2020 Şubat Anneleri

Deniz poposunu kaldırıp dizleri üstüne kalkıyor, geri geri gidebiliyor. Ne kadar sürede tam emekleme aşamasına gelir bilmiyorum ama uyuduğu anlar dahil gün boyu yüzüstü duruyor. Sürekli pratik yapıyor çok azimli :)
Bir anda peş peşe yeni şeyler yapmaya başlıyorlar. Çok güzeller . Bütün gün yorgunluktan öldürüyor ama bugün hava çok rüzgarlı diye yürüyüşü onsuz yaptım , döndüğümde özledim seniii diye sarıldım. Ayrı kaldığım süre 1 saat :KK70:
Evet o kadar güzel ki her günü her saniyesi ayrı bi güzeldi ama son 1 aydır bambaşka yaptıkları bakışları falan büyüdü ya diyosun bebeklikten çıktı çocuk oldu diyoruz artık biz 😂 çok fena olucaklar ama o kesin herşeyi biliyomuş gibi bakışlar davranışlar komik komik hareketler her hareketinede gülüyoruz artık yorgunluğa değiyo gerçekten 🥰
Hele şuu sizdede oluyodur belki uyurken normal yatıyo sonra iki mırıldanır gibi oluyo sonra dötünü devirip yatıyo yani yan dönüyo :) ayy bayılıyorumm ona resmen

Bir saattir uyanık . Oynuyor. Hiç yapmadığımız birşey . Daha da uykusu gram Yok. Oynuyor hunharca . Sanki h uyumamış sanki hiç oynamamış. Pes

Hipp kullanan arkadaşlar ben oğluma doğduğundan beri combiotic kullanıyorum ama organik combiticle Bi farkı varmı ikisi aynımı. Sadece Hipp organik olsa alıcam combiticle farkı yararlı probiyotikler onu biliyorumda bide organik combiotic diye bişiy var. Ben kırmızı beyazdan alıyorum hep maaları orda 800 gr lık teneke kutu olmayan vardı ama organik combiotic yazıyo. Çok uygunduda yinede belki fark vardır dşye bildiğimden aldım. Sizlere Bi sorayım dedim
Hipp formül süt ve devam sütlerinin hepsi organik. Organik ve organik combiotic çeşitleri var.

Kilo konuşulmuş kızlar. Benim boyum 1.75, 66 kiloyum. 64le hamile kalmıştım. İdeal kilom da onun iki üç kilo aşağısı.
Şuan kilo derdim yok böyle de iyi hissediyorum ama göbeğim çok kötü :KK43:
Bir de şu aşağı bakan memeler..
Dün asansör aynasında kendime boydan şöyle bir baktım ki aşırı anaç gözüküyorum :KK70:

Kilo konuşulmuş kızlar. Benim boyum 1.75, 66 kiloyum. 64le hamile kalmıştım. İdeal kilom da onun iki üç kilo aşağısı.
Dün asansör aynasında kendime boydan şöyle bir baktım ki aşırı anaç gözüküyorum :KK70:
Maşallah sen uzunsun 👍 kilon olsada çok belli olmaz. Bir yerde dinlemiştim. Bir fitness hocası meme yağdır kilo verdikçe küçülür demişti. Ben 47 kiloya düşünce küçücük kalmıştı. Benimkiler de hava yastığı gibi 🤣 ama insan bu görüntüye de alışıyor 🤷‍♀️

Gobegin nasil ki karnin cok mu buyumustu hamileyken ? Gayet idealsin boyuna gore kilon yerinde cok fazlan yok

Gobegin nasil ki karnin cok mu buyumustu hamileyken ? Gayet idealsin boyuna gore kilon yerinde cok fazlan yok
Yok çok büyümedi . Kızım 2-3 aylıkken de baya iyiydi. Sonra tekrar şişmeye başladı. Hala da regl olmadım korkudan test yapıp durdum. Şuan zaten öyle bir tehlike yok malum tecritteyim:KK70:
Regl olamamaktan mı şişiyorum bilmiyorum.

Adeti geciken arkadas alihan ve ben alihan ve ben sen miydin sonuc ne ?
Ruyamda kaan alp kucagimdaydi karnimda hareket hissettim elimi goturdum ayy ben hamileyim diyodum cok tirsiyorum suan dusuncesi bile korkutuyo benii :KK17:

Yok çok büyümedi . Kızım 2-3 aylıkken de baya iyiydi. Sonra tekrar şişmeye başladı. Hala da regl olmadım korkudan test yapıp durdum. Şuan zaten öyle bir tehlike yok malum tecritteyim:KK70:
Regl olamamaktan mı şişiyorum bilmiyorum.
Onunda etkisi buyuk tabii ah bir olsam diye bakiyorum bende 😖

Onunda etkisi buyuk tabii ah bir olsam diye bakiyorum bende 😖
Doğumdan sonra hiç olmadım. O zaman göbek biraz iniyormuş diyorlar.
Amann dikkatli korunmak lazım. Ben iki bebeğe imkanı yok bakamam. 2.çocuk düşünmüyorum zaten :/

Amann dikkatli korunmak lazım. Ben iki bebeğe imkanı yok bakamam. 2.çocuk düşünmüyorum zaten :/
Kaan alp benide 2.ye tovbe ettirmisti kolik zamanlarinda ama bi 5 6 sene sonra 2.yi dusunebilirim belki bir ihtimal ama suanlik Allah olmayanlara versin 😃

Selozycim maşallah manken gibi boy varmış sende. Ben 168 cm im kendimi uzun zannederdim

İnmiyo selozycim benim inmedi her ay düzenli oluyorum aylardır yok göbüş duruyo benim öncesinde de vardı o ayrı tabide bu birazdaha farklı bide en kilolu benim galiba aranızda 😂 93 ile el sallıyorum size☺️ Eski kiloma 6 kaldı evlenmeden önceki halimde 7 dersek 13 fazlam var mutlumuyum ehh takmıyorum verilir ya napalım 😂
Süt olsun diye ye ye ye sonuç Eşimin kilo problemi yok çok şükür ağzından bi kere kilo duymadım duysam Fena olurdu 😒

Ay çok zor çoçukla yolculuk. Eşim 15 gün izne çıkacak bayramda memlekete gidecez kızımın düzeni bozulacak yine. Allahtan ek gıdaya başlamamış olcaz kızım 5 aylık daha dönünce başlayacam. Annem babam hepsi karışırdı onu ver bunu ver diye. Dün ablam geldi sagolsun markete kadar gittim bi geldim yogurt veriyo aldım elinden abartıyorsun diyo bende ikiz büyüttüm her şey verdim diyo. Daha erken dedim artık. İlk çoçuk çok gözümde büyüyor bu ek gıda. İkizler 7 yaşında anne ekmeyi böl anne çikotata sür anne reçel sür böyleler. Ben herşeyini kendi yapsın istiyorum bakalım becerebilcekmiyim

bencede abartmışsın yoğurt verebilirsin

X