- 19 Temmuz 2019
- 636
- 888
- 35
Metsil kullanıyorduk biz . Metsil ilaç çok gazlı bi bebekse biogai kullan dedi.Cnm gaz ilacını sormuşsun ben hala devam ediyorum doktorum bıraktırmadı daha gbek fıttığı da vardı gazdan iyice büyümüştü farklı bir gaz ilacıyla çok şükür geçiyorBnde brkmıyırm dktru dnliyorum.Dr unuz size ne syledi ?
Ben Sidefer kullanıyorum evet 4 aylıkken başlanıyor bazı doktorlar ek gıdayla başlatıyor.4. Ay aşımızdan sonra vegaferon verdi asm. Sidefer mi almalıyım tabi kiselozy kaptan senden not etmiştim . Fakat rica etsem bi Özet geçer misin neden vegaferon değildi ve sizde 4. Ay bitiminde başladınız mi
Ben biogai kullanıyorum çok memnunum bir ara büyüdü vermeyim dedim çocuk yine gazlandi sonra doktora danıştım ver devam etmen de bir sakinca yok dedi kan ilacı da sidefer kullanıyorum. Doktorum en iyisi bu demiştiMetsil kullanıyorduk biz . Metsil ilaç çok gazlı bi bebekse biogai kullan dedi.
Benim kız 4 ay reflü yatağı ile beşiğinde yattı sığmayınca kaldırdım. Şuan şehir dışında ailemin yanındayım park yatakta yatıyor , yastık yok tabiiKızlar siz bebekleri nerede yaritiriyorsunuz ben reflü yatağında yatırıyorum malum sığmıyor artık şimdi babynestte yatiriyorum yanlara reflunun yan yastiklarini koyuyorum besige daha koyamiyorum gece donmesinden çok korkuyorum bir de yastık kullanıyor musunuz? Bir yaşına kadar öneriyorlar gerçi ama
Cook teşekkür ederim cevap için Selozy ben de kullanmayayim yastık bir haftadır falan koyuyordum yastık artık kullanmamBenim kız 4 ay reflü yatağı ile beşiğinde yattı sığmayınca kaldırdım. Şuan şehir dışında ailemin yanındayım park yatakta yatıyor , yastık yok tabii
Nasıl anlamadım? Biberonu istemesin mi istiyorsun? Şuan ne kullanıyorsun?Kızlar sagarak veriyorum sütümü yazmıştım daha önce emmedigi için. Philips avent biberon alsam 4 ay bitti geç oldu ama kullansam memeyi red ettigi gibi onuda yacaş diye red edermi kullanan varmı
Dönerse burnunu kapatacak hiç bir şey bulundurmadığım için korkmuyorum. Korkma bir şey olmaz :)Cook teşekkür ederim cevap için Selozy ben de kullanmayayim yastık bir haftadır falan koyuyordum yastık artık kullanmam
Ben doğduğundan beri beşikte yatırıyorum.ikeanın klasik ahşap parmaklıklı.kafa tarafına beşik ayaklarının altına kalın kitapları koydum eğimli olsun diyeKızlar siz bebekleri nerede yaritiriyorsunuz ben reflü yatağında yatırıyorum malum sığmıyor artık şimdi babynestte yatiriyorum yanlara reflunun yan yastiklarini koyuyorum besige daha koyamiyorum gece donmesinden çok korkuyorum bir de yastık kullanıyor musunuz? Bir yaşına kadar öneriyorlar gerçi ama
Emsin istiyorum her gün deniyorum sütüm yavaş akıyor diye almıyor aventin biberonuda yavaş akıyormuş çektikçe akıyormuş sagdıgımı onla versem arada emzirsem tamamen memeye dönermi. Yoksa onunladamı içmez acaba. normal biberon kullanıyorum şu an 120 cc yi 2dk içiyor rahat kolayına geliyor. Hep bu biberon yüzünden emmiyor hiç sagmamalıydım aç kalınca emerdi içim içimi yiyor mamada versemeydim başlarda sütüm çogalırdı aklımda sorular benim acemiligim hatalarım neyse sagarak 1 yaşını doldurabilirmiyim acaba bir yerden sonra kesilir diyorlar emmekle eşdeger olurmuNasıl anlamadım? Biberonu istemesin mi istiyorsun? Şuan ne kullanıyorsun?
Biberonu bıraksın diye mi düşündün bilmiyorum ama lansinohun biberonuyla başladık biz sağıp onunla veriyodum aventi pek sevmedi ama şuan avente döndüm tamamen sağdığımı lansinoh ile mamayı avent ile veriyorum ikisinide alıyo biberonu pek reddetmez gibi geliyo açıkcasıKızlar sagarak veriyorum sütümü yazmıştım daha önce emmedigi için. Philips avent biberon alsam 4 ay bitti geç oldu ama kullansam memeyi red ettigi gibi onuda yacaş diye red edermi kullanan varmı
Çok iyi fikir gerçektenBen doğduğundan beri beşikte yatırıyorum.ikeanın klasik ahşap parmaklıklı.kafa tarafına beşik ayaklarının altına kalın kitapları koydum eğimli olsun diye
Bence hata falan yapmamissin kendini suçlama canım bebeği aç mı bırakacaktın yazık olmaz mıydı çocuğa sen yapman gerekeni yapmışsın ben de başta mama verdim çünkü sütüm yeterli değildi. Ama sonra arttı verdiğin mamayla ilgisi yok canım. Sen içini ferah tut yapman gerekeni yapmışsınEmsin istiyorum her gün deniyorum sütüm yavaş akıyor diye almıyor aventin biberonuda yavaş akıyormuş çektikçe akıyormuş sagdıgımı onla versem arada emzirsem tamamen memeye dönermi. Yoksa onunladamı içmez acaba. normal biberon kullanıyorum şu an 120 cc yi 2dk içiyor rahat kolayına geliyor. Hep bu biberon yüzünden emmiyor hiç sagmamalıydım aç kalınca emerdi içim içimi yiyor mamada versemeydim başlarda sütüm çogalırdı aklımda sorular benim acemiligim hatalarım neyse sagarak 1 yaşını doldurabilirmiyim acaba bir yerden sonra kesilir diyorlar emmekle eşdeger olurmu
Tabiki biberon da önemli ama ben Lansinohla verdim. Çektiği zaman geliyordu az az akıyordu ama yine de meme reddi yaşadık. Memeden süt tazyikli ve düzensiz gelir biberona alışan bebek o yüzden memede ağlar. Şimdiden sonra 1 numara uca geçersen hem istemez hem de içmesi uzun sürer.Emsin istiyorum her gün deniyorum sütüm yavaş akıyor diye almıyor aventin biberonuda yavaş akıyormuş çektikçe akıyormuş sagdıgımı onla versem arada emzirsem tamamen memeye dönermi. Yoksa onunladamı içmez acaba. normal biberon kullanıyorum şu an 120 cc yi 2dk içiyor rahat kolayına geliyor. Hep bu biberon yüzünden emmiyor hiç sagmamalıydım aç kalınca emerdi içim içimi yiyor mamada versemeydim başlarda sütüm çogalırdı aklımda sorular benim acemiligim hatalarım neyse sagarak 1 yaşını doldurabilirmiyim acaba bir yerden sonra kesilir diyorlar emmekle eşdeger olurmu
İçe içe midesi büyüyordur. 60 cc çok azmış.Arya 8 günde 600 gram almış görünüyo evde tarttım 100 gram üstü olsa 500 gram bi yanlışlık varda hayırlısıöyleyse eğer ek gıdaya başladık ondan mı diye düşünüyorum tabi bide 1 ay önce 60 cc mamayı zor içiyodu şuan ölçeği arttı severek te içiyo 3 saatte bir o da etkilemiş olabilir teyzemin çocuğu 60 cc mama içiyomuş daha 25 günlük arya nasıl doyuyodu o zamanlar anlamıyorum mız mız benim kız arada yine az içiyo
selozy artık sebzelerde tadımları geçtim ne kdar içer ne kadar versem acana ve kıvamı nasıl olsun ya bilemedim püre gibi koyu oluyo sulu bırakmaya çalışıyorum rahatsız etmesin diye koyu mu yapsam kararsız kaldım sen nasıl yapıyosun
Kiz 8 gunde 600 gr almasi icin cocugun tabak tabak yemek yemesi gerek o iste bi yanlislik olmaliArya 8 günde 600 gram almış görünüyo evde tarttım 100 gram üstü olsa 500 gram bi yanlışlık varda hayırlısıöyleyse eğer ek gıdaya başladık ondan mı diye düşünüyorum tabi bide 1 ay önce 60 cc mamayı zor içiyodu şuan ölçeği arttı severek te içiyo 3 saatte bir o da etkilemiş olabilir teyzemin çocuğu 60 cc mama içiyomuş daha 25 günlük arya nasıl doyuyodu o zamanlar anlamıyorum mız mız benim kız arada yine az içiyo
selozy artık sebzelerde tadımları geçtim ne kdar içer ne kadar versem acana ve kıvamı nasıl olsun ya bilemedim püre gibi koyu oluyo sulu bırakmaya çalışıyorum rahatsız etmesin diye koyu mu yapsam kararsız kaldım sen nasıl yapıyosun
Piştikten sonra az bi suyu kalıyo zaten onunla birlikte eziyorum öyle devam ederim o zaman, evet çok azdı yaşamak için içiyodu resmen ama şükür alıştı zamanla arttı 150 deyiz şuan belki o bile azdır neler yapıyodum içirmek içinn o yüzden kilosu azdı zatenİçe içe midesi büyüyordur. 60 cc çok azmış.
Katıysa pişirirken kullandığın sudan ekleyip kıvamını açabilirsin.