2020 Şubat Anneleri

Kızlar sizinkiler desteksiz oturtabiliyor mu ne zaman oturacaklar bizimki destekle bile ordan oraya atıyor kendini oturma niyeti yok

birde dişi çıkan var mı bizim uykusuz gecelerin ardından ilk alt dişimiz çıktı yanındaki de çakacak sanırım keyifsiziz biraz birde jel sürüyor musunuz

Biz kosturmaca icinde karambole yapiyoruz iste bir seyler. Bazen gunde 1 kere bazen 2 kereye cikiyoruz henuz bir duzenimiz yok

Bir arkadasin bebeginin cikmisti adini unuttum.
Hayirli olsun, darisi basimiza damaklar cok kabarik ama hala patlak verip cikamadilar ben basta jel kullaniyodum ama tetagil kullaniyoruz simdi

Epeydir oturuyor ama dik değil. Kendi bacaklarına dayanıyor :)
20 gün kadar önce doktor dişleri çıkmak üzere dedi,gelen giden yok.
Zor durumlar için jel bulunduruyorum nurse harveys,ama uzun zamandır sürmedim.

Bizim geçtiğimiz hafta 1 gün ara ile alt iki dilimiz çıktı tam sevinip çok sükür huysuzluk bitti derken daha da tavan yaptı

Mama krizinin eşiğindeyim resmen bebelac gold kullanıyodum hiç sorun yaşamadım aryaya en iyi gelen mama o, sma kullanmıştım bi süre kabızlık ve gaz sancısı yapmıştı bebelac ile yine rahatlamıştık maması bitti pazar günü eşim nöbetci eczanede bebelac bulamamış sma al dedim demez olaydım nerden bulursan bul deseydim mahfetti çocuğumu internettende toplu sipariş vermiştim gelmedi şansa hemen aldım bugün olucak gibi değildi inşallah yarına düzelir kabızlık çok zor o öyle olunca ben çok kötü oluyorum

Kızlar günaydın. Bugün öyküye yumurta peynir çok az zeytin verdim. Peyniri ,sütü kestirip yaptık taze ve tuzsuz oldu. Artık ek gıda işine ağırlık vericem. Hemşiremiz herşeyi mercimek tanesi kadar tattır diyor. 3 gün kuralına uymamı istedi. Dün gece beşiğinde yatırdım gece uyandı mı bilmiyorum uyandıysa da ben duymadım ama ben deliksiz uyumuşum. Deniz sabah 6gibi pür neşe odama geldi patırtı gürültü yapmayı ihmal etmedi. Bu gece Öyküye tulum giydirip yatıracağıma battaniyeyi çeker diye düşünüp duruyorum.

Zeytin daha vermiyorum. Peynir yumurta sarısı biraz pekmez yiyor.
Uyanıp ağlamadan geri uyuduysa sorun yok,ağlasaydı da duyardın.
Ben bişeyle örtmüyorum örtsem de üstünde tutmaz durmadan yatağı geziyor. Çıtçıtlısıyla uyuyor. Hava serinken de ince tulumla yatırıyordum. Sizin orası için tulum iyi olur herhalde. Kış için de uyku tulumu alırım.

hem teyzem hem yengem 3. cocuklarina spiral takili olmasina ragmen hamile kaldi
Bana spiral taktırmak hiç makul gelmiyor, ikinci bi yöntem kullanacaksam değmez.
İlk evlendiğimde hap kullandım, varis yaptı. Doğum sonrası kondom kullandık ama sürekli kullanmayı tercih etmem. Geriye ne kalıyor iğne mi denesem acaba :/

Hic biri 100 de 100 korumadigina gore bence en masumu kondom. İgne hap vs bunlar hep hormon icerikli seyler vucuda disaridan alinmasi cok iyi bir sey degil bence nacizane fikrim. Kuzenime de hap asiri odem yapmisti kollari bacaklari cok sismisti.

Hic biri 100 de 100 korumadigina gore bence en masumu kondom. İgne hap vs bunlar hep hormon icerikli seyler vucuda disaridan alinmasi cok iyi bir sey degil bence nacizane fikrim. Kuzenime de hap asiri odem yapmisti kollari bacaklari cok sismisti.
Yan etkisi olamaz zaten doğal ilişkiyi engelleyerek koruyor.
Iıhhh benlik değil
Daha çok cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak amaçlı üretilmiş bir ürün, korunma amaçlı düzenli olarak kullanamam. Şuan da düşük libidomun sebebi olarak onu görüyorum
Zaten ailemin yanında olmasam çoktan 2021 annelerine geçiş yapmıştım

Erzurum geceleri baya serin yazlık ince yorganla yatıyor herkes. Öykü de denizde uzun kollu ile geziyor ve uyuyor. Dün parka baya bereli kapüşonlu çıktı öykü de denizde yatakta dört dönüyor . Deniz babasının yanına inip geri çıkıyor yatağına. Öyküye Denizden kalma tulum giydirip yatırmayı düşünüyorum. Denize de tulum alacağım hemen küçük geliyor baya büyük yaş almak lazım . Zeytini tatsın diye verdim. Tuzunu iyice çıkarmak gerekiyor. Peyniri de eşim yaptı isyan etti bugün evde düzen istiyormuş her yer karışıkmış çocuklu ev bu düzen nasıl olsun. Çocukların küçülenleri vakumlayıp kaldırmakla işe başlayacağım

Evet seni baya isterik görüyorduk önceleri aman diyim peş peşe çocuk ne bileyim zor ya. 3.olacak diye ödümüz kopuyor. Biz kondom kullanıyoruz ama onunla birlikte geri çekmeyi de kullanıyoruz elimden gelse güvensem hap filanda içerim o derece korkmuş durumdayız.

Ben eski ben değilim
İkinci çocuk düşünmüyorum. Kocam düşünüyor. Ortak karar alıcaz bakalım. Olacaksa bile en az 4-5 sene sonra düşünürüm.
Hap çekilmez regl sancılarıma ve aşırı kanamama da tedavi oluyordu bir bakıma. Emzirme bitsin tekrar denerim. O dönem sigara kullanıyordum şimdi kullanmıyorum. Belki şimdi yan etki yapmaz.
Sigarayla birlikte kullanılmaması gerekiyordu zaten.

Hayırlı olsun canım dişiniz inci gibi dişleri olsun...bizde dört gözle diş bekliyoruz ama hala gelen yok dün gece baya huzursuzdu 6 kez uyandı sersem gibiyim resmen sanırım diş gelicek inşallah bekliyoruz.
Biz jel değil de toz granül kullnıyoruz içeriği de oldukça doğal katkı maddesi içermiyor tetagil markası

10 gün kadar kaldı, 7 bitecek
Maşallah biz daha başlamadıkta kahvaltıya o yzden sordum sağlıkla büyüsün Oğlum da 6 ay 13 günlük oldu yakında biz de başlarız. Kahvaltıdan hemen snra süt veya mama veriyormusunz yoksa ymrta biraz doyuruyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…