2020 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canım inşallah darısı bizim başımıza olsun benm de hep aklım orda yani sonuçta yapılıcak yaptırıp kurulmak istiyorum demek ki tam iyileşmesi kaba taslak bir 15 günü buluyor. Gurbette yaşıyorum tek başıma baş edemem eşim de izin kullandığı zaman en iyisi sünnet ettirmek hem yardımcı da olur bana inşallah kolay atlatırız çok ağrı sızı yaşamaz

Tesekkur ederiz :)
Bizim sunnetimiz gaz problemimizden bin kat daha iyi gecti diyebilirim cok korkuyodum burnumuzdan gelecek saniyodum ama ilk gun biraz agladi cisini falan yaparken sonrasi cok rahatti sanki hic sunnet olmamis gibi yine hoplayip zipliyodu hatta surekli yuz ustu donmeye calisiyodu ben izin vermedim 4 gun :)

Aaaa ne güzel maşallah bizimki desteksiz zor duruyor 2 saniye sürüyor yan yatıyor hemen ben geç başladım 5.5 da başladım çalışmalara ondan sanırım yürüten şuan için bize uzak .

Keşfeder yakında şimdikiler uyanık

Ben kullanmayacaktım ama bayağı huzursuz artık mecbur alacam teşekkür ederim Bilgi için hayırlısıyla Çıkar sizinde inşallah

bence en garantisi kondom,igneyi tavsiye etmemisti benim doktor,sebebini anlatmisti ama hatirlamiyorum
eger spiral taktiricaksanda suresini asla gecirmemek gerekiyor,5 yillik taktirirsan 4.5 yil sonra gidip kontrol ettirmek gerekiyor.
bunlardan dolayi tuplerimi baglattim
tabi sizin ilk cocugunuz ,ilerde belki bir kardesi olsun istersin

Bizim geçtiğimiz hafta 1 gün ara ile alt iki dilimiz çıktı tam sevinip çok sükür huysuzluk bitti derken daha da tavan yaptı
Maşallah bizimde ikinci kabardı çıkacak herhalde uyumak işkence oldu artık garibime ((
Epeydir oturuyor ama dik değil. Kendi bacaklarına dayanıyor :)
20 gün kadar önce doktor dişleri çıkmak üzere dedi,gelen giden yok.
Zor durumlar için jel bulunduruyorum nurse harveys,ama uzun zamandır sürmedim.
Bizimkide öne eğiliyor zaten bir öne gitme isteği dik oturacağını sanmam

teşekkür ederim Bilgi için uykusuz gecenin ardından merhaba ben geldim diyebilir

Bir arkadasin bebeginin cikmisti adini unuttum.
Hayirli olsun, darisi basimiza damaklar cok kabarik ama hala patlak verip cikamadilar ben basta jel kullaniyodum ama tetagil kullaniyoruz simdi
Hayırlısıyla Çıkar inşallah sizinde cidden zormuş

arasimmmm tetagili günde kaç kez kullanıyosun canım ?
Calpolün jelini kullanıyodum ama içeriğine bakmak aklıma gelmedi tabi sonra arkadaşım tetagili verdi dene diye jel kullanmada dedi bi kaç kez kullandım ama 3 haftadır hiç diş için bişey kullanmıyorum
Sonra mühendis oğluna baktım öneriyomuş onu,
Calpolünde içeriği temiz değilmiş neyse ki çok geçmeden öğrenmiş oldum

Ablam ameliyathane hemşiresi doktorun bağlama şekli önemli zamanla tüpler tekrar açılabilirmiş. Doktorla konuşurken yorum yapmışlar aklında kalmış. Ama ne kadarlık bir oranla açılır birşey demedi.
2016 yılında düşük yapınca tekrar olmasını o kadar istiyordum ki. Şimdi de düşüncesini bile aklıma getirmek istemiyorum. İnsanoğlu işte kavuşunca kıymeti mi azalıyor nedir

Bizimki de oturma işini sevdi. Poposunu kaldırıp geriye gidiyor dönerek halıdan sürekli çıkıyor. Bence bir haftaya dizlerinin üzerinde sabit duracak. Emekleyince yandım artık sağdan soldan toplarım çocukları oturtunca Abisinin oyuncaklarına vurup duruyor. Abisi ilgi göstermeye sevmeye öpmeye başladı. Elinden oyuncağı alınca ağlıyorsa hemen geri veriyor. Güldürmeye çalışıyor. Çocuklarımın anlaşmaya başlaması çok güzelmiş. Öykü sadece beni istiyor babası ve Deniz hariç herkesi yabancı olarak görüyor. Denizde hala tanımadığı insanları yakını gibi görüp bağ kurmaya çalışıyor. Geçen gün parkta yaşlı bir teyzeyi annem sanmış kadına neler etmiş. karşıma alıp uzun uzun anlattım. Yabancı insanlarla konuşmak elini tutmak kucak istemek yok ,no hayır ,dedim. Gülüp durdu. Mene yok diye bu akşam dalga geçti benimle sıpa Sadece baba ve annenin elini tutabilirsin diye uzun uzun anlattım. Kafasına işleyene kadar anlatmalıyım. Yoksa yaşlı teyzenin peşine takılıp gidecek benim oğlan

Aynen bende ilk olunca çekilmiyor demiştim. Adet olmamak güzelmiş hatta erken menopoz’a mı girdim diye düşünürken sistem çalışmaya başladı
vallahi eski duzene donduk
Ben 5. Olucam galiba çekilmiyo gerçekten

ilk kizimda bende direk olmaya baslamistim.her hamilelik farkli oluyormus,bastan sona hersey farkli gelisti

cok dogru canim ,teknik onemli,benimkiler asla acilmayacak sekilde yakildi.bu durumda da hamile kalirsam cocugu getirir sana birakirim dedim doktora ,kendinden cok emin valla gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…