2020 Şubat Anneleri

O bizde de oluyor anneme gittiğimde. Uykusu geliyor kucakta pışpışlıyorum ayağımda sallıyorum uyumuyor ağlıyor annem bi yatırıyor ayağına gıkı çıkmadan uyuyor gerçekten garezleri bize 😂
Evet yaa aynı 3 saat uyudu resmen ve şimdide uyudu 😒 kısa sürer gibi bu ama uyudu 🙄 şaşırıyorum nerde yanlış yapıyosam 😒

Kızlar bizim kızı yere koyduğumdan beri baya gelişme gösterdi. Her iki tarafa dönüyor kollarının üzerinde yükseliyor yüzüstünden sırt üstüne dönüş yapıyor oyuncaklar koyuyorum ulaşmaya çalışıyor bende bir nebze dinlenmiş oluyorum. İzlemek çok keyifli .Tabi Deniz uyuyunca yada parka çıkınca yapıyorum 🤣 Biberonla su vermeye başladım. TV seyretmeye çalışıyor çok fena bu kız. 😱

Canim belki biliyorsundur emzirme akademisi diye bir grup var facebookta. Orada bir cok kisi mama ve meme beraber giderken o grup sayesinde mamayi yavas yavas azaltip sadece memeye dönüyorlar. Bi program yapiyorlar anne icin. Emzirme ve mama programi. Istersen sende oraya yazip sadece memeye dönmeyi deneyebilirsin. Bu sayede sütünde artmis olur. Ucretsiz yardim ediyorlar annelere.
Çok sağol canım dediğin gruba bakıcam inşallah tamamen keseriz aslında bebeğim emmeye istekli inşallah sütümde artar tamamen yeter bebeğime🙏🏻🤲🏻

Kızlar bizim kızı yere koyduğumdan beri baya gelişme gösterdi. Her iki tarafa dönüyor kollarının üzerinde yükseliyor yüzüstünden sırt üstüne dönüş yapıyor oyuncaklar koyuyorum ulaşmaya çalışıyor bende bir nebze dinlenmiş oluyorum. İzlemek çok keyifli .Tabi Deniz uyuyunca yada parka çıkınca yapıyorum 🤣 Biberonla su vermeye başladım. TV seyretmeye çalışıyor çok fena bu kız. 😱
Bizimkiside bakiyo pur dikkat hemen ceviriyorum kafasini baska yone

İnşallah :) dene dene sonlara doğru al beni diye ağlıyor ama idare ediyoruz :)

Her gün yapıyor artık. Eskiden 3-5 günde birdi. Zaten artık yemek yediği için her gün yapması gerekir sanırım. Kıvamı değişmedi her şey eskisi gibi maşallah. Ama bazı bebeklerde ilk başlarda yedikleri bütün bütün çıkabiliyormuş.
Yediklerine zeytinyağı ekliyoruz ya o işe yarıyordur. Onu aksatmamak lazım.
Ben zeytinyağ vermiyorum günde bir defa rondadan geçirim 4 tatlı kaşığı veriyorum aşağı yukarı şşmsilşk ondan

Bizimkiside bakiyo pur dikkat hemen ceviriyorum kafasini baska yone
Bade de çok bakıyor ya 🤦‍♀️ Gündüzleri açmıyorum sırf o izlemesin diye. Hayatımda hiç dinlemediğim kadar çok müzik dinliyorum onun yüzünden 😂

Kaan Alp simdide geceleri donmekten uyuyamiyo 🤣
Ya hem sevmiyo hemde inadina donuyo yuz ustu sonrada agliyo uyaniyo bi daha sirt ustu yatiriyorum poposuna pis pis yapiyorum daliyo sonra hooop bi daha donuyo yine agliyo madem aglayacaksin ne diye surekli donuyosun dimi 😆 neyse ki atagi bitti ya cok sukur bu gecirdigimiz en uzun ve en zorlu atagiydi suanki uyumamasi cok sapsal bir nedenden dolayi oldugu icin ben uykusuzda kalsam gozume batmiyo 😃

Belki konuşulmuştur ben kaçırdım . Gaz damlasını bıraktınız mi ? Bırakanlar kaçıncı ayda bıraktı
Biz uzun suredir kullanmiyoruz devamli kullanimi 3 3.5 aylikken falan biraktik sanirim ama arada ben dayanamayip gaz yapan bir sey yiyip icersem o zaman veriyorum gunde 1 kere rahat cikarsin sancisi olmasin diye

Yok anam yok bu cocuk benide gecti bende cok cabuk sıkılırım degisiklik ararim ama bu cocuk solladi beni 🤣 geldigimizden beri ilk defa keyfi disari ciktik dolasmaya arkadasiminda oglu olmustu ona hediye falan baktik kaan beye aldigim 2. Kanguruda duracak sandim basta her sey cok iyiydi ilk bi 45 dk falan durdu etrafa bakti sonra eve gelene kadar yine kucakta geldi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kucagimiza alincada nasil sevinc cigliklari atiyo sanki aglayan kendisi degilmis gibi bu cocukla cok isim var benim coookk 🥴

Kızlar sizin eşleriniz de arabasına çok özen gösteriyor mu bizimki abartmaya başladı. Gidip gidip birşeyler yaptırıyor taktırıyor. Tabi bunlarda bir maliyet. Sürekli özel süngeri ile yıkıyor içini siliyor. Ben böyle birşey görmedim ablamların arabası pislikten görünmez. Bizimki pırıl pırıl 🤣 araç için süpürge bile aldı. Özel bezler temizlik ürünleri. bu kadar özen gösterdiği için kullanmaya çekiniyorum eski araba ne güzeldi rahatça kullanıyordum 🤪 benden daha çok değer veriyor diye düşünmüyor değilim 😡

Yok anam yok bu cocuk benide gecti bende cok cabuk sıkılırım degisiklik ararim ama bu cocuk solladi beni 🤣 geldigimizden beri ilk defa keyfi disari ciktik dolasmaya arkadasiminda oglu olmustu ona hediye falan baktik kaan beye aldigim 2. Kanguruda duracak sandim basta her sey cok iyiydi ilk bi 45 dk falan durdu etrafa bakti sonra eve gelene kadar yine kucakta geldi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kucagimiza alincada nasil sevinc cigliklari atiyo sanki aglayan kendisi degilmis gibi bu cocukla cok isim var benim coookk 🥴
Daha çok ömrünü törpüleyecek bak gör sen. Hiç teselli edemicem 🤣🤣🤣 Gerçekler acıdır 😂
Valla analık neden kutsal daha iyi anlıyorum. Bizim Deniz ayrı telden çalıyor öykü defne ayrı. Parka çıkarıyoruz insan bütün gücüyle koşup oynar mı çocukların oyunlarını bozuyor sürekli. Kız dersen bir kere ağladı mı susmuyor. Arabada oturmak istemesin kimse tutamaz onu. Deniz birde kucağına al diyor 15 kilo çocuğu kucağıma alacakmışım 😱kıyamıyorum alıyorum bazen. Bu gece kardeşiyle kaynaştı biraz beraber oynamalar başlayınca rahat edeceğim gibi bir umuta kapılıyorum 🤣🤣🤣

Kızlar günaydın. İki gecedir uykusuzum niyeyse geç yatıyorum öykü de kalkmaya başladı geceleri. Sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
Dün Alişan kaza yapmış. Bebeklerinizi muhakkak çocuk koltuğuna bağlayın. Yada pusetine emniyet kemeri takın. Ben biraz relaks takılıyordum Deniz bağlıydı ama öyküyü koyup bırakıyordum kendimi de ortadayım diye bağlamıyordum. Artık daha dikkatli olacağım. Bu işlerin şakası olmuyor.

X