Şanslıymışsınız ne güzel :)Valla ben doğduğundan beri hiiÇ dikkat etmedim. Bir sorun da yaşamadık şükür
Düzeliyor genellikle. Benimki hep istediği gibi yattı. Yukarı doğru sivriydi kafası ki normal doğumla da doğmamıştı. Ama düzeldi.Kızımın kafasının arkası biraz düz gibi yan yatırdım hep niye öyle oldu anlamadım sadece son bir ay istedigi gibi yattı şimdide yan yatsın diye yastık koyuyorum arkasına devamlı tepiniyor düz yatmak istiyor zaten uyku delisi bir kız 5 aylık düzelirmi geçmi kaldım ya
Afiyet olsun güzel Ezgiye,iştahlı bi bebek olsun :)Verdim ufak tefek başladık kuzum. Daha çok damağını kaşısın diye vericem ben. Su da içiyor napıyım bu sıcaklarda kana kana içiyor ama hesap yapmıyorum şu kadar içmeli diye kendi istemiyor zaten:))
Sağol kuzum inşallah :)Afiyet olsun güzel Ezgiye,iştahlı bi bebek olsun :)
Günaydın kolay gelsin hamarat beyeKaan Alp barbunya ayikliyo
Demek ki süt ürünlerine karşı biraz hassasiyeti var.Evet her yoğurt yiyişinde oluyor. Hala sağıyor musun sen de ?
Patates yapisi geregi kabak kadar ezilmiyo daha puturlu kaliyo belki puturu ogurtmustur midesi kalkmistir istersen patatesi suzgecte ez birazKızlar oğluma dün kabakla patates sarımsak karışımı verdim çatalla ezdim gayet tadıda güzeldi ama ikinci kaşıkta öğürerk kendini kusturdu yaa bende hiç zorlamadm alışkanlık haline getirmesin dye neden böyle yapmıştır acaba ? Başına gelen oldu mu bu şeklde ? Korkuyorm bgn de yemez dye
Dogumdan sonrada oldugunda gunune gun oluyo muydun ?adet olan Kızlar
Diğer adetlerinizde gecikmeniz olmuş muydu ? Normalde dün olmam lazımdı hiç gün şaşırmazdı ama olmadım. Evde ovülasyon testi vardı onu yaptım varsa çıkar belki diye negatif çıktı
Evet 7/24 bu sekildeyiz. Bebekkende istemiyodu kiyafet simdi bu sicakta hic istemiyo disari cikarken bile zorla giydiriyoruzGünaydın kolay gelsin hamarat beyesizinki baya bezle yaşıyor galiba. Çocuklarda bizde perişan olduk sıcaklardan. Soğuktan insana zarar gelmiyormuş
adet olan Kızlar
Diğer adetlerinizde gecikmeniz olmuş muydu ? Normalde dün olmam lazımdı hiç gün şaşırmazdı ama olmadım. Evde ovülasyon testi vardı onu yaptım varsa çıkar belki diye negatif çıktı
Aynen tam 28 günde olurum hepDogumdan sonrada oldugunda gunune gun oluyo muydun ?
Öyle düşünmeye çalışıyorum zaten benimde 3. Adetim Olacaktı.Bende olmadım hemde 10 gün geçti 3. Adetim olacaktı doğumdan sonra diğerleri gününde gelmişti. Korynduğumuz için ve ilk bebişimizde çook zor olduğu için stres yapmıyorum hamile değilimdir havalar fln ısındı ya ondan geçmiştir diye düşünüyorum. Siz de korunuyosunuzdur zaten havalardan grcikmiştir ya stres yapma
Sadece gece uyanınca ve sabah belki emiyor. Gün içinde alsa da azıcık emiyor. Aynı anlattığın gibi. Şimdiye kadar her 3 saatte bir sağdım,ben de artık bırakmaya karar verdim.Demek ki süt ürünlerine karşı biraz hassasiyeti var.
Arada sağıyorum günde bir ya da iki kere geceleri emiyor gündüz de kısa da olsa 5 dk 6 dk emiyor aslında emdikten snra sağsam iyi ama bebiş durmadığı için oyalayamıyorum sen devam ediyor musun ?
Önceden hep püre olarak mı yiyordu?Kızlar oğluma dün kabakla patates sarımsak karışımı verdim çatalla ezdim gayet tadıda güzeldi ama ikinci kaşıkta öğürerk kendini kusturdu yaa bende hiç zorlamadm alışkanlık haline getirmesin dye neden böyle yapmıştır acaba ? Başına gelen oldu mu bu şeklde ? Korkuyorm bgn de yemez dye