- 19 Temmuz 2019
- 636
- 888
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7700 du dun tarttigimda sıkıyo ama son paketti bende 4 numara siparis verdimZeyf kaç kiloda 3 numara kullanıyorsunuz . Ben 4 e geçtim o yüzden soruyorum benim oğlan da yüz üstü uyumayı keşfetti 2 haftadır aynı şey ya burnu kapanırsa diye ben de yarım uyuyorum artık
Gayet normal bizimki gecen ay 61 cm di boya degil kiloya gidiyo tospik120 günlük bebek boyu , 64 cm . Kısa mi ?
Yok olmamıştı. Ben miniesi ilk başlarda çok sık bez değiştirdiğim dönemler kullandım şuan kullanmıyorum. İçeriği temiz ama emiciliği az bir bez. Şimdi canbebe veya sleepy kullanıyorum. Canbebeyi en son migrostan tanesi 50 kuruştan aldım. Çok uyguna geldi.selozy kiz ilk defa minies aldim bende buraya gelince bu bez cis yapinca parcalanma yapti bizde sizde oluyo mu oyle bir sey
Bende uzunca bir sure canbebe kullandim dun goon siparis verdim ondanda memnundum bu bez parcalandi Kaan in totosunda parca parca oluyo neyse ki cok az kaldi.Yok olmamıştı. Ben miniesi ilk başlarda çok sık bez değiştirdiğim dönemler kullandım şuan kullanmıyorum. İçeriği temiz ama emiciliği az bir bez. Şimdi canbebe veya sleepy kullanıyorum. Canbebeyi en son migrostan tanesi 50 kuruştan aldım. Çok uyguna geldi.
Evet ben yeni dogdugunda denemistim bacaklari parcalandi cocugun lastikleri mahfetmisti etleri soyulmustu hepSleepy bir daha almam. Lastikleri çok sert. Bebek hareketlendikçe bayaa iz yapmaya bsşladı.
Çok geçmiş olsun canım yaptırıp kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza diyeyimHallettik canım çok şükür bebiş iyi aslında da ben çok stres oldum. Operasyon 15 dk sürmedi bile lokal anesteziyle yaptılar bizden kimseyi almadılar ki iyi oldu ben dayanamazdım getirdiklerinde giyili bezi bile bağlıydı emzirdim hemen bi yarım saat daha oda da tuttular sonra eve geldik çişini fln yaptı ama pipi küçük olduğu için bandajı çıktı normalde yarın doktor çıkartıcaktı o yüzden bez de bağlayamadık ağlamaklı oldu bağlamaya çalışınca bizde kıyamadık altı açık başında bekliyoz şimdi beyfendi uyuyo ama
Ayy en korktuğum şeyy ama çok tatlı oluyorlar yaaa yüzüstüyken gerçi bizimki daha dönemiyo ben yatırırsam kalıyo garibimİsiricam en sonunda gotunu basini o olcak bu gece masaAllah diyim uyanmadi 2 kere emdi sonra eskisi gibi yatirir yatirmaz uyumaya devam etti ama simdide donmeleri yuzunden tedirgin oluyorum
Sleepy bir daha almam. Lastikleri çok sert. Bebek hareketlendikçe bayaa iz yapmaya bsşladı.
Yaa ben çok memnunum sleepyden bizde de iz oluyor ama her bezde olur diye düşünüyorum sonuçta biraz sıkması lazım yoksa taşarEvet ben yeni dogdugunda denemistim bacaklari parcalandi cocugun lastikleri mahfetmisti etleri soyulmustu hep
Sağol canım valla yaptırdık kurtulduk sizde yaptırmayı düşünüyorsanız bebiş dönmeyi öğrenmeden yaptırın derimÇok geçmiş olsun canım yaptırıp kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza diyeyim ☺
Tamamen değil. Ama emiyor. İstemediği de oluyor. Artık beş aylık oldu dimi? Ek gıdayla beraber belki mamaya gerek kalmaz . Süt içim yapılabilcekler belli hepsini denemişsindir bence şimdiye kadarSelam kızlar nasılsınız? Aramız da bebeği prematüre doğupta emmeyen bebekler vardı son durumunuz nedir bebişler tamamen memeye döndü mü ?
Benim oğlumda emmeye başladı ama bu sefer de benm sütüm eskisi gbi bir güne yetecek kdr değil o yzden mama da hala veriyorum emziriyorm da ama mama dan kurtulmayı çok isterim süt artsın dye uğraşıyorum. Sizler neler yaptınız çözüm bulduysanz benmle de paylaşır mısınz ?
Yok her bezde olmuyor. Yani o kadar olmuyor Kaka da taşmıyor. Sleepy nin eksisi bu. Bunun dışında ben de memnundum.Ayy en korktuğum şeyy ama çok tatlı oluyorlar yaaa yüzüstüyken gerçi bizimki daha dönemiyo ben yatırırsam kalıyo garibim
Yaa ben çok memnunum sleepyden bizde de iz oluyor ama her bezde olur diye düşünüyorum sonuçta biraz sıkması lazım yoksa taşar
Sağol canım valla yaptırdık kurtulduk sizde yaptırmayı düşünüyorsanız bebiş dönmeyi öğrenmeden yaptırın derim
Aslında yaptırmayı çok istiyorum doktorda bulduk ama Bursa da vakalar artmış deyince korktum biraz daha bekliyorum bakalım nolucakAyy en korktuğum şeyy ama çok tatlı oluyorlar yaaa yüzüstüyken gerçi bizimki daha dönemiyo ben yatırırsam kalıyo garibim
Yaa ben çok memnunum sleepyden bizde de iz oluyor ama her bezde olur diye düşünüyorum sonuçta biraz sıkması lazım yoksa taşar
Sağol canım valla yaptırdık kurtulduk sizde yaptırmayı düşünüyorsanız bebiş dönmeyi öğrenmeden yaptırın derim
Evet cnm beş aylık oldu,ek gıda olarakta yeni yeni tadımlara başladık.Tamamen değil. Ama emiyor. İstemediği de oluyor. Artık beş aylık oldu dimi? Ek gıdayla beraber belki mamaya gerek kalmaz . Süt içim yapılabilcekler belli hepsini denemişsindir bence şimdiye kadar
Aynennn sleepy cidden övüldüğü gibi değil . Çok sert . Bir paket aldım pişman oldum . Molfix taşma yok sızma yok koku yok oldukça yumuşak . Tek geçerimSleepy bir daha almam. Lastikleri çok sert. Bebek hareketlendikçe bayaa iz yapmaya bsşladı.
Bizim bacaklarimiz kalin ve bogumlarimiz oldugu icin bizim bacaklarimiza yara yapti her bebekte bir olmaz tabii. Ben kaka yapacagini anladigim zaman hemen alt acma bezini seriyorum bezini cikariyorum o sekilde rahat rahat yapiyo o yuzden tasma derdimiz olmuyo bir kere anlamadim yaptigini kahvalti yapiyoduk esimle ayagimdaydi kaan alp koku gelince bi baktik ki kafasina kadar tasmis nerdeyse bodysini bile cikaramadim direk omuzlardan kesip cope attim sonra dogru dusakabine fiskiyeyle yikadik bu ayimiza kadar ilk kaka kazamiz buyduYaa ben çok memnunum sleepyden bizde de iz oluyor ama her bezde olur diye düşünüyorum sonuçta biraz sıkması lazım yoksa taşar
Bizde de 1.5 aydir meme reddi var. Ruhsal olarak gercekten yiprandim su meme reddinden dolayi. Tam battaniyede sallamayi birakmistim memede uyuyordu. Meme reddi basladi. Simdi tekrar battaniyeye geri donmek zorunda kaldim çünkü uyumasa ac kaliyor emmiyor. Uyutmama gibi bi luksum yok yani malesef. Kusmuyor ama reflüsü var. Refluden dolayi rahatsiz olup emmiyor. Bide sol göğsümde tazyik var ondanda rahatsiz olup emmiyor. Sabrediyorum atak bitince duzelir diye umut ediyorum. Ayrica bizimde alttaki dislerimiz kabardi. Bi tanesi çıktı cikacak gibi. 4. Ay aşısınin zamani geldi ama o kadar huysuzki nasil bakacam diye düşünüp götürmeye çekiniyorum. Aşıdan sonra uyumasada ac kalacak diye düşünüyorum. Bilmiyorum insallah iyi olur. Meme reddi cok yipratici ama. Bizimde gece uykularimiz sıkıntı. Saat başı kalkiyor. Gunduz dogru duzgun emmedigi icin bu acigi gece kapatmaya çalışıyor. 5 te de uyaniyor zaten.Su bebektir aglar lafindan ögg geldi artik bizde biliyoruz bebeklerin agladigini bizde zamaninda agladik ama bunlarinki normal bebek aglamasi degil insanlar onu bilmiyo iste bizimkisi gece uyuyodu emdikten sonra sallamadan kendi kendine ama su son 1 aydir sallanmadan uyumuyo uyku duzenimiz bozuldu gece cok sık uyaniyo disleri cok zorluyo onuda beni de koligi bitti simdi dişleri basladi hepsi pes pese geldi cok zorlaniyorum annemin yaninda olmama ragmen kadinda gece bana vermiyo emzir diyo sonra aliyo o uyutuyo sende yat uyu diyo ayni 40 li gunlerimize döndük valla sizde durumlar neler ?
Allah yardimcin olsun cok zor valla zorlu bir bebek buyutmek bizimkisinin atagi bitti mi ne bilmiyorum dun gece 1 ay uzerine cok iyiydi masaAllah diyeyim suan uyuyo normalde gunduz yarim saati gecmezdi uykusu 1 saati gecti. Meme emmiyo diyosun sagip versen aslinda gunduz ac kaldigi icinde gece surekli uyanirBizde de 1.5 aydir meme reddi var. Ruhsal olarak gercekten yiprandim su meme reddinden dolayi. Tam battaniyede sallamayi birakmistim memede uyuyordu. Meme reddi basladi. Simdi tekrar battaniyeye geri donmek zorunda kaldim çünkü uyumasa ac kaliyor emmiyor. Uyutmama gibi bi luksum yok yani malesef. Kusmuyor ama reflüsü var. Refluden dolayi rahatsiz olup emmiyor. Bide sol göğsümde tazyik var ondanda rahatsiz olup emmiyor. Sabrediyorum atak bitince duzelir diye umut ediyorum. Ayrica bizimde alttaki dislerimiz kabardi. Bi tanesi çıktı cikacak gibi. 4. Ay aşısınin zamani geldi ama o kadar huysuzki nasil bakacam diye düşünüp götürmeye çekiniyorum. Aşıdan sonra uyumasada ac kalacak diye düşünüyorum. Bilmiyorum insallah iyi olur. Meme reddi cok yipratici ama. Bizimde gece uykularimiz sıkıntı. Saat başı kalkiyor. Gunduz dogru duzgun emmedigi icin bu acigi gece kapatmaya çalışıyor. 5 te de uyaniyor zaten.
Sagip verincede içmiyor. Kasikla veriyorum hemen agzinin kenarindan dışarı bosaltiyor. Bende artik sagmiyorum zaten içmiyor. Elimden geldigince uyutmaya calisiyorum 2 3 saatte bir. Zaten meme emip uyaniyor öyle uzun uyumuyor. Insallah bizimkide ataktan dolayıdır. Sizin dogum tarihiniz neydi? Aramizda kac gun var acaba. Biz 20 subatta dogduk.Allah yardimcin olsun cok zor valla zorlu bir bebek buyutmek bizimkisinin atagi bitti mi ne bilmiyorum dun gece 1 ay uzerine cok iyiydi masaAllah diyeyim suan uyuyo normalde gunduz yarim saati gecmezdi uykusu 1 saati gecti. Meme emmiyo diyosun sagip versen aslinda gunduz ac kaldigi icinde gece surekli uyanir