- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Çok sinir bozucu. Benimki de sürekli benim oğlum 4kilo doğdu diye geziniyordu ortada. Sanki erken doğurdum diye suçluyumCanım çok üzüldüm yaşadıklarına Allah yardımcın olsun bu kv deler neden böyle anlamıyorum sizin ailenizin huzurunu bozdu şimdi rahatça uyuyabiliyor mu peki ! Hayret ediyorum Allah akıl fikir versin gerçekten dicek söz yok bu kadına...
Az çok bende sıkıntı yaşadım belki de sabrettiğim sustuğum için kavga etmedik kv deyle ama sabırları zorluyordu.Ben gurbet geliniyim ailem izmir de yaşıyor ve babam da kemoterapi gördüğü için 40 gün boyunca annem yanımda kalamadı. İki kere gelip gittiler toplamda 15 20 gn kalmışlardır bende yalnız iken kendim idare ettim.
Kv bana yakın sayılır otobsle gelmesi bize 5 10 dk sürüyor yürüyerek 20 dk da bizde oluyor.Aramadan sormadan 10:30 da sabah gelirdi çat kapı bazen kapıcı kapıyı açık bıraktığında direk dairenn kapısının ziline basardı uyuyan oğlum uyanırdı kaç defa uyardım ve çat kapı gelinmesinden de hiç hoşlanmam eşimde söyledi ama inadına taki bu corono çıkana kdr yani bebeğim 2. Aylık olana kadar devam etti sabah 9 da gelirdi 10 da gelirdi hep uyandrrdı bizi yardım da etmezdi öyle bakardı naptığıma ettiğime anca birilerinn dedikodularını anlatırdı bebeğim uyurdu bnm de gözümden uyku akardı esner dururdum uyuyamazdm gtmezdi... Bir gün hiç unutmam oğlum zaten zor emiyordu az çok anlatmıştım bazen süt sağar verr bazen mama bazen de zorla emzirrdm..bebeğimi yatak odasına aldm rahatça emziricektm buda geldi yatak odasına grdi snra karşıdan ay ayy dye seviyordu “gel gel ben emzireyim seni gel dyor” öyle sinirlendm ki suratımı astm tüm gün ama diyecek bşey bulamadm her geldiğinde bana inat annem annemmm dye severdi çocuğumu dengesiz bir insandı...
Bebeğimin bağışıklığı erken doğduğu için düşük olablr dye bu virüsten dolayı ekstra dkkt etmeye çalışıyorum ve benm de kronik lupus rahatsızlığım var o yzden kmseyle görüşmüyorum. Şuan da sürekli taciz halindeler devamlı görüntülü arayıp ne zmn görüşcez mıncıklıycaz yicez dyorlr deli oluyorummm artık çıldırcam bende ailemin yanına gdip hiç gelmemeyi planlıyorum artık delirdim ve bıktım cahille uğraşmak zor
İçerde çok büyüyüp beni darlamadı dışarda büyür merak etme dedim öyle de oldu