Yaptıkların yeterli bol bol da kuruyemiş kuru meyve ye. Miktar kadar kalite de önemli. Kuruyemiş sütü yağlandırır. Emzirme danışmanı özellikle cevizi her gün ye demişti.Evet cnm beş aylık oldu,ek gıda olarakta yeni yeni tadımlara başladık.
Süt sağım yapıyor musunuz ya da emmediğinde ek gıdamı veriyorsunuz yoksa az formül süt mü içiyor bebeğiniz?
Benm süt sağmaya vaktim olunca sağıyorum hem artsın dye hem de biberonla veryrm karnı doyuyır o zmn daha fazla içiyor ama yaramaz fırsat vermiyor uyursa sağım yapıyorum malt hapı da kullanıyırm humana çay içiyorum bol su işe yaramaya başladı ama henüz istediğim kadar gene değil
29 ocak canim tahmini dogum tarihimiz 21 subattiSagip verincede içmiyor. Kasikla veriyorum hemen agzinin kenarindan dışarı bosaltiyor. Bende artik sagmiyorum zaten içmiyor. Elimden geldigince uyutmaya calisiyorum 2 3 saatte bir. Zaten meme emip uyaniyor öyle uzun uyumuyor. Insallah bizimkide ataktan dolayıdır. Sizin dogum tarihiniz neydi? Aramizda kac gun var acaba. Biz 20 subatta dogduk.
O zaman atak haftamiz ayni. Çünkü 40+0 dan hesaplanıyor. Ben tam 40+0 da dogdum.29 ocak canim tahmini dogum tarihimiz 21 subatti
Bizimki duzeliyo gibi hadi darisi basina canim insaAllah bu gecede dunki gibi olur gunduz uykusu uzadi bakalim bozulmazsa bitti gibi suanlik atakO zaman atak haftamiz ayni. Çünkü 40+0 dan hesaplanıyor. Ben tam 40+0 da dogdum.
Yaparlar canim aşıyı misafir olarak aliyorlarselozy sen bilirsin belki bizim 29 temmuzda 6. Ay asimiz var acaba onu istanbuldaki eski bagli oldugum saglik ocaginda yaptirabilir miyim yoksa illa yasadigim yerdekine mi yaptirmam gerek burda yapmazlar mi ?
Ben prima care kullaniyorum iz yapmiyor canim bizde gayet memnunum oglumda normal prima kullanmisdim care bu kadar iyi olduni bilseydim onuda kullanmazdımBizim bacaklarimiz kalin ve bogumlarimiz oldugu icin bizim bacaklarimiza yara yapti her bebekte bir olmaz tabii. Ben kaka yapacagini anladigim zaman hemen alt acma bezini seriyorum bezini cikariyorum o sekilde rahat rahat yapiyo o yuzden tasma derdimiz olmuyo bir kere anlamadim yaptigini kahvalti yapiyoduk esimle ayagimdaydi kaan alp koku gelince bi baktik ki kafasina kadar tasmis nerdeyse bodysini bile cikaramadim direk omuzlardan kesip cope attim sonra dogru dusakabine fiskiyeyle yikadik bu ayimiza kadar ilk kaka kazamiz buydu
Ben de misafir olarak yaptırıcam şehir dışındayım.selozy sen bilirsin belki bizim 29 temmuzda 6. Ay asimiz var acaba onu istanbuldaki eski bagli oldugum saglik ocaginda yaptirabilir miyim yoksa illa yasadigim yerdekine mi yaptirmam gerek burda yapmazlar mi ?
Ya maşallah süphanallah barikallahİsiricam en sonunda gotunu basini o olcakbu gece masaAllah diyim uyanmadi 2 kere emdi sonra eskisi gibi yatirir yatirmaz uyumaya devam etti ama simdide donmeleri yuzunden tedirgin oluyorum
Evet cnm molfix çok güzel, bende molfix e geçtim ilk aylarda prima pure kullandım ama numaralar büyüdkçe bez azaldı fyat aşırıydı snra molfix aldım ve yumuşacık ve zararlı maddeler de içermiyor güvenilir çok memnn kaldımAynennn sleepy cidden övüldüğü gibi değil . Çok sert . Bir paket aldım pişman oldum . Molfix taşma yok sızma yok koku yok oldukça yumuşak . Tek geçerim
Haklısın canım kafaya takmamak en güzeli zaten mama içiyor dye düşününce stresleniyorm oda etkiliyordur süt durumunu, bu aralar memeye düşkün olduğundn sütü arttırma yolları aramaya başladm inşallah bol olur da emerYaptıkların yeterli bol bol da kuruyemiş kuru meyve ye. Miktar kadar kalite de önemli. Kuruyemiş sütü yağlandırır. Emzirme danışmanı özellikle cevizi her gün ye demişti.
Emmediğinde sağıyorum evet. Sağma taktikleri geliştirdim,bi yandan dans edip onu oyalarken bi yandan sağdığım bile oluyor
Formül süt düzenli vermesem de bulunduruyorum. Sağma fırsatı olmazsa veriyorum, ev dışındayken emmeyi reddederse diye yanıma alıyorum ki dışarı pek çıkamıyoruz malum.. dönem dönem sütte dalgalanma oluyor azaldığı da oldu kullandım. Ben kafaya takmyorum ya mama da içsin, hiç dert değil
Cokcaa aminnYa maşallah süphanallah barikallahuykuları daim olsun inşallah canım
Canim belki biliyorsundur emzirme akademisi diye bir grup var facebookta. Orada bir cok kisi mama ve meme beraber giderken o grup sayesinde mamayi yavas yavas azaltip sadece memeye dönüyorlar. Bi program yapiyorlar anne icin. Emzirme ve mama programi. Istersen sende oraya yazip sadece memeye dönmeyi deneyebilirsin. Bu sayede sütünde artmis olur. Ucretsiz yardim ediyorlar annelere.Haklısın canım kafaya takmamak en güzeli zaten mama içiyor dye düşününce stresleniyorm oda etkiliyordur süt durumunu, bu aralar memeye düşkün olduğundn sütü arttırma yolları aramaya başladm inşallah bol olur da emerCeviz de yiyiyorum cnm kuruyemiş çok severim zaten inşallah işe yarar. Süt sağmanız çok tatlıymış bende deneyim yapabilirsem olur
İnşallah :) dene dene sonlara doğru al beni diye ağlıyor ama idare ediyoruz :)Haklısın canım kafaya takmamak en güzeli zaten mama içiyor dye düşününce stresleniyorm oda etkiliyordur süt durumunu, bu aralar memeye düşkün olduğundn sütü arttırma yolları aramaya başladm inşallah bol olur da emerCeviz de yiyiyorum cnm kuruyemiş çok severim zaten inşallah işe yarar. Süt sağmanız çok tatlıymış bende deneyim yapabilirsem olur
Her gün yapıyor artık. Eskiden 3-5 günde birdi. Zaten artık yemek yediği için her gün yapması gerekir sanırım. Kıvamı değişmedi her şey eskisi gibi maşallah. Ama bazı bebeklerde ilk başlarda yedikleri bütün bütün çıkabiliyormuş.selozy tadimlara gecince minigin kaka durumunda bir degisiklik oldu mu rengi, kivami, gun sayisi vs ?
Ben zeytinyagini simdide veriyorum ama hala 4 5 gune bir yapiyo bazende 2 gun ust uste yapiyo duzensiz hala insaAllah bizde de gidalar bu sekilde etki eder tersi olup kabiz olmasindaİnşallah :) dene dene sonlara doğru al beni diye ağlıyor ama idare ediyoruz :)
Her gün yapıyor artık. Eskiden 3-5 günde birdi. Zaten artık yemek yediği için her gün yapması gerekir sanırım. Kıvamı değişmedi her şey eskisi gibi maşallah. Ama bazı bebeklerde ilk başlarda yedikleri bütün bütün çıkabiliyormuş.
Yediklerine zeytinyağı ekliyoruz ya o işe yarıyordur. Onu aksatmamak lazım.
Katı yapmıyorsa zorlanmıyorsa hiç dert değil. Sütünü tamamen kullanıyor, atacak şey bulamıyor :) boşa tontiş olmamış.Ben zeytinyagini simdide veriyorum ama hala 4 5 gune bir yapiyo bazende 2 gun ust uste yapiyo duzensiz hala insaAllah bizde de gidalar bu sekilde etki eder tersi olup kabiz olmasinda
Yok macun kivaminda yapiyorKatı yapmıyorsa zorlanmıyorsa hiç dert değil. Sütünü tamamen kullanıyor, atacak şey bulamıyor :) boşa tontiş olmamış.
Gıda tüketince Kaan Alp de yapacaktır.
O bizde de oluyor anneme gittiğimde. Uykusu geliyor kucakta pışpışlıyorum ayağımda sallıyorum uyumuyor ağlıyor annem bi yatırıyor ayağına gıkı çıkmadan uyuyor gerçekten garezleri bizeSabah çok huysuzdu son 1 haftadır gündüzleri hiç fırsatım olmuyo hiç bişeye kahvaltıda dahil bide dönmeye başladı oyun halısında bile durmuyo dönüyo sonra rahatsız oluyo başlıyo bağırmaya başından ayrılmak ne mümkün sabahta bi başladı dayanamadım anneme kaçtım geldik biraz oyaladık annem bi uyuttu saatlerdir uyuyo bu fırsatta ara ara emzirdim uyanmadı şaka gibi bana yapıyo yapıcağını deliricem uyuyo şuan sinir oluyorum derdi bana galiba