2020 Şubat Anneleri

Düzeliyor genellikle. Benimki hep istediği gibi yattı. Yukarı doğru sivriydi kafası ki normal doğumla da doğmamıştı. Ama düzeldi.

Verdim ufak tefek başladık kuzum. Daha çok damağını kaşısın diye vericem ben. Su da içiyor napıyım bu sıcaklarda kana kana içiyor ama hesap yapmıyorum şu kadar içmeli diye kendi istemiyor zaten:))
Afiyet olsun güzel Ezgiye,iştahlı bi bebek olsun :)

Allahım adet olmadım delirceeeeeeeemmmmmmmmm

Evet her yoğurt yiyişinde oluyor. Hala sağıyor musun sen de ?
Demek ki süt ürünlerine karşı biraz hassasiyeti var.
Arada sağıyorum günde bir ya da iki kere geceleri emiyor gündüz de kısa da olsa 5 dk 6 dk emiyor aslında emdikten snra sağsam iyi ama bebiş durmadığı için oyalayamıyorum sen devam ediyor musun ?

Kızlar oğluma dün kabakla patates sarımsak karışımı verdim çatalla ezdim gayet tadıda güzeldi ama ikinci kaşıkta öğürerk kendini kusturdu yaa bende hiç zorlamadm alışkanlık haline getirmesin dye neden böyle yapmıştır acaba ? Başına gelen oldu mu bu şeklde ? Korkuyorm bgn de yemez dye

Patates yapisi geregi kabak kadar ezilmiyo daha puturlu kaliyo belki puturu ogurtmustur midesi kalkmistir istersen patatesi suzgecte ez biraz

adet olan Kızlar
Diğer adetlerinizde gecikmeniz olmuş muydu ? Normalde dün olmam lazımdı hiç gün şaşırmazdı ama olmadım. Evde ovülasyon testi vardı onu yaptım varsa çıkar belki diye negatif çıktı

Dogumdan sonrada oldugunda gunune gun oluyo muydun ?

Günaydın kolay gelsin hamarat beye sizinki baya bezle yaşıyor galiba. Çocuklarda bizde perişan olduk sıcaklardan. Soğuktan insana zarar gelmiyormuş
Evet 7/24 bu sekildeyiz. Bebekkende istemiyodu kiyafet simdi bu sicakta hic istemiyo disari cikarken bile zorla giydiriyoruz

Kızlar aşımızı olduk. Öykü ağlayan çocukları görünce ağlamaya başladı hemşireden korktu maskesi olduğu için. Çok içlendi benim sarı kızım. Sabah Deniz bende geleceğim aşı olacağım demez mi herhalde aşıyı başka birşey sandı 9aylıkken bir aşı daha olacağız kızamık mıydı neydi adı unuttum . geçen yıl yokmuş bu sene yapılacak dedi, Boyu 66 kilosu 8.5 . Kilosu az geldi nedense. Yaz dönemi yolculuklar çocuğun iştahını kapattı.

Bende olmadım hemde 10 gün geçti 3. Adetim olacaktı doğumdan sonra diğerleri gününde gelmişti. Korynduğumuz için ve ilk bebişimizde çook zor olduğu için stres yapmıyorum hamile değilimdir havalar fln ısındı ya ondan geçmiştir diye düşünüyorum. Siz de korunuyosunuzdur zaten havalardan grcikmiştir ya stres yapma

Dogumdan sonrada oldugunda gunune gun oluyo muydun ?
Aynen tam 28 günde olurum hep
Mesela 25 mayısta oldum diğerini 23 haziranda oldum ama bu ay yok daha önceden de şaşmazdı hiç

Öyle düşünmeye çalışıyorum zaten benimde 3. Adetim Olacaktı.
Korkuyorum gene de Rabbim olmayanlara isteyenlere versin
Kimse çocuğu olacak diye üzülmez elbette ama ben Öykü’me üzülürüm ememeyecek çocukluğunu yaşayamayacak filan diye

Sadece gece uyanınca ve sabah belki emiyor. Gün içinde alsa da azıcık emiyor. Aynı anlattığın gibi. Şimdiye kadar her 3 saatte bir sağdım,ben de artık bırakmaya karar verdim.
Gece yatmadan sağar ertesi gün için dolaba koyarım. Gün içinde de gıda ve mama ile idare ederiz.

Önceden hep püre olarak mı yiyordu?
Katı gelmiş olabilir. Yavaş yavaş kıvamı arttır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…