2020 Şubat Anneleri

Sorun olmadı ama muz kabız yapabilir tabii.

Bir deniz de bende var kaan alp te denizi goruyorum
Sorun olmadı ama muz kabız yapabilir tabii.
Cok sukur sorun olmadi bugun 3. Kez kakasini yapti
Ama belki anne sutunu koymasaydim kabiz olabilirdi bilmiyorum

anneyle babayı da içeri alıyorlar sünnet olurken sünnet işleminden Bi 15 dakka önce 4 yerden iğne yaptı pipiynin uyuşturdu doktor. Çişini rahat yapıyo cnm dün den beri.
Ay canım çok sağol içimi rahatlattın çok soru dordum k bakma ama malum dönem böyle olunca Çok sağol

Kızlar Yamanın çişi baya azaldı ya sizinkiler nasıl?? Çok öyle aman aman sıcak da değil ev eskişehirdeyiz ve evin içi serin. Gün içinde azar azar su da veriyorum hatta rengi sarardı biraz da kokuyor yani öyle kötü bi koku değil çiş kokusu ama önceden hiç kokmazdı sünnetten sonra hem azaldı hem sarardı hemde kokmaya başladı 5. Ay kontrolünü de atladık 6. Ayda gideriz dedim ama bilemiyorum napsam

Susuz kaliyo buyuk ihtimal ne kadar su veriyosun emmesi nasil ya da mama mi iciyodu hatirlamiyorum ? Ek gidalara gecis yaptiniz mi ?
Kaan guzel emerse bir gunde geceyle birlikte 5 bez degisiyo

Susuz kaliyo buyuk ihtimal ne kadar su veriyosun emmesi nasil ya da mama mi iciyodu hatirlamiyorum ? Ek gidalara gecis yaptiniz mi ?
Kaan guzel emerse bir gunde geceyle birlikte 5 bez degisiyo
3 saatte bir emiyor sadece ek gıda ve mama almıyor. Kaşıkla veriyorum suyu hiç dikkat etmedim ne kadar verdiğime yarın bi dikkat edeyim. Sizin bezler dolu dolu mu oluyo peki bende 5 bez değiştiriyorum ama öyle pekte dolu olmuyor

Yani oyle ilk zamanlardaki gibi doluluk yok tabiki de ama yine de 5 6 kere falan cis yapmis oluyo bi beze tahmini

Çişli bez azaldı ama buralar çok sıcak. Ev serinse terlemiyorsa sıcaktan olmayabilir.
Ama ilk zamanlardaki gibi olmaması normal.
Yine de daha çok su vermeye çalışabilirsin.
Kaşıkla az içiyor olabilir alıştırma bardağı kullanabilirsin

Canım çok geçmiş olsun sorunsuz geçmesine ve memnun kalmanıza çok sevindim. İnş biran önce iyileşir, sünnet olurken uyuttular mı benim yeğenimi sünnet öncesi uyutmayıp tam o esnada uyutmuşlardı hiç bişey hissetmedi sizinki nasıl oldu merak ettim

Kızlar bizimde ayın 29unda 5 ayımız doluyor. Bu ara sürekli emmek istiyor, göğüslerim ağrımaya başladı yara olcak diye korkuyorum vallahi. Emerkende ilk aç iken uzun emiyor sonra biraz doyunca işi oyuna bağlıyo iki kere emiyo bi kere kalkıp oturuyo tekrar emiyo tekrar oturuyo artık büyüdüğü ve hareketlendiği için çabuk mu açıkıyor yoksa damakları kaşınıyo ondan mı emmek istiyo sürekli bilmiyorum ek gıdaya az kalmışken mama vermek de istemiyorum sürekli emziriyorum o yüzden bakalım daha neler görücez

Yani oyle ilk zamanlardaki gibi doluluk yok tabiki de ama yine de 5 6 kere falan cis yapmis oluyo bi beze tahmini
Hmm anladım canım sanki bizimkinin okadar olmuyo ben bugün bi takip edeyim teşekkür ederim
Tamam öyle yapıyım ben en iyisi hem nekadar içtiğini bilirim teşekkür ederim

15 gün önce falan oldu Canımm. Tabi değiştiyse sonra bilemem

Muzun ortasındaki siyah çekirdekleri çıkardığında kabız yapmıyor diye okumuştum biryerde ben öyle yaptım bir sorun olmadı şükür

Bizimkini hiç uyutmadılar cnm işlemden 15
dakka iğne yapıp lokal uyuşturdular

6aydan sonra uyutuyorlar diye bir şey duymuştum ama bebeğe göre de değişir sanırım. Hareket eder operasyona izin vermez diye büyük bebekler uyutuluyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…