- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Meyve suyunda fruktoz var bence oda kilo aldırır Denize hamileyken meyve suyu içe içe şişmiştimZaten meyve suyu ver demiş.
Bence de acelesi yok ya. Zaten sadece anne sütü alan bi bebek 4.ayda neden meyve suyu içsin ki ne bileyim. Ben olsam 5. Ay başlardımmermermermer
Tabi biz de o zaman başladık. Bikaç kaşıkla başlarsınız. Zaten azıcık veriyorsun aldığı anne sütü miktarını azaltmıyor.O zaman bizde 12 gun sonra tadimlara baslayabiliriz 5 ay bitiyosa
İlk çocuk olunca heves oluyor.Meyve suyunda fruktoz var bence oda kilo aldırır Denize hamileyken meyve suyu içe içe şişmiştimek gıda ile cebelleşmeye 4.ayda başlamak istemem niyeyse küçük küçük doğra haşla ez yedirmeye çalış gözümde büyüyor. Ne kadar üşengeç oldum ya
Bencede bi sor ama çokta acele etme bende hemen başlamam diye düşünüyorum bide meyve kafamı karıştırıyorBiz 2 aydir kendi doktorumuza gidemiyoruz o yuzden tadimlar icin ne yapacagimi bilmiyorum4. Ayiniz biter bitmez baslayacak misiniz bizde 12 gun sonra 4u bitirecegiz bende arayip sorayim telefonda doktorumuza bakalim bize ne diyecek
Bizim aile biraz iri ya ben 1.75 eşim 1.85 boyunda 2.05 olan kuzenlerim var o yüzden normal aslında. Aynen kan ilacı bize sidefer yazdı o da iyi sanırımHay maşallahAllah kollarına kuvvet versin. 4aylıkken bu kadarsa ilerisini düşünemiyorum. Yere koy sen bunu yoksa akşama kadar pertin çıkar Ben 1.61 boyunda 59 kiloyum bizden bu kadar yapılı çıkmaz ben sebze ile başlıcam makinayı çıkardım patates havuç vereceğim önce. Tatlı yerse diğer tatları sevmez diye endişe ediyorum. Demir dediğin kan ilacımı ocean kullanıyoruz dişlerde kararma yapmıyor dedi eczacı. Yalnız uygulaması biraz gıcık geldi bana. Bu bitsin sidefer alabilirim o nasıl uygulanıyor bilmiyorum.
Bana da çok erken geldi ya ben en iyisi 5. Ayın bitmesini bekliyim bide sütü çok iştahlı emiyor meyve suyu verip sütten uzaklaşabilir diye de korkuyorumZaten meyve suyu ver demiş.
Bence de acelesi yok ya. Zaten sadece anne sütü alan bi bebek 4.ayda neden meyve suyu içsin ki ne bileyim. Ben olsam 5. Ay başlardımmermermermer
Buna cok sevindimTabi biz de o zaman başladık. Bikaç kaşıkla başlarsınız. Zaten azıcık veriyorsun aldığı anne sütü miktarını azaltmıyor.
Biz 5i bitircekmisizBencede bi sor ama çokta acele etme bende hemen başlamam diye düşünüyorum bide meyve kafamı karıştırıyor
Biz 5i bitircekmisizhep bi ikilem oluyo su aylari sayma konusunda kafam karisiyo. Bencede meyveyle baslama sebzeler olsun onceligin
Canım bugün doktora gittik doktorumuz salya miktarı artacak ilerleyem zamanlarda oda boğazında birikebilir ve onu çıkarmak için öksürwbilir korkma olursa demişti belki sinzin öyle bişeydieKızlar ateş falan yok ama kızım ara ara öksürüyor bu gün kustu öksürürken hastamı üşüttümü yoksa tükürügümü bogazına kaçıyor sizler yaşadınızmı böyle birşey
Bizimki de 4 ay 12 günlük yaklaşık 3-4 haftadır eliyle tutuyor birkaç haftadır da uzanıp alıyor. Direkt ağzına götürüyor tabi.Kızlar bebeğim 4 ay+6 günlük.Eline bişey uzatınca tutmak için uzanmıyor.ben tutturunca da elinden haberi yok.sadece üzerinde örtü falan varsa onu tutup ağzına sokuyor falan.sizinkiler bilinçli tutuyor mu
Valla kuralcı olmayacağım şöyle olavak böyle olcak dedik. Hiç öyle olmadı doktorların haptırdığı panik zsağ olsunOnu sokmadan suyu ayarlıyorum. Hiç bi zaman derece filan kullanmadım ki. El ayarı.
Sen de yaparsın ya. Kuralcı olma, rahat ol :)
Kızım bi süredir uzanıyor. Bugün yarın uzanacaktır :)Kızlar bebeğim 4 ay+6 günlük.Eline bişey uzatınca tutmak için uzanmıyor.ben tutturunca da elinden haberi yok.sadece üzerinde örtü falan varsa onu tutup ağzına sokuyor falan.sizinkiler bilinçli tutuyor mu
Hemde her gördüğüne uzanıyo :)Kızım bi süredir uzanıyor. Bugün yarın uzanacaktır :)
Şuan tek taraftan dönüyor evet. Diğer yanına dönüyor ama yüzüstü dönemiyor geri sırt üstü geri yatıyor.Hemde her gördüğüne uzanıyo :)
Aynı gün dönmüştü kızlar sizde durum ne arya 1 dk durmuyo hemen dönüyo elinide kurtarmaya başladı :) sağdan dönüyo soldan dönemiyo ama onu farkettim
Her püreye bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyeceksin ekledin mi?Dün bende tadımlara başladım patates havuç ve kapak ile sevdimi bilemedim bi panik oldum zaten az az verdim tam anlayamadı naptığımızı ama yememezlik yapmadı, kakada yapmadı akşama doğru baya ağladı gerçi her akşam aynı da kakası nasıl olucak acaba, ay yeni düzene girmişti gazı kakası inşallah etkilemez
selozy sonra hangi sebzelerle devam ettin meyveye daha var sebzeleri bitirmeyi düşünüyorum ama ne eklesem bilemedim 3. Günden sonra nasıl yaptın fikir verirmsn