Çok geçmiş olsun canım inşallah darısı bizim başımıza olsun benm de hep aklım orda yani sonuçta yapılıcak yaptırıp kurulmak istiyorum demek ki tam iyileşmesi kaba taslak bir 15 günü buluyor. Gurbette yaşıyorum tek başıma baş edemem eşim de izin kullandığı zaman en iyisi sünnet ettirmek hem yardımcı da olur bana inşallah kolay atlatırız çok ağrı sızı yaşamazOncelikle ne kadar erken yaptirabilirseniz o kadar iyi diyorum.
Bizimkisi lokal oldu pipiden igneyle uyusturuldu 15 dk icinde oldu bitti. Lazer ile kesim yapildi ilk 2 gun cok şişikti yakildigi icin su toplamis gibi duruyordu ama sonradan indi şişler ve 5. Gunde neredeyse iyilesmisti. 12. Gunde 2 dikisimiz dustu bile simdi geriye 2 dikis kaldi onlarda duser 1 2 gune. Valla uzerimden buyuk bir yuk kalkti rahatladim ben.
Tesekkur ederiz :)Çok geçmiş olsun canım inşallah darısı bizim başımıza olsun benm de hep aklım orda yani sonuçta yapılıcak yaptırıp kurulmak istiyorum demek ki tam iyileşmesi kaba taslak bir 15 günü buluyor. Gurbette yaşıyorum tek başıma baş edemem eşim de izin kullandığı zaman en iyisi sünnet ettirmek hem yardımcı da olur bana inşallah kolay atlatırız çok ağrı sızı yaşamaz
Aaaa ne güzel maşallah bizimki desteksiz zor duruyor 2 saniye sürüyor yan yatıyor hemen ben geç başladım 5.5 da başladım çalışmalara ondan sanırım yürüten şuan için bize uzak .Bizimki oturuyor artık şükür. 4,5 aylıkken başladım destekli oturtmaya artık kendisi oturuyor tabi arada dengesini kaybediyor ama gün geçtikçe daha iyi oluyor
Bugün yürüteç aldık oyuncaklarıyla oynuyor sadece yürümeyi akıl edemiyor
Ben kullanmayacaktım ama bayağı huzursuz artık mecbur alacam teşekkür ederim Bilgi için hayırlısıyla Çıkar sizinde inşallahHayırlı olsun canım dişiniz inci gibi dişleri olsun...bizde dört gözle diş bekliyoruzama hala gelen yok dün gece baya huzursuzdu 6 kez uyandı sersem gibiyim resmen sanırım diş gelicek inşallah bekliyoruz.
Biz jel değil de toz granül kullnıyoruz içeriği de oldukça doğal katkı maddesi içermiyor tetagil markası
bence en garantisi kondom,igneyi tavsiye etmemisti benim doktor,sebebini anlatmisti ama hatirlamiyorumBana spiral taktırmak hiç makul gelmiyor, ikinci bi yöntem kullanacaksam değmez.
İlk evlendiğimde hap kullandım, varis yaptı. Doğum sonrası kondom kullandık ama sürekli kullanmayı tercih etmem. Geriye ne kalıyor iğne mi denesem acaba :/
Maşallah bizimde ikinci kabardı çıkacak herhalde uyumak işkence oldu artık garibimeBizim geçtiğimiz hafta 1 gün ara ile alt iki dilimiz çıktıtam sevinip çok sükür huysuzluk bitti derken daha da tavan yaptı
Bizimkide öne eğiliyor zaten bir öne gitme isteği dik oturacağını sanmamEpeydir oturuyor ama dik değil. Kendi bacaklarına dayanıyor :)
20 gün kadar önce doktor dişleri çıkmak üzere dedi,gelen giden yok.
Zor durumlar için jel bulunduruyorum nurse harveys,ama uzun zamandır sürmedim.
Hayırlısıyla Çıkar inşallah sizinde cidden zormuşBir arkadasin bebeginin cikmisti adini unuttum.
Hayirli olsun, darisi basimiza damaklar cok kabarik ama hala patlak verip cikamadilarben basta jel kullaniyodum ama tetagil kullaniyoruz simdi
İnsaAllah ya. Umarim geceleri saat basi aglayarak uyanmalari distendir. Emzirmedende asla susmuyo acta degil eminim yani acliktanda yapmiyo bu sekilde de iyice gece saat basi emmeye alisacak diye korkuyorumHayırlısıyla Çıkar inşallah sizinde cidden zormuş
Ben 5. Olucam galibaregl oldum aylar sonra,unutmusum vallabu sicakta da hic cekilmez simdi
Ablam ameliyathane hemşiresi doktorun bağlama şekli önemli zamanla tüpler tekrar açılabilirmiş. Doktorla konuşurken yorum yapmışlar aklında kalmış. Ama ne kadarlık bir oranla açılır birşey demedi.bence en garantisi kondom,igneyi tavsiye etmemisti benim doktor,sebebini anlatmisti ama hatirlamiyorum
eger spiral taktiricaksanda suresini asla gecirmemek gerekiyor,5 yillik taktirirsan 4.5 yil sonra gidip kontrol ettirmek gerekiyor.
bunlardan dolayi tuplerimi baglattim
tabi sizin ilk cocugunuz ,ilerde belki bir kardesi olsun istersin
Aynen bende ilk olunca çekilmiyor demiştim. Adet olmamak güzelmiş hatta erken menopoz’a mı girdim diye düşünürken sistem çalışmaya başladıregl oldum aylar sonra,unutmusum vallabu sicakta da hic cekilmez simdi
vallahi eski duzene dondukAynen bende ilk olunca çekilmiyor demiştim. Adet olmamak güzelmiş hatta erken menopoz’a mı girdim diye düşünürken sistem çalışmaya başladı
Ben 5. Olucam galibaçekilmiyo gerçekten
cok dogru canim ,teknik onemli,benimkiler asla acilmayacak sekilde yakildi.bu durumda da hamile kalirsam cocugu getirir sana birakirim dedim doktora ,kendinden cok emin valla gorucezAblam ameliyathane hemşiresi doktorun bağlama şekli önemli zamanla tüpler tekrar açılabilirmiş. Doktorla konuşurken yorum yapmışlar aklında kalmış. Ama ne kadarlık bir oranla açılır birşey demedi.
2016 yılında düşük yapınca tekrar olmasını o kadar istiyordum ki. Şimdi de düşüncesini bile aklıma getirmek istemiyorum. İnsanoğlu işte kavuşunca kıymeti mi azalıyor nedir
Sorun nedirMilena35
Milenacım bize şu 26.haftada biten atakla ilgili kısmı gönderebilir misin? Belki daha iyi anlar daha iyi çözüm üretirim. Çıldırmak üzereyim :/