2020 Şubat Anneleri

Dün yine tüm gün uyumadı. Hadi buna alışığız ama sürekli ya vızırdadı ya ağladı. Akşam 9 da uyudu ama gece sürekli uyandı,memeyi bazen aldı bazen almadı. Ağlayıp durdu meme ucumu sıkıştırıp çekti kafa attı. Beni dövecek ya :KK70:
Sabah da 6da güne başladı. Hiçbir şekilde mutlu olmuyor. Altını değiştirmem bile on beş dakika sürdü ya. Sürünüyor kaçıyor. Tuttum diye katılarak ağlıyor :KK43:

Tesekkur ederiz :)
Bizim sunnetimiz gaz problemimizden bin kat daha iyi gecti diyebilirim 😆 cok korkuyodum burnumuzdan gelecek saniyodum ama ilk gun biraz agladi cisini falan yaparken sonrasi cok rahatti sanki hic sunnet olmamis gibi yine hoplayip zipliyodu hatta surekli yuz ustu donmeye calisiyodu ben izin vermedim 4 gun :)
Şuan bende aynısını düşünüyorum korkuyorum zaten normal de de çok ağlıyor ilgi aşığı bir oğlum var kucakta geziyor 🙈😃 inşallah sizin gibi kolayca atlatırız🤲🏻🙏🏻

Dün yine tüm gün uyumadı. Hadi buna alışığız ama sürekli ya vızırdadı ya ağladı. Akşam 9 da uyudu ama gece sürekli uyandı,memeyi bazen aldı bazen almadı. Ağlayıp durdu meme ucumu sıkıştırıp çekti kafa attı. Beni dövecek ya :KK70:
Sabah da 6da güne başladı. Hiçbir şekilde mutlu olmuyor. Altını değiştirmem bile on beş dakika sürdü ya. Sürünüyor kaçıyor. Tuttum diye katılarak ağlıyor :KK43:
Dişten bence 😔

arasimmmm arasimmmm tetagili günde kaç kez kullanıyosun canım ?
Calpolün jelini kullanıyodum ama içeriğine bakmak aklıma gelmedi tabi sonra arkadaşım tetagili verdi dene diye jel kullanmada dedi bi kaç kez kullandım ama 3 haftadır hiç diş için bişey kullanmıyorum
Sonra mühendis oğluna baktım öneriyomuş onu,
Calpolünde içeriği temiz değilmiş neyse ki çok geçmeden öğrenmiş oldum ☺
Canım bize eczacı 6 defa kullanablrsnz demşti aralarında en az 2 saat geçicek ama ben hiç o kdr kullanmadm genelde 3 4 saati geçirdim gece uyumadan mutlaka yaptım. Günde toplasam en fazla 3 ya da 4 kez verdm cnm.Zaten anlıyorsn elleri devamlı dişindeyse huzursuzsa hemen yapıyorum.Evet cnm hepsinn içeriği temiz değil tetagil o yönden çok iyi 👍🏻

Biz de aynısını iki gecedir yaşıyoruz meme verdm durmadı hala uyumuyordu artık 1,5 saat ayağımda salladım uykusuzum ve 6 da uyandı diş geliceksen gel artıkkkk dyorummmm🙈😔benmki de saçımı yoluyor boynuma dolanıyor sarılıyor snra da saçlarımı çekiyor sevgi gstergesi harika oğlumun🤣😂
Sabah ağrı kesici şurup verdm artk dayanamadm tetagil yaptım damaklarına sürdüm inşallah sakinler sürekli mızıldanıyor emerken söyleniyor biberonla kavga eder gbi emiyor anlamadm inşallah atak kısa sürer 🤲🏻🙏🏻
Çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfennnnn

Canım bize eczacı 6 defa kullanablrsnz demşti aralarında en az 2 saat geçicek ama ben hiç o kdr kullanmadm genelde 3 4 saati geçirdim gece uyumadan mutlaka yaptım. Günde toplasam en fazla 3 ya da 4 kez verdm cnm.Zaten anlıyorsn elleri devamlı dişindeyse huzursuzsa hemen yapıyorum.Evet cnm hepsinn içeriği temiz değil tetagil o yönden çok iyi 👍🏻
Teşekkür ederim canım teyzeme gidicem kaşta yaşıyo bayada kalıcam orda bu tür şeyleri bulmak zor herşeyi düşünüp yanımda bulundurmaya çalışıyorum bunuda alıyım ne olur ne olmaz, Maması bile yokmuş stok yaptım resmen 😂

Teşekkür ederim canım teyzeme gidicem kaşta yaşıyo bayada kalıcam orda bu tür şeyleri bulmak zor herşeyi düşünüp yanımda bulundurmaya çalışıyorum bunuda alıyım ne olur ne olmaz, Maması bile yokmuş stok yaptım resmen 😂
Yap canım stokla🤣hatta iki kutu al canım tetagilden günde 3 kere kullannca yetmiyor 1 ay bir kutusu

Bize patates ve seftali kabiz yapti. Seftalinin kabiz yapacagini hic dusunmezdim ama yapiyomus teyzem soyledi inanmadim netten baktim bazi bebeklere kendide suyuda kabiz yapiyomus 🤦🏻‍♀️
Kabiz olan bebege ne yedirilir kismindan kayisiyi buldum 1 tane kayisiyi annem pure yapti yedirdi 2 saat sonra cok sukur yapti macun kivaminda ikina ikina kipkirmizi oldu evladim. Sizde kabizlik yasarsaniz kayisi aklinizda bulunsun.

selozy selozy sen sarımsak soğan veriyormuydun denize 😊 bende şimdi kabak ve patates pişiriyprum içine minnak bir diş sarımsak rendeledim versem mi bilemedim 🙄

X