oturur kendim yerim artıkMaalesef seker iceriyo selozy nin dedigi gibi. Evde kendiniz yapin bence ben kendim yaptim selozy de yapmisti.
Bizimkini hiç uyutmadılar cnm işlemden 15
dakka iğne yapıp lokal uyuşturdular
Bayıltma gibi uyutma değil normal uykusu gelince uyuyor ya onun gibi6aydan sonra uyutuyorlar diye bir şey duymuştum ama bebeğe göre de değişir sanırım. Hareket eder operasyona izin vermez diye büyük bebekler uyutuluyor olabilir
Kilo alimi normalKızlar bebişleriniz 5. Ayında kaç kiloydu ? Şimdi kontrolden geldik totelde iyi galiba da bu ay az almış gibi geldi bana. 440 grm almış büyüdüğü için süt yetmiyor mu acaba artık. Toplamda 7.135 grm rotavirüs 2. Dozu da olduk bexero da 10 gün sonra olucaz. Tadımlara başlayabilirsin dedi çok heyecanlandım meyve filesi sipariş etmiştim geldi bugün bakalım 3 gün havuç haşlayıp onun içine koyup vericem eline sonra meyve sonra patetes 3er gün şeklinde tattırıcam inş kabızlık faln yaşamayız
Ben evde tam buğday unundan şekersiz yaptım on dakikada yapılıyor . Yapınca bir kaç gün de kullanırsın. Ama ufalanmıyor anca döveceksin. Kızım tadını beğenmedi ben de tam buğday ekmeği veriyorum onu sevdi.Sağ olun kızlar oturur kendim yerim artıkkendim yaparım inşallah
Ekmegi kendin mi yaptin ? 7. Ayda baslaniyo ekmeklere ama seninki zaten 7 oldu sayilirBen evde tam buğday unundan şekersiz yaptım on dakikada yapılıyor . Yapınca bir kaç gün de kullanırsın. Ama ufalanmıyor anca döveceksin. Kızım tadını beğenmedi ben de tam buğday ekmeği veriyorum onu sevdi.
Yok 6.ayda veriliyor bisküvi de ekmek de yiyebilir. Biz haftaya 7 aylığız evet :)Ekmegi kendin mi yaptin ? 7. Ayda baslaniyo ekmeklere ama seninki zaten 7 oldu sayilir
Çok çok geçmiş olsun canım benim. Umarım çabuk atlatırKızlar maalesef ablama covid-19 demişler. Tomoğrafi çekilmişti. Şimdi devlet hastanesine gitmiş.
Teşekkür ediyorum canım ozaman bende bakıyım.Ben de hepsiburadadan aldım canım bu markayı araştırdım yorumlar da iyidi. Hunnap keçiboynuzu pekmezi de aldım ancak özü yazıyormuşZeyf in yorumunu okuyunca fark ettim sanırım pekmez olanını bulmak lazım tekrardan. Ya da doktora danışarak kullanırım. Bisküvi olarak da Hero baby in organik olanını aldım
İlk 3 ay ayda 1 kilo alınca hep öyle gidecek sandım herhalKilo alimi normal
3. Aydan sonra kilo alimi yavasliyo. Suan ortalama 400 500 gr alirlar normal yaniİlk 3 ay ayda 1 kilo alınca hep öyle gidecek sandım herhal500-800 arası normal diye biliyordum ben ama büyüdükçe değişiyor demekki
Tariflere bakarken ekmegin 7. Ayda verilecegi yaziyordu da ondan dediydimYok 6.ayda veriliyor bisküvi de ekmek de yiyebilir. Biz haftaya 7 aylığız evet :)
Et eklenecek.
Kendim de yaptım normal ekmek de verdim. Sürekli başa çıkamam
Çok da abartmamak lazım ya yisin işte
Deniz de iştahlı çok şükür. Bebek yiyince bize de heves geliyor .Tariflere bakarken ekmegin 7. Ayda verilecegi yaziyordu da ondan dediydim
Kaan Alp daha 5. Ayi bitirmeden kahvalti bile yedi gerci
Gerci ay hesabina vurunca 6yi bitiriyo oluyo ama iste su artilar bozuyo isi
Normalde cok kuralci bi insanimdir ama bu yemek konusunda oyle olmadim nedense bi rahatimsanirim oglum yemek yemeyi sevdigi icin kaptiriyorum bende kendimi 3 ogun bile yedigi oldu Allahtan simdilik miktarlari az arkasindan hemen emiyo
Çok geçmiş olsun inşallah sizde çıkmazKızlar maalesef ablama covid-19 demişler. Tomoğrafi çekilmişti. Şimdi devlet hastanesine gitmiş.
Her gün gördüğü kişiler hariç herkesi yabancılıyor. Karşıdan sevseler bile ağlıyor.Abimler geldi aryayı kucağına aldı tabi aryada bi ne oluyo bakışları vardı şaşkındı kucağında baktı baktı başladı ağlamaya gözünden yaş gelicek derecede ama bi komikti yabancıladıUyudu bi Uyandı oyuncak almış dedim sen ver sonra oynadılar falan açıldı biraz ama hala gülmüyodu sonra uyudu tekrar uyku saatiydi onun sersemliğide vardı Uyurken abim gidip gelip bakıyo ben aryayı izlicem diye bu hasret bitmez gibi bu arada abim ilk kez görüyo aryayı ☺
İnşallah her gittiğim yerde yabancılayıp böyle ağlamaz