2020 Şubat Anneleri

Bende ihmal ediyorum bazen ondan mı terliyor acaba.
Olabilir canım bizimkinin baya azaldı çünkü terlemesi ki havalar şu anda daha sıcak
Kızlar bebeklerinizle birlikte mi yatıyorsunuz? Yataklar ya da odalar ayrı mı? Merak ettim❤
Valla biz birlikte yatıyoruz yanımızda da anne yanı park yatağı var ama onda hiç yatırmadım desem yeridir böyle çok kolayıma geliyor uyanırsa hemen kucağıma alıp emziriyorum sonra pıt diye yanıma koyup uyumaya devam ediyorum

Anne annem dün ameliyat oldu çok şükür haftalardır bekle bekle iyide geçmiş herşey yolunda annem bindi otobüse geliyo yoğunbakım sonrası teyzem dayımlar falan orda o ilgilenicek, bende dün kendi evime geldim artık zaten pazar günü teyzeme gidiyorum eşim şurda 2 3 gün doya doya görücek bizi hazırlık telaşı var 1 büyük bavul yetermi acaba diye düşünüyorum gözümde büyüyo 2 günde nasıl hazırlanıcaksam
Arya yastık yadırgıyo sallarken kullandığım annemdeki viscoydu oda benimdi oda evlenirken neden yumuşak almışsam,çok batıyo aşağı şimdiye kadar kaç kez uyumuştu ama yok uyumuyo 7 den beri sallanmıyoda önceden nasıl sallanıyomuş yada büyüdü baya acaba ana kucağına koydum bakalım uyur inşallah

Kızlar bebekleri bol bol güneşe çıkarın d vitaminini ihmal etmeyin. Gelişimi ve sağlığı açısından çok önemli. Şimdi bizde içiyoruz d vitamini balık yağı C vitamini vs. Bağışıklığı güçlü tutmak önemli. Ablam güneşe çıkarmadan hemen önce d vitamini ver dedi. Biz K vitamini içeren d’ye geçtik onun emilimi daha iyi dediler.

Geçmiş olsun canım. Ah o bavul hazırlama yokmu onu mu alsam bunu mu alsam insanın kafası karışıyor. Ben az götürüp sık sık yıkama taraftarıyım. Hemen kuruyor nasıl olsa. Gerçekten ihtiyacın olan şeyleri al.

Sağol canım, ek gıda malzemeleri vs kıyafetide geçtim artık bakalım nasıl olucak daha annemden gelenler yığılı duruyo

Kızlar yaa sidefer i arabanın içinde unutmuşum ve baya ısınmış sulandırdıktan sonra 4 derecenin altında saklayın yazmışlar şimdi ben bunu kullanmayım dimi

Allah yardimcin olsun.
Bilirim o tuhaf bakanlari once koligin ne oldugunu 3 ay boyunca anlatmaya calistim simdi atagi anlatmaya calisiyorum ama israrla anlamayanlar cikiyo

Allah yardimcin olsun.
Bilirim o tuhaf bakanlari once koligin ne oldugunu 3 ay boyunca anlatmaya calistim simdi atagi anlatmaya calisiyorum ama israrla anlamayanlar cikiyo
Israrla dis diyorlar tamam dişin de etkisi var da atak haftasıni da yok sayamayiz. He biz de kitaptan çocuk büyüttük muhabbetine giriyorlar sonra susuyorum cahile laf anlatmak çok zor ben öğretmen olana kadar 16 yıl arti atandiktan sonra da devamli araştıran, okuyan biri olarak kitaptan öğrenmek zor olmuyor zevkli benim için deyip susturuyorum.

bitmiyorlar bitmezlerde. Öyle mutlu oluyorlar çünkü. Yazdıklarını okuyunca k validemle yaşadığım müthiş bir an geldi yine aklıma. İlk zamanlar emziriyorum onlara misafirliğe gittik bebek 20 günlük. Yemekte şunu yaptım bunu yaptım bir de şöyle soğan kavurdum bunu da yeriz demi dedi. (Eltimde aynı ortamda) Annecim ben yiyemiyorun soğan gaz yapıyor ama sizler yersiniz tabi dedim. Soğan gaz yapıyormuş kızım en çok süt yapan şey o olur mu öyle dedi. Doktorumuz gaz yaptığını söyledi sonrasında bende internetten gaz yapan besinleri araştırdım ordada yazıyor dedim. Şöyle bir durdu ve internetten bakarak çocuk yetiştirilmez dedi içime konuşarak sustum yuttum söyleyeceğimi aklıma geldi sen yazınca paylaşmak istedim

Kv yi geçtim onla sürekli atışma içindeyiz zaten şaka yollu da olsa bir de 2.5 aydır beraberiz evinde, memleketteyiz bir an önce okullar açılmalı ve evime gitmeliyim arkadaşlarımdan yeni doğum yapanlara da bu bilgileri aktarınca amann çocuk büyüyor işte kitaplar süslü süslü abartıyor diyorlar ağızlarına çakasım geliyor her çocuk farklı tabii ki ama genellemelere de kulak asıp ona göre tedbir almak lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…