Evet yaa aynı 3 saat uyudu resmen ve şimdide uyuduO bizde de oluyor anneme gittiğimde. Uykusu geliyor kucakta pışpışlıyorum ayağımda sallıyorum uyumuyor ağlıyor annem bi yatırıyor ayağına gıkı çıkmadan uyuyor gerçekten garezleri bize
Çok sağol canım dediğin gruba bakıcam inşallah tamamen keseriz aslında bebeğim emmeye istekli inşallah sütümde artar tamamen yeter bebeğimeCanim belki biliyorsundur emzirme akademisi diye bir grup var facebookta. Orada bir cok kisi mama ve meme beraber giderken o grup sayesinde mamayi yavas yavas azaltip sadece memeye dönüyorlar. Bi program yapiyorlar anne icin. Emzirme ve mama programi. Istersen sende oraya yazip sadece memeye dönmeyi deneyebilirsin. Bu sayede sütünde artmis olur. Ucretsiz yardim ediyorlar annelere.
Bizimkiside bakiyo pur dikkat hemen ceviriyorum kafasini baska yoneKızlar bizim kızı yere koyduğumdan beri baya gelişme gösterdi. Her iki tarafa dönüyor kollarının üzerinde yükseliyor yüzüstünden sırt üstüne dönüş yapıyor oyuncaklar koyuyorum ulaşmaya çalışıyor bende bir nebze dinlenmiş oluyorum. İzlemek çok keyifli .Tabi Deniz uyuyunca yada parka çıkınca yapıyorumBiberonla su vermeye başladım. TV seyretmeye çalışıyor çok fena bu kız.
Ben zeytinyağ vermiyorum günde bir defa rondadan geçirim 4 tatlı kaşığı veriyorum aşağı yukarı şşmsilşk ondanİnşallah :) dene dene sonlara doğru al beni diye ağlıyor ama idare ediyoruz :)
Her gün yapıyor artık. Eskiden 3-5 günde birdi. Zaten artık yemek yediği için her gün yapması gerekir sanırım. Kıvamı değişmedi her şey eskisi gibi maşallah. Ama bazı bebeklerde ilk başlarda yedikleri bütün bütün çıkabiliyormuş.
Yediklerine zeytinyağı ekliyoruz ya o işe yarıyordur. Onu aksatmamak lazım.
Kızlar bizim kızı yere koyduğumdan beri baya gelişme gösterdi. Her iki tarafa dönüyor kollarının üzerinde yükseliyor yüzüstünden sırt üstüne dönüş yapıyor oyuncaklar koyuyorum ulaşmaya çalışıyor bende bir nebze dinlenmiş oluyorum. İzlemek çok keyifli .Tabi Deniz uyuyunca yada parka çıkınca yapıyorumBiberonla su vermeye başladım. TV seyretmeye çalışıyor çok fena bu kız.
Bade de çok bakıyor yaBizimkiside bakiyo pur dikkat hemen ceviriyorum kafasini baska yone
Biz uzun suredir kullanmiyoruz devamli kullanimi 3 3.5 aylikken falan biraktik sanirim ama arada ben dayanamayip gaz yapan bir sey yiyip icersem o zaman veriyorum gunde 1 kere rahat cikarsin sancisi olmasin diyeBelki konuşulmuştur ben kaçırdım . Gaz damlasını bıraktınız mi ? Bırakanlar kaçıncı ayda bıraktı
Neden vermiyorsun?Ben zeytinyağ vermiyorum günde bir defa rondadan geçirim 4 tatlı kaşığı veriyorum aşağı yukarı şşmsilşk ondan
Bence eger emmeye istekliyse yardim alip bi dene. Belki gercekten işe yarar. Allah yardimcin olsun canim.Çok sağol canım dediğin gruba bakıcam inşallah tamamen keseriz aslında bebeğim emmeye istekli inşallah sütümde artar tamamen yeter bebeğime
Sağolasın canımBence eger emmeye istekliyse yardim alip bi dene. Belki gercekten işe yarar. Allah yardimcin olsun canim.
Daha çok ömrünü törpüleyecek bak gör sen. Hiç teselli edemicemYok anam yok bu cocuk benide gecti bende cok cabuk sıkılırım degisiklik ararim ama bu cocuk solladi benigeldigimizden beri ilk defa keyfi disari ciktik dolasmaya arkadasiminda oglu olmustu ona hediye falan baktik kaan beye aldigim 2. Kanguruda duracak sandim basta her sey cok iyiydi ilk bi 45 dk falan durdu etrafa bakti sonra eve gelene kadar yine kucakta geldi
Kucagimiza alincada nasil sevinc cigliklari atiyo sanki aglayan kendisi degilmis gibi bu cocukla cok isim var benim coookk
Cnm gaz ilacını sormuşsun ben hala devam ediyorum doktorum bıraktırmadı daha gbek fıttığı da vardı gazdan iyice büyümüştü farklı bir gaz ilacıyla çok şükür geçiyorAAa hiç konuşulmamış . Nerdesiniz herkes