Dün yine tüm gün uyumadı. Hadi buna alışığız ama sürekli ya vızırdadı ya ağladı. Akşam 9 da uyudu ama gece sürekli uyandı,memeyi bazen aldı bazen almadı. Ağlayıp durdu meme ucumu sıkıştırıp çekti kafa attı. Beni dövecek yaSorun nedir
Şuan bende aynısını düşünüyorum korkuyorum zaten normal de de çok ağlıyor ilgi aşığı bir oğlum var kucakta geziyorTesekkur ederiz :)
Bizim sunnetimiz gaz problemimizden bin kat daha iyi gecti diyebilirimcok korkuyodum burnumuzdan gelecek saniyodum ama ilk gun biraz agladi cisini falan yaparken sonrasi cok rahatti sanki hic sunnet olmamis gibi yine hoplayip zipliyodu hatta surekli yuz ustu donmeye calisiyodu ben izin vermedim 4 gun :)
Rica ederim inşallah benmkiyle beraber tüm bebişler rahatça dişlerni çkartırlarBen kullanmayacaktım ama bayağı huzursuz artık mecbur alacam teşekkür ederim Bilgi için hayırlısıyla Çıkar sizinde inşallah
Dişten benceDün yine tüm gün uyumadı. Hadi buna alışığız ama sürekli ya vızırdadı ya ağladı. Akşam 9 da uyudu ama gece sürekli uyandı,memeyi bazen aldı bazen almadı. Ağlayıp durdu meme ucumu sıkıştırıp çekti kafa attı. Beni dövecek ya
Sabah da 6da güne başladı. Hiçbir şekilde mutlu olmuyor. Altını değiştirmem bile on beş dakika sürdü ya. Sürünüyor kaçıyor. Tuttum diye katılarak ağlıyor
İns canimŞuan bende aynısını düşünüyorum korkuyorum zaten normal de de çok ağlıyor ilgi aşığı bir oğlum var kucakta geziyorinşallah sizin gibi kolayca atlatırız
Canım bize eczacı 6 defa kullanablrsnz demşti aralarında en az 2 saat geçicek ama ben hiç o kdr kullanmadm genelde 3 4 saati geçirdim gece uyumadan mutlaka yaptım. Günde toplasam en fazla 3 ya da 4 kez verdm cnm.Zaten anlıyorsn elleri devamlı dişindeyse huzursuzsa hemen yapıyorum.Evet cnm hepsinn içeriği temiz değil tetagil o yönden çok iyiarasimmmm tetagili günde kaç kez kullanıyosun canım ?
Calpolün jelini kullanıyodum ama içeriğine bakmak aklıma gelmedi tabi sonra arkadaşım tetagili verdi dene diye jel kullanmada dedi bi kaç kez kullandım ama 3 haftadır hiç diş için bişey kullanmıyorum
Sonra mühendis oğluna baktım öneriyomuş onu,
Calpolünde içeriği temiz değilmiş neyse ki çok geçmeden öğrenmiş oldum ☺
Biz de aynısını iki gecedir yaşıyoruz meme verdm durmadı hala uyumuyordu artık 1,5 saat ayağımda salladım uykusuzum ve 6 da uyandı diş geliceksen gel artıkkkk dyorummmmDün yine tüm gün uyumadı. Hadi buna alışığız ama sürekli ya vızırdadı ya ağladı. Akşam 9 da uyudu ama gece sürekli uyandı,memeyi bazen aldı bazen almadı. Ağlayıp durdu meme ucumu sıkıştırıp çekti kafa attı. Beni dövecek ya
Sabah da 6da güne başladı. Hiçbir şekilde mutlu olmuyor. Altını değiştirmem bile on beş dakika sürdü ya. Sürünüyor kaçıyor. Tuttum diye katılarak ağlıyor
Teşekkür ederim canım teyzeme gidicem kaşta yaşıyo bayada kalıcam orda bu tür şeyleri bulmak zor herşeyi düşünüp yanımda bulundurmaya çalışıyorum bunuda alıyım ne olur ne olmaz, Maması bile yokmuş stok yaptım resmenCanım bize eczacı 6 defa kullanablrsnz demşti aralarında en az 2 saat geçicek ama ben hiç o kdr kullanmadm genelde 3 4 saati geçirdim gece uyumadan mutlaka yaptım. Günde toplasam en fazla 3 ya da 4 kez verdm cnm.Zaten anlıyorsn elleri devamlı dişindeyse huzursuzsa hemen yapıyorum.Evet cnm hepsinn içeriği temiz değil tetagil o yönden çok iyi
Yap canım stoklaTeşekkür ederim canım teyzeme gidicem kaşta yaşıyo bayada kalıcam orda bu tür şeyleri bulmak zor herşeyi düşünüp yanımda bulundurmaya çalışıyorum bunuda alıyım ne olur ne olmaz, Maması bile yokmuş stok yaptım resmen
Huysuz tatlı bebelerBizimki bence dişten değil diş kendini belli ediyor. Hiçbir kategoriye girmeyen huysuzluk :)
Canım tabiki müsait olunca hemen atarım.Milena35
Milenacım bize şu 26.haftada biten atakla ilgili kısmı gönderebilir misin? Belki daha iyi anlar daha iyi çözüm üretirim. Çıldırmak üzereyim :/
Acaba hangi özellik yükleniyorBizimki bence dişten değil diş kendini belli ediyor. Hiçbir kategoriye girmeyen huysuzluk :)
Bu kadar huysuzluğun üzerine direkt koşmasını ve dile gelip annecim kusura bakma biraz saçmalamadım demesini bekliyorumAcaba hangi özellik yükleniyor
Kiz ben napiyim benimki dogdugu gunden beri agliyo susmadanBu kadar huysuzluğun üzerine direkt koşmasını ve dile gelip annecim kusura bakma biraz saçmalamadım demesini bekliyorum
Ay sorma yaKiz ben napiyim benimki dogdugu gunden beri agliyo susmadansaka bir yana gercekten bazen kafam kaldirmiyo insan bunaliyo Allah hepimizin yardimcisi olsun
Selozy o kadar güldüm kiBu kadar huysuzluğun üzerine direkt koşmasını ve dile gelip annecim kusura bakma biraz saçmalamadım demesini bekliyorum
Veriyorum. Sarmısak hep koyuyordum şimdi soğan da ekledimselozy sen sarımsak soğan veriyormuydun denize bende şimdi kabak ve patates pişiriyprum içine minnak bir diş sarımsak rendeledim versem mi bilemedim