Hos bir urun degil evet hatta sinir bozucuYan etkisi olamaz zaten doğal ilişkiyi engelleyerek koruyor.
Iıhhh benlik değil
Daha çok cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak amaçlı üretilmiş bir ürün, korunma amaçlı düzenli olarak kullanamam. Şuan da düşük libidomun sebebi olarak onu görüyorum
Zaten ailemin yanında olmasam çoktan 2021 annelerine geçiş yapmıştım
Erkekler ne kadar kolay düşünüyor ya. Eşimde ailesinin yanında artistlik olsun diye 3. düşünüyoruz dedi. Ya şakasını bile yapma dedimBen eski ben değilim
İkinci çocuk düşünmüyorum. Kocam düşünüyor. Ortak karar alıcaz bakalım. Olacaksa bile en az 4-5 sene sonra düşünürüm.
Hap çekilmez regl sancılarıma ve aşırı kanamama da tedavi oluyordu bir bakıma. Emzirme bitsin tekrar denerim. O dönem sigara kullanıyordum şimdi kullanmıyorum. Belki şimdi yan etki yapmaz.
Sigarayla birlikte kullanılmaması gerekiyordu zaten.
Oncelikle ne kadar erken yaptirabilirseniz o kadar iyi diyorum.Kızlar bebeklerine sünnet yaptıranlar süreç nasıl oldu anlatır mısınız ? Sadece iğneyle mi uyuşturuldu yoksa uyutularak mı oldular ? kolay mı atlattınız kaç günde iyileşme oldu acaba ? Hem istiyorum yaptırmayı hem de korkuyorum ama elinde sonunda olucak sonuçta
Gebelik testi yaptım negatif çıktı. 2 gün geçti olsa çıkardı silikte olsa DemiNiye emmesin emiyorlar artık o eskidenmiş. İstemiyorsan değilsindir inşallah da. Varsa da sıkma canını emzirirsin.
Erkeklere vermek daha kolay bence her ihtimale karsi elinde pet sise gezersin kiza vermek daha zor :)Erkekler ne kadar kolay düşünüyor ya. Eşimde ailesinin yanında artistlik olsun diye 3. düşünüyoruz dedi. Ya şakasını bile yapma dedimdenize yarın kısmetse tuvalet eğitimi vereceğiz her yer batacak göze aldık artık.
Cikardi bence. Ben hamileligimi regle 5 gun kala normal test ile ogrenmistim.Gebelik testi yaptım negatif çıktı. 2 gün geçti olsa çıkardı silikte olsa Demi
Bizimki oturuyor artık şükür. 4,5 aylıkken başladım destekli oturtmaya artık kendisi oturuyor tabi arada dengesini kaybediyor ama gün geçtikçe daha iyi oluyorKızlar sizinkiler desteksiz oturtabiliyor mu ne zaman oturacaklar bizimki destekle bile ordan oraya atıyor kendini oturma niyeti yok
birde dişi çıkan var mı bizim uykusuz gecelerin ardından ilk alt dişimiz çıktı yanındaki de çakacak sanırım keyifsiziz biraz birde jel sürüyor musunuz
Bende 4 gün kala öğrenmiştim silik çizgi ileCikardi bence. Ben hamileligimi regle 5 gun kala normal test ile ogrenmistim.
Yok doymuyor üstüne süt de içiyor :)Maşallah biz daha başlamadıkta kahvaltıya o yzden sordum sağlıkla büyüsünOğlum da 6 ay 13 günlük oldu yakında biz de başlarız. Kahvaltıdan hemen snra süt veya mama veriyormusunz yoksa ymrta biraz doyuruyor mu ?
Çıkardı evet. Düzensizlikler olabilir. Düzene girer.Gebelik testi yaptım negatif çıktı. 2 gün geçti olsa çıkardı silikte olsa Demi
İnş. Sakin kalabilirim az önce cam kase kırdı istemeden azda olsa tepki verdim. Kaseyi kucaklayıp yanıma getiriyor babası geri götür dedi. Bende o oyun için değil yemek yemek için yerine götür annecim dedim. Götürdü ama diğerlerini de çıkardı ve biri kırıldı. Keşfetmek istiyor ama yaralanacak diye korkuyorum. Eşimde çok rahat bırak kırılsın diyorErkeklere vermek daha kolay bence her ihtimale karsi elinde pet sise gezersin kiza vermek daha zor :)
İlk baktigim kiza ben vermistim tuvalet egitimini halilar parkeler hep cisti
Ortalik cok batarsa tepki verme ama sakin kalmaya calis. İlk 2 gun etrafa cisini yapinca korkup koltuk arkasina saklaniyodu kizmadigim halde. Guzelce konusup tuvalet icin sarkilar soyleye soyleye alismisti 4 5 gune
3 Ocak :)selozy kuzum sen kaçında doğum yapmıştın?
Sonucta ilk dogdugu andan itibaren altlarindaki beze yapiyolar bir anda alisamazlar. Once idrak edip tutmasini ogrenecek. Onu kavrayana kadarda kazalar olacak sakin kalinmali tepki gorurse daha cok korkar ve tutamadigi heran kendini suclu hisseder.İnş. Sakin kalabilirim az önce cam kase kırdı istemeden azda olsa tepki verdim. Kaseyi kucaklayıp yanıma getiriyor babası geri götür dedi. Bende o oyun için değil yemek yemek için yerine götür annecim dedim. Götürdü ama diğerlerini de çıkardı ve biri kırıldı. Keşfetmek istiyor ama yaralanacak diye korkuyorum. Eşimde çok rahat bırak kırılsın diyor
Eşim tek çocuk. Bir kardeşi olsun diyor ama bence pek de gerek yok :)Erkekler ne kadar kolay düşünüyor ya. Eşimde ailesinin yanında artistlik olsun diye 3. düşünüyoruz dedi. Ya şakasını bile yapma dedimdenize yarın kısmetse tuvalet eğitimi vereceğiz her yer batacak göze aldık artık.
Valla benimkide meyve hastasıBu sabah Kaan a deneme amacli dunku yaptigim bebe biskuvisinden formul mamadan ve annemin yaptigi lor peynirden karistirip kahvalti verdim bayila bayila yedi. MasaAllah suanlik verdiklerimin hepsini yedi. Meyve purelerine bayiliyo agzi acik bekliyo annesi gibi tatli sevecek galiba
Bende nasıl bir cesaretle yaptım ikinciyi hiç bilmiyorum bulantılar başlayınca ve hergün iğne olunca kafama dank etti. Üstüne Denizle ilgilenememek eklenince .Ben buna nasıl cesaret ettim diye sordum kendime. Sende haklısın hamile kalmak çok kolay. sıkıntılı bir süreç geçireceğini bile bile bu işe girişmek de çok zor bir karar. Bizimki bir cesaretle oldu bugünlere geldik. Kardeşlik güzel şey 6 kardeşiz sürekli arayıp görüşürüz arkadaş ihtiyacın bile olmuyorEşim tek çocuk. Bir kardeşi olsun diyor ama bence pek de gerek yok :)
Onlar için çok kolay. Bana çok yardımcı oluyor hakkını yiyemem ama yine anne tüm sorumluluğu üstünde hissediyor.
Hamileliğim ve doğum sonrası stresli geçtiği için de ikinci iyi bi fikirmiş gibi gelmiyor. Yine erken doğum riskim olacak zaten. Doğumum da riskli, omurilik hastasıyım..