2020 Şubat Anneleri

Bende bişey sorayım öyle kapatalım bu konuyu benim kızım gece2-3 gibi uyuyo bazen 1 bazen 2 kez emip tekrar uykuya dalıyor ve sabah 11-12 ye kadar uyuyor. Ben bu konudan şikayetci değilim çünkü kendim de hamile iken geç yatar geç uyanırdım fakat bu uyku saatleri bebeğimin gelişimini kötü etkiler mi onu bilmiyorum, 3 ay 24 günlük şuan

Kızlar bişey daha sorucam bizim 3 ayda olmamız gereken bexero bi 10 gün geçikmeli vuruldu şimdi bu durum 4. Ay aşılarının tarihini etkiler mi. Hangisi canlı hangisi cansız bilmiyorum da

Aha uzun uyuyan bir bebe! Maşallah :)
Evet muhtemelen senin uyku düzenine göre şekillenmiş.
Bebek ve çocukların 9 gibi uyuması ideal olan. Ve o saatlerdeki uykunun daha verimli olduğu tahmin ediliyor. Ama can sıkacak bişey değil. Daha çok küçük, zamanla erkene çekersiniz :)
Menenjit aşısıyla ilgili öyle bir durum yok sanırım yine de doktoruna danışırsın.
Zaten onlar ona göre plan yapıyor. Biz rotayı evde kendimiz verdik diye işler karıştı :)

Kızlar bişey daha sorucam bizim 3 ayda olmamız gereken bexero bi 10 gün geçikmeli vuruldu şimdi bu durum 4. Ay aşılarının tarihini etkiler mi. Hangisi canlı hangisi cansız bilmiyorum da
Biz 5. Ayda vurulduk rota da vurulacak doktor ikisi aynı zamanda vurulabilit dedi

Aynen şimdilik çok şükür uzun uyuyor ama 4. Ay atağından ve diş çıkarma döneminden çok korkuyorum

Ama mesela henüz 6 aylıkken yeni başladığında ve kendi kaşık kullanmayı öğrenene kadar sadece tadım aşamasındayken mantıklı değil mi
Diş kaşıyamaz çünkü haşlanmış ve yumuşamış oluyor. Ben blw sevmedim. Tabiki bikaç ay sonra eline kendi yiyebileceği bişeyler tutuştrucam,bizler de öyle yedik. Ama genel olarak blw üzerinden gitmem.
Zeyf kadın abartmış yaa bari sebzeyi yoğurda bulasaydı. Sebzeyi ağzına soktukça ordan yerdi. Ben istemem. Gelecekte nasıl yiyecekse şimdi de öyle yesin. Elle yenecek şeyi elle yesin. Gelenekçiyim :)

Biz 5. Ayda vurulduk rota da vurulacak doktor ikisi aynı zamanda vurulabilit dedi
Bizde rota ve bexeroyu aynı anda olacaktık ama ağrı krsici vermemiştim o gün o yüzden 10 gün geç vuruldu. Şimdi 4. Ay aşıları var sağlık ocağında onları etkiler mi onu merak ettim

Dişini sebzeyle değil eliyle kaşıyo sebzeyide yalıcak o an sıvı zaten az bişey elini bulayıp yalasın maksat tatmak zaten

Canım geçmiş olsun hayırlısı olsun dilerim güzel ve kolaylıkla halletmişsinizdir. Nasılsınız? Nasıl oldu?

Canım geçmiş olsun hayırlısı olsun dilerim güzel ve kolaylıkla halletmişsinizdir. Nasılsınız? Nasıl oldu?
Hallettik canım çok şükür bebiş iyi aslında da ben çok stres oldum. Operasyon 15 dk sürmedi bile lokal anesteziyle yaptılar bizden kimseyi almadılar ki iyi oldu ben dayanamazdım getirdiklerinde giyili bezi bile bağlıydı emzirdim hemen bi yarım saat daha oda da tuttular sonra eve geldik çişini fln yaptı ama pipi küçük olduğu için bandajı çıktı normalde yarın doktor çıkartıcaktı o yüzden bez de bağlayamadık ağlamaklı oldu bağlamaya çalışınca bizde kıyamadık altı açık başında bekliyoz şimdi beyfendi uyuyo ama

Bende istemem sahsen corbayi minciklasin agzina sursun

Ya uyuyamiyorumm
Bu cocuk cok fena oldu bu seferde yuz ustu donuyo o sekilde uyuyo ama hic burnunu kurtarma falan yok ay Allah korusun uyusam onu oyle gormesem nefes alamayacak
Ben eve dondugumuzde de besigine yatiramayacagim sanirim bu gidisle
Cok azimli ya defalarca duzelttim sirti agrimasin terlemesin diye ben sag sol yaptim yok her seferinde kendini yuz ustu atiyo

Hadi gozunuz aydin gecmis olsun

Hah anladııım. Aslında o kadar da az yemiyorlar. İlk bikaç gün öyle oluyor. Sonra vermeyince ağlamalar başlıyor. Hepsi iştahlı olsunlar inşallah :)
Bizimkisi cok obur bir sey olacak sanirim ilk gunler birkac kasik onu keser insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…