Bir kac gun daha bekle sonra test yap o zaman icin rahatlar.Aynen tam 28 günde olurum hep
Mesela 25 mayısta oldum diğerini 23 haziranda oldum ama bu ay yok dahaönceden de şaşmazdı hiç
Benim ikincisi 31 gün arayla oldu ve sadece 4gün sürdü normalde 8gün sürerdi. Böyle dalgalanmalar bana normal geldi vücut düzene yeni giriyor bence. Hamile kalmaktan bende çok korkuyorum. Allahım isteyene versin. 3’yü ne bünye kaldırır nede psikolojiAynen tam 28 günde olurum hep
Mesela 25 mayısta oldum diğerini 23 haziranda oldum ama bu ay yok dahaönceden de şaşmazdı hiç
Ne kadar sürdü ,kolay bir işlem mi ,adet süresini uzatır mıymış. Anlatsana biraz bende düşünmeye başladım.Kızlar ben dün ria (sipral) taktırdım. Zaten 2.yi düşünmüyorum rabbim isteyen herkese istediği vakitte nasip etsin
A Alisdendef e katılıyorum biraz Bilgi verseneKızlar ben dün ria (sipral) taktırdım. Zaten 2.yi düşünmüyorum rabbim isteyen herkese istediği vakitte nasip etsin
Nasıldı ağrı falan oldumu ? Ne kadar sürüyoKızlar ben dün ria (sipral) taktırdım. Zaten 2.yi düşünmüyorum rabbim isteyen herkese istediği vakitte nasip etsin
İşlem 3 4 dakikacık bişiy sürdü. Benim acı eşiğim düşük olduğu halde çok hafif ağrı ve kramp hissettim. Ama bana işlemden 2 saat önce iğne yapıldı acıyı hafifletmek için. Yani işlem çok kolay kızlar. Regli iki kata kadar arttırabilirmiş ama Regli çok olanlar için hormonlu sipral ler varmış. Bana kan tahlili yapıldı değerlerime bakılarak klasik Bakır sipral takılmasına karar verdi doktorum. Demiri düşük olanlara o dediğim spralden takıyorlarmış bana gerek kalmadı. Simir testide yapıldı. Sezeryandan sonra hiç kontrole gidememiştim iyi Bi kontrolden de geçtim. Bana takılan model 5 yıllıkmış. Böle kızlar işteNe kadar sürdü ,kolay bir işlem mi ,adet süresini uzatır mıymış. Anlatsana biraz bende düşünmeye başladım.
Hayirli olsunİşlem 3 4 dakikacık bişiy sürdü. Benim acı eşiğim düşük olduğu halde çok hafif ağrı ve kramp hissettim. Ama bana işlemden 2 saat önce iğne yapıldı acıyı hafifletmek için. Yani işlem çok kolay kızlar. Regli iki kata kadar arttırabilirmiş ama Regli çok olanlar için hormonlu sipral ler varmış. Bana kan tahlili yapıldı değerlerime bakılarak klasik Bakır sipral takılmasına karar verdi doktorum. Demiri düşük olanlara o dediğim spralden takıyorlarmış bana gerek kalmadı. Simir testide yapıldı. Sezeryandan sonra hiç kontrole gidememiştim iyi Bi kontrolden de geçtim. Bana takılan model 5 yıllıkmış. Böle kızlar işte
Patates yapisi geregi kabak kadar ezilmiyo daha puturlu kaliyo belki puturu ogurtmustur midesi kalkmistir istersen patatesi suzgecte ez biraz
Daha önce yiyiyordu bende anlamadım güzelce de erittim ezdim dağıldı ama anlamadm neden böyle kustu şaşırdım üzüldüm...bir de öyle süzgeçte ezeyim.Patates yapisi geregi kabak kadar ezilmiyo daha puturlu kaliyo belki puturu ogurtmustur midesi kalkmistir istersen patatesi suzgecte ez biraz
Niye emmesin emiyorlar artık o eskidenmiş. İstemiyorsan değilsindir inşallah da. Varsa da sıkma canını emzirirsin.Öyle düşünmeye çalışıyorum zaten benimde 3. Adetim Olacaktı.
Korkuyorum gene de Rabbim olmayanlara isteyenlere versin
Kimse çocuğu olacak diye üzülmez elbette ama ben Öykü’me üzülürüm ememeyecek çocukluğunu yaşayamayacak filan diye
Hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değil tabii de. Ama istisna yani düşük Bi oran.Ben hamile kalmadan önce hap kullanıyordum oda çok sıkıntı ya bugün içtimmi içmedimmi derdiHayirli olsun
Yine de ona guvenerek baska korunma yontemi uygulamamazlik yapmayin. Etrafimda spral takili oldugu halde hamile kalanlar var cunku :)
Genelde eziyordum ama çorba gibi olarakta püre de yapıyordum anlamadım böyle neden oldu ikinci kaşıkta birden kustu üzüldüm...kabakta vardı içinde oda gayet yumuşattı ama bilmiyorum ne olduÖnceden hep püre olarak mı yiyordu?
Katı gelmiş olabilir. Yavaş yavaş kıvamı arttır istersen.
Üzülmene gerek yok bugün yer :)Genelde eziyordum ama çorba gibi olarakta püre de yapıyordum anlamadım böyle neden oldu ikinci kaşıkta birden kustu üzüldüm...kabakta vardı içinde oda gayet yumuşattı ama bilmiyorum ne oldupatates koymadan deniycem bu sefer de
Uzun uzun ememiyorlr insan üzülüyor ama artık alıştım sağlıklı olsun da diyorum arada takviye de alır ek gıdada alır alışır ona da zamanla gene de az da olsa emziriyoruz anne sütü alıyor hiç almayan bebekler de var.Sağım işi yıpratıcı gerçekten devamlı düzenli yapamıyorum yetişemiyorum birşeye malesef ki cnm sen ne gzel yetişiyorsun :)Sadece gece uyanınca ve sabah belki emiyor. Gün içinde alsa da azıcık emiyor. Aynı anlattığın gibi. Şimdiye kadar her 3 saatte bir sağdım,ben de artık bırakmaya karar verdim.
Gece yatmadan sağar ertesi gün için dolaba koyarım. Gün içinde de gıda ve mama ile idare ederiz.
İnşallah canım yer :) deniycem bakalımÜzülmene gerek yok bugün yer :)
Teşekkür ederim Bilgi için.İşlem 3 4 dakikacık bişiy sürdü. Benim acı eşiğim düşük olduğu halde çok hafif ağrı ve kramp hissettim. Ama bana işlemden 2 saat önce iğne yapıldı acıyı hafifletmek için. Yani işlem çok kolay kızlar. Regli iki kata kadar arttırabilirmiş ama Regli çok olanlar için hormonlu sipral ler varmış. Bana kan tahlili yapıldı değerlerime bakılarak klasik Bakır sipral takılmasına karar verdi doktorum. Demiri düşük olanlara o dediğim spralden takıyorlarmış bana gerek kalmadı. Simir testide yapıldı. Sezeryandan sonra hiç kontrole gidememiştim iyi Bi kontrolden de geçtim. Bana takılan model 5 yıllıkmış. Böle kızlar işte
Tadımı ilk ay günde sadece bir öğün yaptım. Sebze ya da meyve püresi..Kizlar kahvaltiya basladiniz mi ?
Gun icerisinde duzenli olarak 3 ogun tadim yaptiriyor musunuz ?
Kahvalti, yogurt, sebze ya da meyve puresi ya da corba olarak ?