2020 Şubat Anneleri

Bebek arabası dışarda çok işimize yarıyor ama evin içinde olunca II ıh anlıyor sıpa daha bu kadarlıkkken böyleyse yandım zaten. Çok imreniyorum ay benimki çok sakindi koyduğum yerde uyurdu diyenlere

Gerçekten evlat sevgisi başkaymış. Ama hep tahmin ettiğimden daha zor oluyor. Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah

Çok geçmiş olsun canım benim. Gurbette olmak çok zor tabi. Benim eşim sağolsum ilk zamanlar iyiydi ama artık boşlamaya başladı. Sabah işe gidiyor diye geceui uyuyor. Ee ben sabah ondan önce kalkıyorum. Gecede zaten kaç kere kalkıyorum allah bilir. Beyefendi deliksiz uyuyor en azından. Hafta sonları da hafta içi işe gidiyor diye uyuyor 11 e kadar
Büşra hep uykusuz hep yorgun

Öyledir sağolsun
Bende diyorum bak 6 ay geçti bile bunlarda geçicek diye ama bu sefer sanırım çok bunaldım o ağlayıp bağırırken sakinleştiremeyince ister istemez ses tonun yükseliyor bu sefer de vicdan azabı çekip kahroluyorum.
Aşıları atlattınız çok şükür inşallah yarın darısı başımıza ateş falan oldu mu

Yok canim olmadi

Gerçekten evlat sevgisi başkaymış. Ama hep tahmin ettiğimden daha zor oluyor. Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah
Amin Hepimizin kriz anları var. Sakinleşmediklerinde kendimize kızıyoruz aslında neden sakinleşemiyor diye. Çaresizlik çok zor gerçekten.Bizde insanız. Nefes alacak alanımız olsa günde 1 saat yarım saat o zaman böyle olmaz elbette. Benimde sesim yükseldi yüzüm değişti çok üzüldüm sonrasında. Şimdi öyle kriz anlarında derin nefes alıp kontrol ediyorum kendimi. Bu şekilde sakin kalarak bebeğimede yardımcı olmaya çalışıyorum. Daha çok küçükler ve kendi kendilerine sakinleşmeyi bilmiyorlar. Onlara biz öğreteceğiz Bu yüzden bizde sakin kalmalıyız.

Bende ihmal ediyorum bazen ondan mı terliyor acaba.

Kızlar bebeklerinizle birlikte mi yatıyorsunuz? Yataklar ya da odalar ayrı mı? Merak ettim❤
Biz gece boyunca bir beraber bir ayrı yatıyoruz. Yanıma alınca yastık koyuyorum önüne diğer tarafta da ben oluyorum. Şu an yanımda emzirdim yerine koydum hemen uyandı yanıma aldım biraz durdu sonra bana arkasını dönüp uyudu

Çok sağol canım benimŞimdi biraz daha iyiyim uyuyabildim ama eşim ilgilendi yapacak bişey yok.Rica etsen yorgun olduğunu söylesen belki yine eski düzenine döner eşlerin yardımı gerekiyor eğer gece de destek olmasa eşim bilemiyorum herhalde beni yerden toplarlar

Eşim 7 de geliyor hemen duş alıyor onu bile beklemek zor geliyor artık anında oğlumu babasına veriyorum bir oh çekiyorum yalan değilsıpa saçımı bile yoluyor sizlerin ki öylemi bilmem sarılıyor ve saçlarımı da yoluyor topuzum bile kaymış oluyor eşim de baya yormuş anlaşılan diyor beni öyle görünce öyle öyle geçircez cnm inşallah emeklediklerin de daha iyi olcaklar

Cnm bize de doktor dedi ben keçiboynuzu pekmezi veriyorum neden bu kdr fikir ayrılığı var ki anlamıyorum
Benimde bildigim pekmezi veriliyo ama ozu verilmiyo. Dunde hemsire verme dedi bilemiyorum kendi doktorumuza da soracagim.
Oo hemde ne yolma bi de gidip en ince en aciyacak yerlerden tutup cekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…