Canımmm çok geçmiş olsunSağol zeyfcim
Aa geçmişe bakayım. Bulamazsam yine yazarım teşekkürler :)selozy canım 26. Haftayı mı istemiştin tam bilemedim de sorayım dedim. Sanki 26 yı atmıştım ondan emin olamadım.Kitapta 26 sonrası 37 var
Bugün oldu daha cnm. Bayraklıda izmir sünnet kliniği yerin ismi. Gelmeden fitil uygulayın dediler evde ağrı kesicimiş. Ordada lokal uyuşturdular pipiyi. İşlem kısa sürüyor 15 20 dakka bişiy. Bugün geçti çok şükür bu saate kadar çok huysuzlanmadı. Salı kontrol bide bir ay sonra kontrolümüz var. Fiyatı nakit 1200 karta 1300.ben karttan çektirdim. Bide sünnet sonrası için kremi var onuda ordan aldım oda 50 TL di. 1350 ye geldi yani.Canımmm çok geçmiş olsunBiz de izmirdeyiz ve 28 inde 6 ayı dolduracağız nasıl oldu? Ücreti ne kadardı kaç günde iyileştinşz?
Çok geçmiş olsun gözün aydınBugün oldu daha cnm. Bayraklıda izmir sünnet kliniği yerin ismi. Gelmeden fitil uygulayın dediler evde ağrı kesicimiş. Ordada lokal uyuşturdular pipiyi. İşlem kısa sürüyor 15 20 dakka bişiy. Bugün geçti çok şükür bu saate kadar çok huysuzlanmadı. Salı kontrol bide bir ay sonra kontrolümüz var. Fiyatı nakit 1200 karta 1300.ben karttan çektirdim. Bide sünnet sonrası için kremi var onuda ordan aldım oda 50 TL di. 1350 ye geldi yani.
Rica ederim bak bakalım olmazsa atarız yineAa geçmişe bakayım. Bulamazsam yine yazarım teşekkürler :)
İlk zamanlara göre daha iyiyim şiddetli baş ağrım vardı. Yüzüm gözlerim boğazım ağrıyordu. Onlar geçti . Önce sinüzit ağrısı diye düşündüm. Ama tat ve koku gidince üstüne de aşırı halsizlik eklenince endişelenmeye başladım. Birde sürekli terliyorum bir anda sırılsıklam oluyorum sonra üşüme geliyor. Bu belirtileri ben eşim ve ablam aynı anda yaşıyoruz . Dengemiz bozuldu iyice. Emzirmeden dolayı ilaç vs. içmiyorum. Testi yeni aldılar diye biliyorum önceden yapıyorlardı.İnşallah canım değilsinizHerkese bu testlerin yapılması gerekli öyle zannediyordum özel hastaneler de daha kolay ulaşılıyor dye biliyordum böyle olması gerçekten saçmalıkkkkkk...!
Kanser hastalığı çok zor tamamen bağışıklık çöküyor babam da hala kemoterapi görüyor Rabbim onları korusunCanım sen kendini takip et durumunda başta hissettiğinle daha fazla kötüleşme durumun var mı ? Ayrıca bişey tavsiye edicem duymuşsundur belki bu virüs için kullanılan ilaç var plaquenil(kinin) hapı bu madde tonikler de de bulunuyor,dktora gözüküne kdr içebilirsin.
Arkadaşına geçmiş olsun. Bizde ateş yok o yüzden gitmedik. Burda bir özel hastane var. Arkadaşın yakında mi oldu bu testi. Haberlerde okumuştum ayrıca ablam Ankara’da özel hastaneye gitti testi aldılar bizden diye doktor söylemiş. Devlete yönlendirmiş.Canım içini ferah tut inşallah öyle bişey yoktur. Ama bizim Bi arkadaşımız 2 gün yüksek ateşle evde yattı şüphelendiler özel hastaneye gitti hem corona testi hemde antikor testi yaptılar. Antikor testini hemen hemen her özel yapıyor diye biliyorum. Birkaç hastaneye sor istersen.
Buldum Milena :)selozy 26. Hafta
anneyle babayı da içeri alıyorlar sünnet olurken sünnet işleminden Bi 15 dakka önce 4 yerden iğne yaptı pipiynin uyuşturdu doktor. Çişini rahat yapıyo cnm dün den beri.Çok geçmiş olsun gözün aydınBazen aç gelin diyen yerler duymuştum anestezi için. Yaparlrken durdu mu çok bağırdı mı Sizin yanınızda mı yapılıyor? Eve geldiğinde falan çiş yaparken ağladı mı?Bir de iyileşme süreniz kaç gün olacak acaba.? Ay ne soru sordum
Aryada da başladı bana değilde teyzesine ağlıyo elinden bişeyi alınca ağlıyo bunlar yeni huylarKaan artik mesafeleri algilayabiliyo atagimizin yeni programi hayirli ugurlu olsun. Sorun su ki anneden ayrilinca aglarlar normalde benim sipam odadan dayisinin ve dedesinin cikmasina agliyo
Gözünüz aydın canım geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersin inşallahBu sabah sünnet oldu oğluşum kızlar. Çok şükür korktuğum kadar ağlamadı. İzmir de sünnet yaptıracaklara İzmir sünnet kliniğini önerebilirim. Çok temiz çok ilgili bir yer. Banada @Qiremimmm tavsiye etmişti burada. Onada teşekkür edeyim burdan. İnşallah üç dört güne iyileşir oğluşum
Cnm mesajları karıştırdınız galiba şüphe duyan arkadşımız A Alisdendef inşallah onun da birşeyi yoktur.Çok şükür negatif çıktı. İki gün ara ile iki test yaptılar emin olmak için. Ama ilk testten sonrada karantinaya falan alırlar diye düşünmüştük ama ilaç verip eve göndermişler. İnşallah sizinde birşey çıkmaz
Ablanız testi yaptırabildi mi ? İnşallah onun negatif çıkar da hepinizin içi rahat eder canım korkmakta haklısın üçünüzün aynı belirtileri yaşaması inşallah tesadüftürİlk zamanlara göre daha iyiyim şiddetli baş ağrım vardı. Yüzüm gözlerim boğazım ağrıyordu. Onlar geçti . Önce sinüzit ağrısı diye düşündüm. Ama tat ve koku gidince üstüne de aşırı halsizlik eklenince endişelenmeye başladım. Birde sürekli terliyorum bir anda sırılsıklam oluyorum sonra üşüme geliyor. Bu belirtileri ben eşim ve ablam aynı anda yaşıyoruz . Dengemiz bozuldu iyice. Emzirmeden dolayı ilaç vs. içmiyorum. Testi yeni aldılar diye biliyorum önceden yapıyorlardı.
Ablam özel hastanede KBB’ye gitmişti. O antibiyotik başlamıştı o bitmiş kendini eskiye nazaran daha iyi hissediyormuş. Kötüleşseydi şehir hastanesinde göğüs uzmanına gidecekti. Sanırım gitmeyecek haliyle test yapılamayacak. Bizimde iki hafta olacak ateş vs. olmadığı için sağlık kuruluşuna başvurmacağız. Biz birşey geçirdik ama halen koku tat almasam da ne geçirdiğimiz muamma kalacakAblanız testi yaptırabildi mi ? İnşallah onun negatif çıkar da hepinizin içi rahat eder canım korkmakta haklısın üçünüzün aynı belirtileri yaşaması inşallah tesadüftür
Sabir arkadasim daha dur bismillah yeni basladinizKızlar bizim Deniz inatçı çıktı bir gram tuvalete çiş yapmıyor. Oğlum nere yapacaksın diyorum gülerek üstüme diyorve üstüne yapıyor alıştırma külodunu bez sandı galiba yarın naylon bezi bağlayacağım artık. Çoktan pes edecem de dişimi sıkıp bitirmek istiyorum bu süreci. Alınacak diye kaşımı bile karartmıyorum ama adam bildiğiniz inatçı kayınpederime çekmiş
Çocuk yetiştirmek sabır işi gerçekten. Özellikle hasta olunca daha bir zor. Çocukların yaşı yakın olunca hangisiyle ilgilenecem şaşırıyorum. Denizde kızı alınca kucak istiyor bazen. Onun filesini emiyor. Birşeyler anlatıyor evet demekten bir hal oluyorum. Çenemi tutup ona baktığım halde kendine çevirmeye çalışıyor. Deniz Yüksek enerji gerektiren bir çocuk . Öyküde biberon almıyor bir yere gidersem koştur koştur geri dönüyorum. Sürekli beni istiyor. Geliyorum ki bağıra bağıra ağlıyor gözünde bir damla yaş yokSabir arkadasim daha dur bismillah yeni basladiniz
Once artik neden beze yapmayacagini anlayacak sonra tuvaleti gelince tuvalete kadar tutmasini ogrenecek pat diye hemen olmuyo haliyle