2020 Şubat Anneleri

1. Yaş aşısında kızamık varmış ya 1 yaşından öncede beyazı yedirilmiyo 3 gün kuralı gibi deneme amaçlı alerjik reaksiyon göstericekmi göstermicek mi diye galiba ben öyle düşündüm 😒
Evet olabilir o aşıların içeriğinde yumurta var.
Allerji sonrası öğrendim hepsini :/
Evet o yuzdenmis

Arya hanımın huysuzluğu başladı ateş olmadı fazla ama her ihtimale karşı calpol verdim çok korkuyorum bu ateşten 😢
Ay bide dizlerinin üzerinde durup popo sallıyo bildiğin çok komik bi hal oldu davranışları 😂

Arya hanımın huysuzluğu başladı ateş olmadı fazla ama her ihtimale karşı calpol verdim çok korkuyorum bu ateşten 😢
Ay bide dizlerinin üzerinde durup popo sallıyo bildiğin çok komik bi hal oldu davranışları 😂
Kaçtı ateşi? 37.5 tan önce hiçbir şey yapmana gerek yok. Ssadece ılık duş vesaire bilindik önlemler..Yine olmazsa calpol..
Bizde de durumlar böyle
Bazen ilerlemye çalışırken istemeden takla atıyor :KK70:

Eklentiler

• IMG-20200716-WA0018-1.jpg
    IMG-20200716-WA0018-1.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 59
Kaçtı ateşi? 37.5 tan önce hiçbir şey yapmana gerek yok. Ssadece ılık duş vesaire bilindik önlemler..Yine olmazsa calpol..
Bizde de durumlar böyle
Sizin bebiş ne kadarlık bizimki daha göbeğini kaldıramıyor :KK43:

Bizde de durumlar böyle
Ayy yavrum benim maşallah 😍 deniz dahada ilerlemiş yakındır ya sürünür yada emekler ☺️ Arya yeni keşfetti bakalım daha neler yapıcaklar ama bu halleri çok güzel değilmii bayılıyorumm ölüyorummm🥰

Sizin bebiş ne kadarlık bizimki daha göbeğini kaldıramıyor :KK43:
6buçuk aylık. Hepsini peş peşe yapıyorlar zaten. Benim kız da kaldıramıyordu.
Bir de her bebek farklı derler doğru. Mesela hala tam tur dönmüyorken emeklemeye çalışmaya başladı. Bazıları da dönmeyi seviyor fırıldak gibi dolaşıyor. Onlar geç emekliyor. Bazıları aylarca emekliyor bazıları hemen yürümeye geçiyor..

Ayy yavrum benim maşallah 😍 deniz dahada ilerlemiş yakındır ya sürünür yada emekler ☺ Arya yeni keşfetti bakalım daha neler yapıcaklar ama bu halleri çok güzel değilmii bayılıyorumm ölüyorummm🥰
Sürünerek geri geri gidiyor. Evet çok güzeller :KK200:

Hayatimin şokunu yaşıyorumm
Eşim ilk defa dogum gunumu unuttu 😱
Az once telde konustuk hicbir sey demedi ki normalde geceden kutlardi cok sinirim bozuldu :KK12:

Hayatimin şokunu yaşıyorumm
Eşim ilk defa dogum gunumu unuttu 😱
Az once telde konustuk hicbir sey demedi ki normalde geceden kutlardi cok sinirim bozuldu :KK12:
Doğum günün kutlu olsun.
Belki sürpriz yapacak çaktırmıyor.
Belki unuttu. Hayatta her şey var :KK70:

Kizlar uyku egitimini vermeye basladiniz mi ?
Ben başlayamadım mamaya alışsın kabızlık falan derken şuan annemdeyim bayramdan sonra teyzemin yanına gidicem 1 aydan fazla kalıcak gibiyim çok zor dönünce vermeyi düşünüyorum umarım geçte kalmam 🙄
Doğum günün kutlu olsun ☺️

Bizde de durumlar böyle
Oyy maşallahh yaa hemen emeklicek valla🙈🥰
Kizlar uyku egitimini vermeye basladiniz mi ?
Doğum günün kutlu olsun canım🥰🥰
Ben başlamadım ama tracy hogg un kitabi var onu okuyorum şimdi okuduğum kadarıyla ben çok yanlış şeyler yapmışım😂😂 kitapta diyoki 4 aydan büyük bebekler gece 6-8 saat arası hiç beslenmeden uyuyabilirler ve uyumaları gerekir bizimki gece 2 saatte bir uyanıp emiyor 6 saat neymiş😂 memede uyutmayın diyo kitapta bizimki meme kokusu olmadan dudağına meme değmeden uyumuyo😂 valla benim işim
Zor zaten 10 gün sonra kv yanına gitcez izne😭 hiç veremem eğitim😂

Sanmıyorum kızım 19.da 5 aylık olcak 4.ay 25 günlük, süt alıyor. Daha küçük sindirimi hazır degil ekgıdaya bunu ben degil doktoru söylüyor 5.5 aylıkken yada 6 aylıkken başlatacagım ekgıdalara. Sen ver canım...
Ben veriyorum sana sormadım Zaten

Ben başlayamadım mamaya alışsın kabızlık falan derken şuan annemdeyim bayramdan sonra teyzemin yanına gidicem 1 aydan fazla kalıcak gibiyim çok zor dönünce vermeyi düşünüyorum umarım geçte kalmam 🙄
Doğum günün kutlu olsun ☺
Tesekkur ederim.
Bende eve donunce denemelere baslayacagim.
Yapan ve basaran var mi diye merak ettim 😆

Oyy maşallahh yaa hemen emeklicek valla🙈🥰

Doğum günün kutlu olsun canım🥰🥰
Ben başlamadım ama tracy hogg un kitabi var onu okuyorum şimdi okuduğum kadarıyla ben çok yanlış şeyler yapmışım😂😂 kitapta diyoki 4 aydan büyük bebekler gece 6-8 saat arası hiç beslenmeden uyuyabilirler ve uyumaları gerekir bizimki gece 2 saatte bir uyanıp emiyor 6 saat neymiş😂 memede uyutmayın diyo kitapta bizimki meme kokusu olmadan dudağına meme değmeden uyumuyo😂 valla benim işim
Zor zaten 10 gün sonra kv yanına gitcez izne😭 hiç veremem eğitim😂
Tesekkur ederim 🌸
Ahh keske her yazilani bebeklerde anne baba da uygulayabilse 😆

X