- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Biz kosturmaca icinde karambole yapiyoruz iste bir seyler. Bazen gunde 1 kere bazen 2 kereye cikiyoruz henuz bir duzenimiz yokTadımı ilk ay günde sadece bir öğün yaptım. Sebze ya da meyve püresi..
İki öğüne yeni çıktık, kahvaltı ekledik.
Hala akşam öğünü vermiyorum. Akşam yoğurt ya da muhallebi verilebilir.
Bir arkadasin bebeginin cikmisti adini unuttum.Kızlar sizinkiler desteksiz oturtabiliyor mu ne zaman oturacaklar bizimki destekle bile ordan oraya atıyor kendini oturma niyeti yok
birde dişi çıkan var mı bizim uykusuz gecelerin ardından ilk alt dişimiz çıktı yanındaki de çakacak sanırım keyifsiziz biraz birde jel sürüyor musunuz
Epeydir oturuyor ama dik değil. Kendi bacaklarına dayanıyor :)Kızlar sizinkiler desteksiz oturtabiliyor mu ne zaman oturacaklar bizimki destekle bile ordan oraya atıyor kendini oturma niyeti yok
birde dişi çıkan var mı bizim uykusuz gecelerin ardından ilk alt dişimiz çıktı yanındaki de çakacak sanırım keyifsiziz biraz birde jel sürüyor musunuz
Bizim geçtiğimiz hafta 1 gün ara ile alt iki dilimiz çıktıKızlar sizinkiler desteksiz oturtabiliyor mu ne zaman oturacaklar bizimki destekle bile ordan oraya atıyor kendini oturma niyeti yok
Hayirli olsun
Yine de ona guvenerek baska korunma yontemi uygulamamazlik yapmayin. Etrafimda spral takili oldugu halde hamile kalanlar var cunku :)
Zeytin daha vermiyorum. Peynir yumurta sarısı biraz pekmez yiyor.Kızlar günaydın. Bugün öyküye yumurta peynir çok az zeytin verdim. Peyniri ,sütü kestirip yaptık taze ve tuzsuz oldu. Artık ek gıda işine ağırlık vericem. Hemşiremiz herşeyi mercimek tanesi kadar tattır diyor. 3 gün kuralına uymamı istedi. Dün gece beşiğinde yatırdım gece uyandı mı bilmiyorum uyandıysa da ben duymadım ama ben deliksiz uyumuşum.Deniz sabah 6gibi pür neşe odama geldi patırtı gürültü yapmayı ihmal etmedi. Bu gece Öyküye tulum giydirip yatıracağıma battaniyeyi çeker diye düşünüp duruyorum.
Bana spiral taktırmak hiç makul gelmiyor, ikinci bi yöntem kullanacaksam değmez.hem teyzem hem yengem 3. cocuklarina spiral takili olmasina ragmen hamile kaldi
Hic biri 100 de 100 korumadigina gore bence en masumu kondom. İgne hap vs bunlar hep hormon icerikli seyler vucuda disaridan alinmasi cok iyi bir sey degil bence nacizane fikrim. Kuzenime de hap asiri odem yapmisti kollari bacaklari cok sismisti.Bana spiral taktırmak hiç makul gelmiyor, ikinci bi yöntem kullanacaksam değmez.
İlk evlendiğimde hap kullandım, varis yaptı. Doğum sonrası kondom kullandık ama sürekli kullanmayı tercih etmem. Geriye ne kalıyor iğne mi denesem acaba :/
Yan etkisi olamaz zaten doğal ilişkiyi engelleyerek koruyor.Hic biri 100 de 100 korumadigina gore bence en masumu kondom. İgne hap vs bunlar hep hormon icerikli seyler vucuda disaridan alinmasi cok iyi bir sey degil bence nacizane fikrim. Kuzenime de hap asiri odem yapmisti kollari bacaklari cok sismisti.
Erzurum geceleri baya serin yazlık ince yorganla yatıyor herkes. Öykü de denizde uzun kollu ile geziyor ve uyuyor. Dün parka baya bereli kapüşonlu çıktıZeytin daha vermiyorum. Peynir yumurta sarısı biraz pekmez yiyor.
Uyanıp ağlamadan geri uyuduysa sorun yok,ağlasaydı da duyardın.
Ben bişeyle örtmüyorum örtsem de üstünde tutmaz durmadan yatağı geziyor. Çıtçıtlısıyla uyuyor. Hava serinken de ince tulumla yatırıyordum. Sizin orası için tulum iyi olur herhalde. Kış için de uyku tulumu alırım.
Evet seni baya isterik görüyorduk önceleriYan etkisi olamaz zaten doğal ilişkiyi engelleyerek koruyor.
Iıhhh benlik değil
Daha çok cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak amaçlı üretilmiş bir ürün, korunma amaçlı düzenli olarak kullanamam. Şuan da düşük libidomun sebebi olarak onu görüyorum
Zaten ailemin yanında olmasam çoktan 2021 annelerine geçiş yapmıştım
Ben eski ben değilimEvet seni baya isterik görüyorduk önceleriaman diyim peş peşe çocuk ne bileyim zor ya. 3.olacak diye ödümüz kopuyor. Biz kondom kullanıyoruz ama onunla birlikte geri çekmeyi de kullanıyoruz elimden gelse güvensem hap filanda içerim o derece korkmuş durumdayız.
Cnm kaç aylık kızın ?Zeyf kahvaltıya ikinci ay yani 6 ay bitince başladık. Yumurta peynir pekmez veriyorum şimdilik.
Hayırlı olsun canım dişiniz inci gibi dişleri olsun...bizde dört gözle diş bekliyoruzKızlar sizinkiler desteksiz oturtabiliyor mu ne zaman oturacaklar bizimki destekle bile ordan oraya atıyor kendini oturma niyeti yok
Hayırlı olsun dişiniz inci gibi dişleri olsun inşallahBizim geçtiğimiz hafta 1 gün ara ile alt iki dilimiz çıktıtam sevinip çok sükür huysuzluk bitti derken daha da tavan yaptı
10 gün kadar kaldı, 7 bitecekCnm kaç aylık kızın ?
Maşallah biz daha başlamadıkta kahvaltıya o yzden sordum sağlıkla büyüsün10 gün kadar kaldı, 7 bitecek