2020 Şubat Anneleri

Bize patates ve seftali kabiz yapti. Seftalinin kabiz yapacagini hic dusunmezdim ama yapiyomus teyzem soyledi inanmadim netten baktim bazi bebeklere kendide suyuda kabiz yapiyomus 🤦🏻‍♀️
Kabiz olan bebege ne yedirilir kismindan kayisiyi buldum 1 tane kayisiyi annem pure yapti yedirdi 2 saat sonra cok sukur yapti macun kivaminda ikina ikina kipkirmizi oldu evladim. Sizde kabizlik yasarsaniz kayisi aklinizda bulunsun.
O durumu bizde yaşadık çocuğum ağlaya ağlaya bir hal oldu. Hemen kayısı aldırdım dediğin gibi macun kıvamında yaptı.

Kızlar ben nere gidem bu kilolarla. Bugün düğün için elbise baktım. Hep kilolu oldum hepsinde. En son bir tane buldum onunda göğsü zor kapandı ama kocaman destekli sütyen giymişim. O zor kapananı aldım düğüne kadar ekmek vs. yemeyip dikkat edersem rahat olur diye düşündüm. O beğendiğimi trendyoldan 100 lira ucuza bulmuş kardeşim ben denerken hemen onu sipariş verdik 🤣

Kızlar ben nere gidem bu kilolarla. Bugün düğün için elbise baktım. Hep kilolu oldum hepsinde. En son bir tane buldum onunda göğsü zor kapandı ama kocaman destekli sütyen giymişim. O zor kapananı aldım düğüne kadar ekmek vs. yemeyip dikkat edersem rahat olur diye düşündüm. O beğendiğimi trendyoldan 100 lira ucuza bulmuş kardeşim ben denerken hemen onu sipariş verdik 🤣
Valla evdeyken çok sıkıntı olmuyor bu kilolar da biryere giderken insan depresyona giriyor önümüz bayram eski kıyafetlerim olacak mi bilmiyorum herkes kilo almış diyecek filan 😩🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Çok kötü çooook

Ben yaklaşık bir aydır her gün bir saat yürüyorum. Deniz arabada dursa daha fazlasını da yaparım ama malesef. Şimdi yeni yeni etkisini görmeye başladım göbeğim küçülüyor sanki.

Yeni dogum yaptik kizlar verilir elbet kilolar 😃
Bende 1 yasini sabirsizlikla bekliyorum hedefim evlendigim kiloya geri donmek 🤣
Kiloya laf soyleyen insanlarda yeni dogum yaptigimizi bilmiyor mu sanki keske dogumla bitse bunun emzirme sureci var ne yapalim yanii :ukala::ukala:

Dün yine tüm gün uyumadı. Hadi buna alışığız ama sürekli ya vızırdadı ya ağladı. Akşam 9 da uyudu ama gece sürekli uyandı,memeyi bazen aldı bazen almadı. Ağlayıp durdu meme ucumu sıkıştırıp çekti kafa attı. Beni dövecek ya :KK70:
Sabah da 6da güne başladı. Hiçbir şekilde mutlu olmuyor. Altını değiştirmem bile on beş dakika sürdü ya. Sürünüyor kaçıyor. Tuttum diye katılarak ağlıyor :KK43:
Ooo diş mi acaba

Ağrısı yok. 26.haftada sıçrama var onu yaşıyoruz sanırım. Doğması gereken haftaya göre atağın sonundayız.
Bizde 26. Atak haftasını yaşıyoruz 4 gündür huysuz ve 4 fün olmuş başlayalı bugün baktım 10 gün var 🤦🏻‍♀️ Ağla ağla sürekli ağlamaklı
İştahta gitti mamasını içmiyo yoğurt yemedi bugün sadece sabah kahvaltını ve kayısı şeftali yedi şükrediyorum 1 ay değil arya hepsini aynı zamanda yaşıyo çünkü 1 aysa 1 ay sürüyo bi öncekinde perişandım 🤦🏻‍♀️

Bizde 26. Atak haftasını yaşıyoruz 4 gündür huysuz ve 4 fün olmuş başlayalı bugün baktım 10 gün var 🤦🏻‍♀️ Ağla ağla sürekli ağlamaklı
İştahta gitti mamasını içmiyo yoğurt yemedi bugün sadece sabah kahvaltını ve kayısı şeftali yedi şükrediyorum 1 ay değil arya hepsini aynı zamanda yaşıyo çünkü 1 aysa 1 ay sürüyo bi öncekinde perişandım 🤦🏻‍♀️
Atak birkaç hafta sürüyor ama fırtınalı hafta olarak 25le 26yı gösteriyor . Zaten tahmini doğum tarihlerimiz yakındı :)

Yeni dogum yaptik kizlar verilir elbet kilolar 😃
Bende 1 yasini sabirsizlikla bekliyorum hedefim evlendigim kiloya geri donmek 🤣
Kiloya laf soyleyen insanlarda yeni dogum yaptigimizi bilmiyor mu sanki keske dogumla bitse bunun emzirme sureci var ne yapalim yanii :ukala::ukala:
Biliyorlar emzirirken vermesi lazım demekki çok yiyor diyen mi dersin. Millet konuşacak illaki birşey buluyor. Sanki kendileri sıfır beden 🥴

Kızlar biz iyileşemedik. Ankara’da dönüşte ablama uğramıştık hastaymış gribim demişti. Oda hala iyileşemedi. Ondan bulaştı birşeyler çünkü benzer şeyler yaşıyoruz. 1haftadır koku ve tat almıyorum herşeyin tadı aynı çok yorgunuz hiç halimiz yok. Ablam Özel hastaneye gitti. Biz korona testi yapamıyoruz elimizden aldılar ilaç yazayım geçmezse şehir hastanesinde göğüste tomoğrafi çektirin demiş. Bu işlemlere ne zaman sıra gelir ki. Gelene kadar baya çekmiş belkide geçirmiş olacak. Gripse Ben hiç böyle uzun süren grip olmadım burnumuz da akmıyor.

Keyfimiz yerinde :)

Eklentiler

• Screenshot_20200724-203634040_1.jpg
    Screenshot_20200724-203634040_1.jpg
    191,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar biz iyileşemedik. Ankara’da dönüşte ablama uğramıştık hastaymış gribim demişti. Oda hala iyileşemedi. Ondan bulaştı birşeyler çünkü benzer şeyler yaşıyoruz. 1haftadır koku ve tat almıyorum herşeyin tadı aynı çok yorgunuz hiç halimiz yok. Ablam Özel hastaneye gitti. Biz korona testi yapamıyoruz elimizden aldılar ilaç yazayım geçmezse şehir hastanesinde göğüste tomoğrafi çektirin demiş. Bu işlemlere ne zaman sıra gelir ki. Gelene kadar baya çekmiş belkide geçirmiş olacak. Gripse Ben hiç böyle uzun süren grip olmadım burnumuz da akmıyor.
Koku ve tat kaybi coronoda var 🙄
Her ihtimale karsi sizde bir test yapin bence evde bebek ve kucuk cocuk var

Korona virüs kapmış llma ihtimaliniz var ama eğer öyleyse de ağırlaşmadan geçireceksiniz demek ki. Çocuklar kolay atlatır endişelenmeyin. Geçmiş olsun

X