- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Şuan uyuyor ama şöyle tarif edeyim; dokununca hissediliyor pütür pütür,rengi turuncu-kırmızıDöküntülerin resmini atman mümkün mü ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan uyuyor ama şöyle tarif edeyim; dokununca hissediliyor pütür pütür,rengi turuncu-kırmızıDöküntülerin resmini atman mümkün mü ?
Aynen cnm bizde yere 2 tane battaniye serdik üstünede çarşaf debelenip duruyor. Hem düşme endişeside olmuyor. Dene kesinlikleKızlar birde biz bugün 4 ay 13 günlüğüz ama bade öyle sık sık dönmüyor yani haftada 1-2 anca dönüyor canı isterse, sürekli yanlarına doğru uzanıyo ama dönmüyo. Biz bütün gün vaktimizi yatakta geçiriyoruz yatağın yumuşaklığı buna neden olabilir mi? Yere bi yorgan serip orda mı yatırsam uyanıkken falan sert zemin faydalı olur mu dönmesini ilerletmesinde acaba
Evet çok üzüldüm umarım testleri temiz çıkar testlerde hepsi çıkıcak zaten kapsamlı yapıyolar diye biliyorum alerji testlerni.Biz 6.aydan itibaren 2 öğüne çıkıp kahvaltıya başlamıştık. Aşı allerji yaptı biliyorsun,sonrasında da bir kaç gün döküntü ve mukuslu kaka oldu testler yapılana kadar yeni bir şey vermemeye karar verdik. Daha önce tattıklarımızdan karışık gidiyoruz.
Yumurta dokundu diye düşünüyorum.
Zeyf sormuş, asm olumsuz bir durumda her türlü müdahale edebiliyoruz demiş.Evet çok üzüldüm umarım testleri temiz çıkar testlerde hepsi çıkıcak zaten kapsamlı yapıyolar diye biliyorum alerji testlerni.
Bende annemdeyim hastane anneme yakın eve gidip gelmek istemiyorum asm için pek acaba hastanedemi yaptırsam bu aşısını pek hastane taraftarı değilim ama hem sizin yaşadığınız etkiledi en azından hastanede olmuş olurum diyede düşündüm
Sorun olmaz sanırım 4.ay aşıları ayın kaçında olmuştu aşı defterinde yazıyordur. Karma aşının yeni dozu da vurulacak ikisi arasında belli bir süre sınırı var ona göre değerlendiriliyor.Kızlar biz 6.ay aşılarını yaptıracağız ama 10 gün bir geçikme olursa sorun olur mu acaba. Erzurumdaki hemşireyi aradım açmıyor. Eşim Erzurum’da yaptıralım istiyor.
kasik mamasi ne oluyor zeyfcimKizlar kasik mamasi kullananiz var mi ?
Kullanmayi dusunuyor musunuz ?
Normalde kaan ile ben kendim yemek yiyemiyordum bu ek gida isi beni zorlayacak insaAllah buyudukce biraz uslanirda kolaylik olur banada. Hazir seyler vermek istemiyorum
Tahıllı ek gıdalar oluyor, formül mama gibi toz halinde. Süt ya da mamayla karıştırılıp yapılıyor.kasik mamasi ne oluyor zeyfcim
Hemşiremiz aradı. Daha zamanımız var gelecek hafta yapabiliriz dedi. Dualarla okuyarak yapıyor çok seviyoruz hemşireyiSorun olmaz sanırım 4.ay aşıları ayın kaçında olmuştu aşı defterinde yazıyordur. Karma aşının yeni dozu da vurulacak ikisi arasında belli bir süre sınırı var ona göre değerlendiriliyor.
Ne güzel işte biz de okusak belki başımıza bunlar gelmeyecektiHemşiremiz aradı. Daha zamanımız var gelecek hafta yapabiliriz dedi. Dualarla okuyarak yapıyor çok seviyoruz hemşireyi
kasik mamasi ne oluyor zeyfcim
Selozy cevaplamis yerime :)Tahıllı ek gıdalar oluyor, formül mama gibi toz halinde. Süt ya da mamayla karıştırılıp yapılıyor.
hmm elaya hic oyle bisey vermemistim ondan bilmiyorum demekki.Tahıllı ek gıdalar oluyor, formül mama gibi toz halinde. Süt ya da mamayla karıştırılıp yapılıyor.
Tabiki de en guzeli o sekilde her seyin mevsimi ve en tazesihmm elaya hic oyle bisey vermemistim ondan bilmiyorum demekki.
ela asiri alerjik bir bebekti.oyuzden biz ilk sebze corbasiyla basladik.kabak havuc ve patates.
zamanla corbanin icine bulgur ,ilik suyu ve mevsime gore sebzeler ekliyordum.
cok sulu degil koyu mama kivaminda yapiyodum cok tok tutuyodu.
en guzeli mevsimine gore sebze meyveyi ezip yedirmek.paketli gidalardan olabildigince uzak durmak
Sen uzun uyusun istiyorsun ondan muhallebi yapmak istedin biliyorum ama kilo sıkıntısı yoksa muhallebiye gerek yok ben Denize bir kez verdim tattırdım yani. Vermeyi de düşünmüyorum. Akşam öğünümüz yoğurt olacak sanırım.Tabiki de en guzeli o sekilde her seyin mevsimi ve en tazesi
Biz her iki aşıyı da olucaz,bizim doktorumuz da bu şeklde istedi korunma olarak daha fazlaymış ve 2 aylıkken nimenrix vurulduk aslında 3.ayda olucaktı ama kan tahlili için farklı bir doktora gdnce orda dktr vurmuş oldu ama 2.ayda da 3.ayda da bu aşıya başlanıyor.nimenrix dozumuz tek doz kaldı onu da 7.ay da rotanın son dozuyla birlkte olucakEvet dogru diuorsun.
Nasil ve neye karar vericez o zaman ben de bilmiorum hala.nimeriks olan degil beksero daha agirmis mesela. Bunu da her doktor farkli soyluyor. Erken yapilimca fazla doz yapilmis oluormus buna da temkinli yaklasan doktor var normal karsilayan da. Of. Allaha emanet yavrularimiz..Allah korusun tum evlatlari insallah..
Canım ben 1 aydır dikkat ediyorum inşallah tamamen kurtulurum ama kafama koydum eski fit halime döneceğim sonbaharda insKızlar napcaz bu kiloları ya elimiz kolumuz baglı alışveriş yaptım artık internetten ilk defa xl lara baktım aldım. Pandemi dolayısıyla kimse görmedi beni arkadaşlarımdan kaçar oldum mutsuz oluyor insan ya
Cumartesi günü aşılarımızı yaptırdık canımSelozy den sonra 6. Ay asisini yaptiran var mi kizlar ?
Bizimkisi 29 temmuzda hala aklimdan cikmis degil korkuyorum bizde de sorun cikacak diye Kaan alerjik bunyeye sahip cunku
Sorma cnm ya bende dün tokat gibi yüzleştim kilo almamla.artık gitcek bişeyşm yok şu mom jeanslere özendim. Özenmez olaydım. Yıllarca 28 beden gitmişim 30 beden bildiğin önden 5cm açık kaldı. Dedim bari Bi beden büyüğüne bakayım görevli demezmi en büyük beden bu. 70 kiloda kaldım doğumdan beri. Ama şikayet etmeye hakkım yok çünkü çok yiyorum. Biliyorum şu boğazımı tutabilsem gitçek kilonunbüyük kısmı ama çok sık acıkıyorum. Sürekli tatlı yiyorum. İşe başlayınca biraz dikkat edicem valla hiç bişey almak gelmedi dün içimdenKızlar napcaz bu kiloları ya elimiz kolumuz baglı alışveriş yaptım artık internetten ilk defa xl lara baktım aldım. Pandemi dolayısıyla kimse görmedi beni arkadaşlarımdan kaçar oldum mutsuz oluyor insan ya
Herhangi bir sorun olmadi sanirim.Cumartesi günü aşılarımızı yaptırdık canım