2020 Şubat Anneleri

Bizimki de azaldı dolu dolu olmuyor artık.

Evet tomografide de çıkıyormuş. Umarım hayırlı haberler alırsınız

Kızlar ek gıdaya başlayan anneler pirinç unu ve bebek irmiğini nereden alıyorsunuz Doktor organik dedi büyük marketlere baktım ama bulamadım. Makarnavelütfen diye Bi sayfa var onu söylüyorlar. Birde blwmarket duydum. Siz nerelerden temin ettiniz?

Benim arkadasim gecen hafta test yaptirdi. Gecmeyen halsizlik, bas agrisi, mide bulantisi sikayetleri vardi dr bi test alalim demis. Negatif cikti sonucu. Baska bi devlet hastanesine mi gitseniz acaba sizde ya da sehirden sehire gore degisiyo mu bu test olaylari anlamadim ki ya. Yapin iste herkese sirayla nolcak sanki kimde var kimde yok ciksin ortaya insanlar ona gore alsin onlemini, tedavisini olsun. Bu gidisle bu virus bitmeyecek

Ben değil ama arkadaşım aldı canım instagramda ascıanne den ama bilemiyorum tabi sen yine bi bak

Kızlar maalesef ablama covid-19 demişler. Tomoğrafi çekilmişti. Şimdi devlet hastanesine gitmiş.
Ya çok geçmiş olsun canım ama hafif atlatıyolardı dimi , siz görüştünüz galiba bence sizde test için gidin ambulans çağırın hatta ablamda çıktı diye sizede yaparlar en azından çıkarsa önlemizini alırsınız inşallah çıkmaz tabi

Kızlar sağolun. Biz çok kişiye temas ettik inş. Babam etkilenmez. Bugün büyük ablamda koku ve tat kaybı başlamış. Özel hastanede çalışıyor şimdi tomoğrafi çektirecek. Bize kızdı çok gezdiniz diye. Haklı . Kardeşimin düğünü de var. Bizde yarın gideceğiz bugün ablama ne yapacaklar bir görelim.

Ben de hepsiburadadan aldım canım bu markayı araştırdım yorumlar da iyidi. Hunnap keçiboynuzu pekmezi de aldım ancak özü yazıyormuş Zeyf in yorumunu okuyunca fark ettim sanırım pekmez olanını bulmak lazım tekrardan. Ya da doktora danışarak kullanırım. Bisküvi olarak da Hero baby in organik olanını aldım

Eklentiler

• Screenshot_20200727_152708_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 19
Hero babyninki organik ama çok şekerli.
Hünnapın ve hipp in bisküvileri en şekersiz olanlar ama piyasadakilerin hepsinde şeker var. Bilginiz olsun kızlar.

Pirinç unu yerine yulaf unu kullanıyorum beyorganik markasınn aldım , irmiği de organik bahçenn aldım prebiyotikli ve ruşeymli (buğday özünden) çok memnnm kabızda yapmıyor. Trendyoldan aldım

Hero babyninki organik ama çok şekerli.
Hünnapın ve hipp in bisküvileri en şekersiz olanlar ama piyasadakilerin hepsinde şeker var. Bilginiz olsun kızlar.
Maalesef seker iceriyo selozy nin dedigi gibi. Evde kendiniz yapin bence ben kendim yaptim selozy de yapmisti.

Kızlar maalesef ablama covid-19 demişler. Tomoğrafi çekilmişti. Şimdi devlet hastanesine gitmiş.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah size bulaşmamıştır peki bebişlerde herhangi bir sıkıntı varmı canım yani herhangi bi belirti filan?? Bizde yıllık izne gideceğiz bende çok korkuyorum ya birinde varsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…