2020 Şubat Anneleri

Koku ve tat kaybi coronoda var
Her ihtimale karsi sizde bir test yapin bence evde bebek ve kucuk cocuk var
Korona virüs kapmış llma ihtimaliniz var ama eğer öyleyse de ağırlaşmadan geçireceksiniz demek ki. Çocuklar kolay atlatır endişelenmeyin. Geçmiş olsun
İnş. Corona değildir. Olsakta ağır bir semptom olmadan (şiddetli geçmeyen baş ağrısı Yüksek ateş, boğaz ve göğüs ağrısı gibi ) test yapmıyorlarmış. Teste ulaşmak maalesef çok zor. 112’yi arıyormuşsun gelip alıyorlarmış. Ama muhtemelen bir dizi soruya muhatap olmadan gelip almazlar. Ama tedavi ile ilgili bir sürü spekülasyonlar var. İnsanlar tedaviden kaçmak için evinde geçirip atlatmaya çalışıyor deniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ablam muhtemelen eşinden kaptı o hafif şekilde atlatmış ama bizimki uzun sürüyor. Tek korkum hastalık varsa birden ağırlaşıp çocuklarımdan ayrı kalmak.

Hastalık hızlı ilerliyor şimdiye kadar ağırlaşırdınız. Bence problem olmayacak içini ferah tut

Umarım değildir, annemlerin bodrum katında çıkmış ailece 3 çocuğuda var ara ara öksürükleri oluyodu onun dışında hafif geçirdiler büyük bi kızı vardı o daha hafif miş sanırım negatif olmuş testleri bizde girip çıkarken çok dikkat ettik bu durumda,
Böyle giderse geçirmeyen kalmıcak gibi görünüyo korkmuyo değilim bizler genciz bebekler veya bizler normal atlata biliriz korkum kalmadı eskisi gibi ama,
Babam annem vs büyüklerimiz bunlar daha çok korkutuyo artık Rabbim korusun
Şuanki vaka sonuçları beni hiç tatmin etmiyo koronanın ilk zamanıda annemdeydim ambulans sesi duyardık hep, şuanda annemdeyim daha fazla duruyoruz bu arada vakaların en yoğun olduğu bölge diye geçiyo burası değişen pek bişey yok burda o yüzden hiç inanmıyorum turizmi engellememek için açıklamıyolar piyasa hareketlensinde ne olursa olsun,
Test için bu kadar belirti beklemelemeri çok saçma zaten, belki bi çok insana bu şekilde yapmadıkları için evde geçirdi haberleri yok dikkat etmedikleri için yayılmasına sebep oldu bilemeyiz ki
Anne annem kayseri şehir hastanesinde 3 hafta olucak bypass olucak olamıyo doktor korona artışı ve yoğun bakımın doluluğu yüzünden durdurmuş ameliyatları bi nebze almaya karar vermiş oda kendi hastası servise çıkınca sırayla alıyo annemde orda perişan oldular resmen haftalardır yani kayserideki koca şehir hastanesinin yoğun bakımı doluyosa bi şeylerde terslik var hakkımızda hayırlısı
Ne uzun yazmışım yaa

İnşallah değildir sen kendini takip et bu testi özel hastaneye de gtsen yapmazlar mı Allah korusun ama varsa bişey ilacını verseler daha iyi değil mi !... bazen eve de gnderilen hastalar oluyormuş ilaçlarını kullanıyorlrmış Rabbim ayrı koymasın evlatlarınzdan aklınıza getirmeyn byle şeyleri

Aynen valla emzirme dönemi daha zor bence bide eve tıkıldık kaldık. Şuan ben doğum yaptığım kilodan daha fazlayım

İnş. Değilizdir çünkü insan teşhis konmayınca günlük hayatına devam ediyor. Haliyle temas ettiğin herkes risk altında oluyor. Umarım ailemden birine de bulaşmamıştır. Babam akciğer kanseri geçirdi maalesef özel hastaneler yapamıyor bu testi. Test ve tedavi ücreti neyse isteyen özel hastanede yaptıramıyor çok ilginç. Bence her isteyene test ve tarama yapılması lazım. Böyle çabucak yayılan bir virüs için testi ulaşılamaz yapmak bana pek mantıklı gelmiyor. Aman dinleneyim geçer denilecek bir hastalık değil ki bu. Hemşiremiz bize bile test yapmıyorlar dedi. Aman sakın kalabalık yerlere çıkma ikinci dalga yaşanıyor gibime geliyor dedi. Yaşananları çok ilginç buluyorum. Açıklamalar beni kesinlikle tatmin etmiyor.

İnşallah canım değilsinizHerkese bu testlerin yapılması gerekli öyle zannediyordum özel hastaneler de daha kolay ulaşılıyor dye biliyordum böyle olması gerçekten saçmalıkkkkkk...!
Kanser hastalığı çok zor tamamen bağışıklık çöküyor babam da hala kemoterapi görüyor Rabbim onları korusun Canım sen kendini takip et durumunda başta hissettiğinle daha fazla kötüleşme durumun var mı ? Ayrıca bişey tavsiye edicem duymuşsundur belki bu virüs için kullanılan ilaç var plaquenil(kinin) hapı bu madde tonikler de de bulunuyor,dktora gözüküne kdr içebilirsin.

Canım içini ferah tut inşallah öyle bişey yoktur. Ama bizim Bi arkadaşımız 2 gün yüksek ateşle evde yattı şüphelendiler özel hastaneye gitti hem corona testi hemde antikor testi yaptılar. Antikor testini hemen hemen her özel yapıyor diye biliyorum. Birkaç hastaneye sor istersen.

Evet ya böyle olması gerekiyor özel hastanelerin yapması gerekli çok geçmiş olsun arkadşınıza nasl şmdi iyi mi durumu kurtuldu mu?

Kızlar yumurta veriyor musunuz? Veriyorsanız kaçıncı günde başladınız

Evet ya böyle olması gerekiyor özel hastanelerin yapması gerekli çok geçmiş olsun arkadşınıza nasl şmdi iyi mi durumu kurtuldu mu?
Çok şükür negatif çıktı. İki gün ara ile iki test yaptılar emin olmak için. Ama ilk testten sonrada karantinaya falan alırlar diye düşünmüştük ama ilaç verip eve göndermişler. İnşallah sizinde birşey çıkmaz

Canımm hayırlı olsun inşallah çabuk atlatırsınız darısı başımıza

Gecmis olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…